• Lorem ipsum

Tempur outlet

Tempur Showmodel Relaxbed
3.900,-
  SALE
  Showmodel Tempur schotelbodem flex 4000 80x210
  750,-
  1.595,- adviesprijs

   Tempur outlet

   In deze TEMPUR outlet scoor je TEMPUR matrassen, kussens, boxsprings en bedden voor een voordelige prijs. Kies je voor het merk TEMPUR dan ga je voor hoogwaardige kwaliteit. De producten van TEMPUR worden gemaakt door ervaren vakmensen. Het merk is niet alleen de grootste op het gebied van slaapcomfortproducten, maar ook de nummer 1 volgens klanten. Zij omschrijven het liggen op een TEMPUR als een magisch gevoel. Vind je het lastig om uit de vele producten in onze TEMPUR outlet de juiste keuze te maken? Laat je dan adviseren door een van onze ervaren sleepcoaches (in de chatbox rechts onderin beeld).

   Wat maakt TEMPUR zo bijzonder?

   Waarom is kiezen voor een product uit onze TEMPUR outlet een goed idee?

   • Het merk is als enige in de beddenbranche erkend door NASA om zorg te dragen voor een betere kwaliteit van leven.
   • TEMPUR is op het gebied van slaapcomfortproducten de grootste leverancier én de nummer 1 als wordt gekeken naar klanttevredenheid.
   • De producten worden gemaakt door ervaren vakmensen en zijn gemaakt van uniek drukverlagend TEMPUR®-materiaal dat is gebaseerd op NASA-technologie.
   • Op TEMPUR®-materiaal materiaal krijg je volgens klanten een magisch gevoel.

   TEMPUR®-materiaal

   Alle producten in de TEMPUR outlet zijn voorzien van TEMPUR®-materiaal. Dit speciale materiaal maakt de producten uniek. Wat is precies het geheim van dit speciale materiaal? Hoewel het materiaal bestaat uit traagschuim, wat ook door vele andere merken wordt gebruikt, wordt het op een speciale manier gemaakt, waardoor je een extreem goed ligcomfort ontvangt. Wat het ‘recept’ van het TEMPUR®-materiaal is, blijft geheim. Wat wel iedereen mag weten is dat het materiaal een bijzondere eigenschap heeft: Het is visco-elastisch: vloeibaar en veerkrachtig. Dat komt doordat het materiaal bestaat uit miljarden ultra-gevoelige cellen tussen de vaste en vloeibare staat in, waardoor er een open structuur ontstaat. Deze cellen reageren op jouw lichaamsvorm, warmte en gewicht en vormen zich compleet naar jouw lichaam.

   Het magische TEMPUR gevoel

   De producten uit onze TEMPUR outlet hebben dus met elkaar gemeen dat ze gemaakt zijn van TEMPUR®-materiaal: een materiaal dat zich compleet naar je lichaam vormt. Dat voelt volgens klanten als volgt:

   • A feeling like no other
   • Magisch, alsof je gewichtloos bent
   • Je geniet van een rustgevende slaap en wordt vol energie wakker

   Kies je voor de producten in onze TEMPUR outlet dan kies je dus voor een magisch, gewichtloos gevoel, like no other!

   TEMPUR matras

   Je hebt in onze TEMPUR outlet ruime keuze uit matrassen. Een TEMPUR matras is uniek door zijn open celstructuur, waardoor de matras zich perfect naar je lichaam vormt. Het mooie aan een TEMPUR matras is dat deze zijn originele vorm weer aanneemt als er niet op wordt geslapen. Hierdoor kun je er elke nacht weer heerlijk op slapen. Je hebt in onze TEMPUR outlet keuze uit de volgende drie collecties:

   1. Cloud: De matrassen uit de Cloud collectie zijn extreem zacht. Het voelt op deze matrassen alsof je in de wolken slaapt.
   2. Original: Deze collectie bestaat uit matrassen die harder zijn dan die uit de Cloud collectie. Ze bieden echter wel optimale ondersteuning en vormen zich perfect naar je lichaam.
   3. Sensation: Deze matrassen zitten qua hardheid tussen de Cloud en Original in: niet te hard en niet te zacht. De Sensation collectie is uitgerust met een CoolTouch technologie die zorgt voor een frisse, koele hoes en goede vochtregulering.

   TEMPUR kussen

   In onze TEMPUR outlet staan ook diverse kussens. Het TEMPUR kussen staat bekend om zijn slaapstimulerende eigenschappen. Je slaap wordt bevorderd door de open structuur van het visco-elastische traagschuim, wat ervoor zorgt dat het kussen zich compleet naar je lichaam vormt. Lig je een tijdlang niet op je kussen, dan krijgt het kussen zijn originele vorm weer terug waardoor je er keer op keer heerlijk op kunt slapen. Er zijn twee productielijnen verkrijgbaar in onze TEMPUR outlet:

   1. Ergonomisch: Met dit kussen ontvang je optimale ondersteuning in je favoriete slaaphouding (voor zijslapers, rugslapers, buikslapers en draaiers). Je hebt keuze uit vijf soorten: Symphony, Original, Sonata, Millennium en Ombracio.
   2. TEMPUR comfort: Dit stevige kussen biedt gepersonaliseerde ondersteuning voor je hoofd, nek en schouders. Je hebt keuze uit twee typen: Cloud en Original.

   Wil je meer weten over de verschillende typen kussens? Op onze pagina TEMPUR kussen vind je meer informatie. Vind je het lastig om een keuze te maken uit de kussens in onze TEMPUR outlet? Maak dan gebruik van onze chatbox (recht onderin beeld). Onze experts weten alles over de verschillende TEMPUR kussens en voor wie welk kussen het meest geschikt is.

   TEMPUR boxspring en bed

   Er staan ook soms TEMPUR boxsprings en bedden in onze TEMPUR outlet. Kies je voor een TEMPUR boxspring dan heb je ruime keuze uit verschillende hardheden, stofferingen, kleuren, hoofdborden en poten. Je kiest zelf of je een boxspring inclusief matras wilt of deze er nog los bijkoopt. Voordeel van dit laatste is dat je zelf je eigen perfecte matras kunt kiezen. Ook de bedden van TEMPUR bieden je volop keuzemogelijkheden: Naast stof kun je ook kiezen voor lederlook in diverse kleuren. Je kiest jouw favoriete bedombouw, bedbodem en matras. Uiteraard kun je deze matras ook voor een voordelige prijs kopen in onze TEMPUR outlet.

   Sla je slag in onze TEMPUR outlet!

   In onze TEMPUR outlet vind je voordelige TEMPUR matrassen, kussens en soms ook boxsprings en bedden. Vind je het lastig om tussen al deze producten het juiste te vinden? Dan kun je (dagelijks tot 23 uur) gebruikmaken van onze chatbox (rechts onderin beeld), waarin je in contact komt met een van onze ervaren medewerkers. Ook telefonisch kun je ons bereiken. Wil je de TEMPUR matrassen en kussens aan den lijve ondervinden? Kom dan eens langs in onze showroom, waar ook specialisten voor je klaarstaan. Heb je eenmaal jouw favoriete product(en) gevonden, dan kun je de bestelling binnen 48 uur bij jou thuis verwachten (mits het product voorradig is). Als je nog een oude matras hebt staan dan mag je deze gratis meegeven aan de bezorger. Je nieuwe matras mag je 90 dagen proefslapen. Dat wil zeggen dat je hem binnen deze termijn nog mag inruilen voor een andere matras naar wens. Wij hopen echter dat jij direct jouw perfecte producten vindt binnen onze TEMPUR outlet!

   Sleepfast.nl

   ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
   Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

   ✅ Grootste voorraad van Nederland!
   Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

   ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
   Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

   ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
   In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!