• Lorem ipsum

Synthetisch dekbed

Een synthetisch dekbed heeft veel voordelen zoals het makkelijke onderhoud en de zeer scherpe prijs. Bestel jouw nieuwe dekbed online bij Sleep Fast.

Auping Dekbed Dew Synthetisch
Auping
Dekbed Dew Synthetisch
Duurzaam en milieuvriendelijk, dat slaapt al een stuk beter! Dit Auping dekbed is geschikt voor de koudste winternachten en de zwoele warme zomernachten.
€99,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€79,95
Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€139,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€164,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€99,95
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€54,95

Synthetisch dekbed

Van alle materialen waar je uit kunt kiezen is een synthetische optie het meest makkelijk in onderhoud. Ook zijn ze zeer betaalbaar waardoor veruit de meeste mensen hiervoor kiezen. Het heeft veel voordelen waardoor het gebruik hiervan erg aantrekkelijk is. Wij gaan je hier natuurlijk meer over vertellen zodat je weet of dit bij jou past. Binnen ons assortiment vind je verschillende opties waardoor het wel belangrijk is om goed te kijken waar het dekbed mee gevuld is. Niet elke synthetische optie is hetzelfde namelijk. Lees verder en ontdek meer over het aanbod wat wij hebben voordat je een bestelling plaatst

Een betaalbare optie voor iedereen

Een van de grotere voordelen bij de aanschaf van een synthetisch dekbed is dat deze zeer betaalbaar zijn. Ondanks de betaalbaarheid zijn dit soort dekbedden alsnog zeer duurzaam maar dat is wel afhankelijk van de vulling die er is gebruikt. In de meeste gevallen zal dit polyester zijn wat een goede optie zijn. Dit houdt warmte goed vast en is duurzaam. Ook wordt er wel eens gebruik gemaakt van microvezels, hierbij zal je merken dat het dekbed wat luxer aanvoelt. Een belangrijk aspect om op te letten is de tijk. Dit is de hoes die om de vulling heen zit. Als je kiest voor een goedkoop dekbed zal deze vaak van wat mindere kwaliteit zijn. Zoek altijd naar een optie met een katoenen tijk omdat dit vocht goed opneemt en lekker luchtig aanvoelt.

Synthetisch dekbed wassen

Een dekbed gevuld met synthetische materialen is erg makkelijk te wassen. Di is een erg groot voordeel omdat je daardoor altijd een schoon dekbed kunt hebben. Je kunt het wassen gewoon doen in de wasmachine op een lage temperatuur en laat hem vervolgens drogen. Ze kunnen erg goed tegen zonlicht dus hang hem lekker buiten en voor je het weet is hij weer helemaal droog. Het is altijd goed om dekbedden met enige regelmaat te laten luchten zodat de vezels binnenin goed drogen en hij fris blijft ruiken.

Perfect voor mensen met allergieën

Het hebben voor een allergie als huisstofmijt is erg vervelend. Als je het verkeerde dekbed hebt gekozen zal je dit al snel merken. Je ogen gaan wat branden en je neus zal al snel verstopt raken. Dit kan eenvoudig voorkomen worden door te kiezen voor een ander materiaal. Een synthetisch dekbed met het Nomite-label is gegarandeerd geschikt voor mensen met allergieën. Het is natuurlijk wel zo dat het hierbij niet alleen om het dekbed gaat. Ook de juiste keuze voor een kussen en matras zijn erg belangrijk en zo ook de hygiëne in een kamer.

Bestel een synthetisch dekbed bij Sleep Fast

Zoals je hebt kunnen lezen is een dekbed gevuld met synthetisch materiaal een erg goede keuze zolang je kwaliteit aanschaft. Wanneer je een dergelijk product bij ons aanschaft mag je hier altijd 90 dagen mee proefslapen om te ontdekken of dit echt bij jou past. Mocht dit toch niet het geval zijn mag je hem altijd gratis terug sturen naar ons. Bestel vandaag nog jouw synthetisch dekbed bij Sleep Fast en geniet van alle geweldige kwaliteiten hiervan.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!