• Lorem ipsum

Pocketveer topper

Pocketveer topper

Een pocketveer topper op je matras plaatsen is een goed idee als je op zoek bent naar meer comfort, steun, drukverlaging en ventilatie tijdens het slapen. Deze topper is gemaakt van pocketveren. Dat zijn afzonderlijk van elkaar verpakte veren die onafhankelijk van elkaar op je lichaam reageren, waardoor ze je lichaam ondersteuning op maat bieden. Dit is een ideale topper voor mensen met nek-, rug- en/of schouderklachten. Een pocketveer topper kan deze klachten verminderen.

Wat zijn pocketveren?

Uiteraard zitten er in een pocketveer topmatras pocketveren, maar wat zijn dat eigenlijk? Pocketveren zijn veertjes die afzonderlijk van elkaar verpakt zijn in een soort van zakjes (ook wel pockets genoemd). Deze verenzakjes reageren op de druk die je lichaam uitoefent. Dat doen ze onafhankelijk van elkaar, waardoor je geniet van ondersteuning op maat. Zo ontvang je bijvoorbeeld bij je (onder)rug meer steun dan bij je schouders en heupen.

Voordelen pocketveer topper

Wat heeft een topper met pocketveren je te bieden?

 • Veerkracht en ondersteuning
 • Comfort (door de afdeklagen)
 • Zeer goede ventilatie (door de open ruimte tussen de pocketveren)
 • Vermindering van nek-, rug- en schouderklachten

Waarvoor dient een topper?

Een topper is een dun topmatras van ongeveer 5 tot 10 cm dik voor bovenop je matras. Er zijn verschillende redenen voor het kopen van een topper:

 • Je wilt meer comfort, omdat je matras bijvoorbeeld te hard is.
 • Je wilt meer stevigheid, bijvoorbeeld omdat je matras te zacht is.
 • Je hebt last van de naad tussen twee matrassen en wilt deze ‘wegwerken’ met behulp van een pocketveer topper.
 • Je wilt je matras beschermen: door het plaatsen van een topper wordt je matras minder vies en gaat deze langer mee.

Verkeert je matras in een erg slechte staat: heeft deze een flinke kuil en/of voelt deze niet meer comfortabel aan? Dan kun je in plaats van een topper beter een nieuw matras kopen!

Verschillende merken

Bij Sleepfast kun je een pocketveer topper kopen van de volgende merken:

 • Pullman: De Pullman topper staat bekend om zijn stretch afwerking en Sensity® behandeling, wat zorgt voor een schone, frisse slaapomgeving (schimmels en huisstofmijt worden geweerd). De Pullman topper is verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder latex, natuurlatex, comfortschuim en een pocketveer topper.
 • Avek: Het 12 cm dikke topmatras van Avek biedt heerlijk zacht ligcomfort en optimale ventilatie. De Avek topper is voorzien van een laag mini pocketveren en een laag geperforeerde latex.

Diverse formaten

Voor op elk bed en elke boxspring is er een geschikte topper te vinden, omdat er vele afmetingen worden aangeboden. Je kiest altijd voor een topper die precies hetzelfde formaat heeft als de matras die al op je bed ligt. Bij Sleepfast kun je een pocketveer topper kopen van de volgende afmetingen:

 • 70x200, 70x210 en 70x220 cm
 • 80x190, 80x200, 80x210 en 80x220 cm
 • 90x190, 90x200, 90x210 en 90x220 cm
 • 100x190, 100x200, 100x210 en 100x220 cm
 • 120x200, 120x210 en 120x220 cm
 • 140x190, 140x200, 140x210 en 140x220 cm
 • 160x190, 160x200, 160x210 en 160x220 cm
 • 180x190, 180x200, 180x210 en 180x220 cm
 • 200x190, 200x200, 200x210 en 200x220 cm

Standaard of split uitvoering

Je kunt bij Sleepfast kiezen voor een pocketveer topper met of zonder split. Je kiest voor op een vlak bed (of vlakke boxspring) de standaard uitvoering zonder split. Alleen als je een topper koopt voor op een verstelbaar bed (of verstelbare boxspring) kies je voor de uitvoering met split. Door de split kan de topper goed meebewegen met je bed als je deze in een andere stand plaatst.

Sleepfast staat voor je klaar!

Als je bij ons een pocketveer topper bestelt dan staan wij niet alleen na het plaatsen van je bestelling voor je klaar, maar ook al voor die tijd. Je kunt ons namelijk dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox bereiken. De ervaren specialisten van Sleepfast weten door hun jarenlange ervaring in de beddenbranche alles over onze verschillende A merk toppers. Ze kunnen hierdoor al je vragen beantwoorden en geven je ook graag advies op maat, zodat jij een perfecte topper in huis haalt! Heb je eenmaal jouw pocketveer topper bestelt dan geniet je van onze uitstekende service. We bellen je al snel op voor het maken van een bezorgafspraak en al binnen 48 uur staat onze bezorger bij jou op de stoep met jouw nieuwe topper (mits deze bij ons op voorraad ligt). Je oude topper mag je gratis meegeven aan de bezorger die jouw nieuwe pocketveer topper komt brengen!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!