• Lorem ipsum
Pullman boxspring
Vraag slaapadviseur terug

Pullman boxspring

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

Een Pullman boxspring staat gelijk aan ongekend comfort. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Pullman al jarenlang behoort tot de absolute top in de slaapbranche. Vandaar dat dit merk niet in het assortiment van Sleepfast mag ontbreken en dit allemaal nog mooier te maken is het binnen onze webwinkel mogelijk om jouw Pullman boxspring volledig op maat samen te stellen. Van het type boxspring, de uitvoering, de afmetingen, de hoofdborden, matrassen en nog veel meer. Ontdek het dan ook direct en twijfel bij vragen zeker niet om contact op te nemen met onze slaapcoaches.

Over Pullman

Pullman houdt zich tegenwoordig bezig met meer dan alleen het produceren van boxsprings. Dit merk kent dan ook een rijke historie waar we je graag meer over vertellen. Ruim 150 jaar geleden, in 1858 om precies te zijn, begon George Mortimer Pullman met het ontwikkelen van slaapcoupés in treinen. Ongekend ligcomfort was hierbij het uitgangspunt en vanaf 1915 werd Pullman de wereldwijde standaard voor nachtrust in treinen, Grand Hotels en cruiseschepen. In 1937 werd Pullman uiteindelijk geïntroduceerd in de Nederlandse markt en vanaf dat moment is het merk eigenlijk niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Een uniek veersysteem

Waar heeft Pullman dat grote succes toch aan te danken? Een belangrijk deel van het succes komt door de unieke veersystemen, zoals bijvoorbeeld de InSide pocketveer (een duurzame pocketveer met daarin nog een kleinere pocketveer) en de Triple Pocket Inside pocketveer (3 in elkaar geplaatste pocketveren die dynamisch samenwerken). Deze veersystemen zorgen ervoor dat iedere deel van het lichaam perfect wordt ondersteund. Wanneer je dan ook kiest voor een Pullman boxspring ben je ongetwijfeld gegarandeerd van een geweldige en comfortabele nachtrust.

Pullman boxspring – van rand tot rand geveerd

We sprake hierboven al even over de unieke veersystemen die van Pullman een waar succes hebben gemaakt. In het geval van een Pullman boxspring kan je dan ook rekenen op een volledig geveerd bed. De boxsprings veren over het totale bedoppervlak mee. Daarnaast is er sprake van een open structuur, waardoor het bed uitstekend ventileert.

Hoe lang gaat een Pullman boxspring mee?

Pullman staat erom bekend om uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een ambachtelijke werkwijze. Het resultaat hiervan zijn enorm duurzame bedden die in staat zijn om tientallen jaren mee te gaan. Je bent dus jarenlang verzekerd van ultiem slaapcomfort en dit is dan ook precies de reden dat je kunt rekenen op 25 jaar garantie bij een Pullman boxspring.

Samenstellen op maat

Smaken verschillen nu eenmaal en dit begrijpen we bij Sleepfast maar al te goed. Vandaar dat het mogelijk is om jouw persoonlijke Pullman boxspring volledig op maat samen te stellen via onze webwinkel. Vrijwel ieder onderdeel is aan te passen, van de kleur, de afmetingen, de hoofdborden, de matrassen, toppers en zelfs de poten. Hiernaast is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen, zodat je kunt bekijken welke kleuren het beste passen in je slaapkamer.

De bezorg- en montageservice van Sleepfast

Bij Sleepfast doen we graag een stapje extra voor onze klanten. Dit houdt dan ook in dat we jouw Pullman boxspring niet tot de voordeur, maar tot in de slaapkamer leveren. Onze eigen bezorgers komen graag bij je langs en kunnen de boxspring eventueel ook in elkaar zetten. Hiernaast zetten we ons altijd in om jouw boxspring zo spoedig als mogelijk af te leveren.

Probeer je nieuwe matras 90 dagen uit

Het is mogelijk om te kiezen uit een aantal verschillende matrassen voor jouw Pullman boxspring. Mocht je het nu lastig vinden om te bepalen welk matras het beste voor jou geschikt is helpen onze sleepcoaches je graag verder. Toch merk je dit pas echt wanneer je er daadwerkelijk op gaat slapen. Vandaar dat het bij Sleepfast mogelijk is om jouw nieuwe matras 90 dagen lang uit te proberen. Dat wil zeggen dat je hem binnen deze termijn nog mag omruilen voor een Pullman matras met een andere hardheid. Wij komen in dat geval persoonlijk bij je langs om de twee matrassen om te ruilen. Hiervoor ritsen we de gestoffeerde hoes open, halen het matras dat niet bevalt eruit en voorzien de hoes van een nieuw matras.

Meer weten?

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt proberen we je bij Sleepfast altijd te voorzien van zo veel mogelijk informatie. Toch kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je nog vragen over een Pullman boxspring aan ons wilt stellen. In dit geval kan je dan ook uiteraard contact opnemen met onze sleepcoaches. Onze sleepcoaches staan iedere dag van 08:00 tot 23:00 voor je klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een uitstekende keuze te maken. We voorzien je altijd snel van eerlijk en goed advies, waardoor het voor jou eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken wat het bestellen van een Pullman boxspring betreft.

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.