• Lorem ipsum

Topper 140x200 en topmatras 140x200

Sale
M Line Luxe Intense 8 cm topper
M Line
Luxe Intense 8 cm topper
Binnen 48 uur M Line Topper Luxe Intense 8 cm in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€1.199,00 €1.019,15
Sale
M Line Start Intense 5cm topper
M Line
Start Intense 5cm topper
Binnen 48 uur M Line Start Intense topper 5 cm in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€499,00 €424,15
Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuim
Pullman
Silverline Comforttopper Comfortschuim
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuimin huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€360,00
Pullman Silverline Comforttopper latexx
Pullman
Silverline Comforttopper latexx
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper latex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€450,00
Pullman Goldline Comforttopper Pocket
Pullman
Goldline Comforttopper Pocket
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Pocket in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€900,00
Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex
Pullman
Silverline Comforttopper Natuurlatex
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€540,00
Sale
Tempur topper 7 cm
Tempur
topper 7 cm
Binnen 48 uur Tempur topper 7 cm in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€999,00 €749,00
Pullman Goldline Comforttopper Natuurlatexx
Pullman
Goldline Comforttopper Natuurlatexx
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€600,00
Pullman Silverline Comforttopper Pocket
Pullman
Silverline Comforttopper Pocket
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€840,00
Viking Topper Talalay BLU
Viking
Topper Talalay BLU
Binnen 48 uur Viking Topper Talalay BLU in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€850,00
Viking Topper BLU
Viking
Topper BLU
Binnen 48 uur Topper Viking BLU in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€700,00

Topper 140x200 en topmatras 140x200

Je koopt een topper 140x200 cm voor op de matras van een twijfelaar bed of boxspring. Deze topmatras kun je om verschillende redenen plaatsen, bijvoorbeeld om het comfort te vergroten, je matras te beschermen of om geen last meer te hebben van de gleuf tussen twee matrassen. De topper 140x200 cm is verkrijgbaar in diverse materialen, merken en hardheden, met of zonder split.

Wanneer topmatras 140x200 cm kopen?

Een topper 140x200 cm is een dunne topmatras van 5 tot 10 cm die je bovenop de matras van je twijfelaar bed of boxspring van 140x200 cm legt. Wanneer is dat een goed idee?

 • Als je last hebt van de gleuf tussen de twee matrassen die op je twijfelaar bed liggen;
 • Als je je matras wilt beschermen: de topmatras zorgt ervoor dat je matras langer meegaat, omdat deze minder snel vies wordt;
 • Als je het ligcomfort wilt vergroten;
 • Als je je oude matras steviger wilt maken;
 • Als je een te harde matras hebt en deze zachter wilt maken.

Ligt je oude matras helemaal niet comfortabel meer, is deze versleten en/of heeft deze een flinke kuil? Dan is een topper 140x200 cm kopen om je matras te verbeteren geen goed idee. In dit geval kun je beter een nieuwe matras kopen.

Ruime keuze

Je kunt bij Sleepfast kiezen uit vele soorten toppers 140x200 cm. Dit is waar je uit kunt kiezen:

 • Diverse materialen
 • Verschillende merken
 • Twee hardheden
 • Met of zonder split

Diverse materialen

De topper 140x200 cm is verkrijgbaar in diverse materialen. Dit zijn de belangrijkste:

 • Latex: dit materiaal is sterk, veerkrachtig en duurzaam en het gaat lange tijd mee. Je ontvangt op een latex topmatras 140x200 cm goede ondersteuning. Als je kiest voor hoogwaardige latex dan heeft deze latex een open structuur, waardoor je ook geniet van goede ventilatie.
 • Traagschuim: op traagschuim voelt het alsof je zweeft, het materiaal voelt bijzonder comfortabel. Traagschuim vormt zich geleidelijk naar je lichaam; past zich compleet aan je houding aan. Op een topper 140x200 cm van traagschuim heb je geen last van drukpunten. Nadat je een nacht op een traagschuim topmatras hebt geslapen vormt het materiaal zich weer langzaam in zijn originele vorm, waardoor je er keer op keer lekker op kunt slapen.
 • Koudschuim: Dit materiaal voelt door zijn perfecte ventilatie en vochtregulatie lekker koel aan. Koudschuim past zich door zijn elasticiteit en veerkracht compleet aan je lichaam aan. Anders dan bij traagschuim gaat dit niet geleidelijk, maar direct als je plaatsneemt op de koudschuim topper 140x200 cm. Je geniet op een topmatras van koudschuim ook van goede ondersteuning.

Verschillende merken

Bij Sleepfast kies je uit een topmatras 140x200 cm van een van de volgende merken:

 • M line: dit populaire merk wordt sterk aanbevolen door fysiotherapeuten, veel gepromoot en gebruikt door topsporters. Een topper 140x200 cm is van visco-elastisch schuim gemaakt, dat zorgt voor topcomfort, goede drukverdeling, perfecte ondersteuning en uitstekende ventilatie.
 • Pullman: het merk Pullman was al in de 19e eeuw populair. Pullman ontwikkelde destijds unieke pocketvering in bedden van treincoupés. Deze pocketvering wordt nu nog steeds gebruikt, onder andere in toppers. Pullman gebruikt ook andere materialen voor zijn topmatrassen, waardoor je ruime keuze hebt. Alle toppers van Pullman zijn voorzien van Sensity®, een product dat schimmels en huisstofmijt weert. Ook is de Pullman topmatras 140x200 cm met stretch afgewerkt.
 • TEMPUR: klanten beoordelen TEMPUR als beste matrassenmerk. Het is tevens de grootste leverancier van slaapcomfortproducten, waaronder topmatrassen. De TEMPUR topper is gemaakt van visco-elastisch TEMPUR® materiaal, een speciaal traagschuim dat zich compleet naar je lichaamscontouren vormt, waardoor je een uniek comfort en topondersteuning ontvangt.
 • HML-Bedding: er is voor iedereen een geschikte HML-Bedding topper 140x200 cm verkrijgbaar. Dit merk biedt vele soorten matrassen en toppers van hoogwaardige kwaliteit. Ze verschillen van elkaar in aanpassingsvermogen en ligcomfort.
 • Velda: het merk Velda biedt duurzame hoogwaardige producten voor een gunstige prijs. Er is ook een topper verkrijgbaar, namelijk de Topper Versus Latex. Deze is voorzien van een zachte latex kern die ervoor zorgt dat de matras comfortabel aanvoelt. Deze topmatras 140x200 cm heeft een dikte van 7 cm en beweegt soepel met de vormen van je lichaam mee.

Twee hardheden

Bij sommige merken heb je keuze uit twee hardheden, namelijk hard (firm) of zacht (soft). Wanneer kies je voor een harde topper 140x200 cm en wanneer voor een zachte? Een harde topmatras kies je als je extra stevigheid wilt en een zachte topper als je lekker weg wilt zakken in je matras, comfortabeler wilt liggen. Het is zeer persoons- en situatieafhankelijk welke van de twee hardheden je kiest. Wil je de verschillen tussen de twee hardheden eigenhandig ervaren? Kom dan langs in onze showroom. Hier staan ook ervaren specialisten voor je klaar om je te woord te staan.

Met of zonder split

De topper 140x200 cm is verkrijgbaar in een variant met en zonder split. Wanneer kies je voor de split-uitvoering? Dat doe je als je de topmatras 140x200 cm op een (elektrisch) verstelbaar bed legt. Door de split in het midden van de topmatras kan de topper perfect meebewegen als je het bed in een andere stand plaatst.

Topper 140x200 cm bestellen

Sleepfast staat niet alleen voor je klaar als je de bestelling hebt geplaatst, maar helpt je ook graag bij het jouw zoektocht naar de perfecte topper. Het is best lastig om zelf de juiste topper 140x200 cm te vinden. Onze ervaren specialisten weten alles over de verschillende toppers, merken, materialen en hardheden. Zij kunnen je er alles over vertellen en je adviseren wat in jouw geval de beste keuze is. Je kunt ons dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox bereiken. Ook langskomen in onze showroom is mogelijk. Heb je je topper 140x200 cm besteld, dan ontvang je al op korte termijn een telefoontje waarin we een bezorgafspraak maken. Als de topper op voorraad ligt, staat er al binnen 48 uur een bezorger bij je op de stoep. Als je nog een oude (top)matras hebt liggen dan mag je deze gratis meegeven aan de bezorger. Zo heb jij direct plek vrij voor jouw nieuwe topper 140x200 cm.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!