• Lorem ipsum

Geltex topper

Geen producten gevonden...

Geltex topper

Een geltex topper is een relatief nieuw soort topper. Het materiaal geltex is een combinatie is van luchtdoorlatend schuim en elastische gel. Deze mix biedt goede ventilatie, topondersteuning en drukverlaging, waardoor je op een geltex topper geniet van een ongekend slaapcomfort.

Waarom een topper?

Een topper noem je ook wel een topmatras. Het is een dun matras die je bovenop het matras van je boxspring of bed legt. Waarvoor is dat nodig?

  • Om ervoor te zorgen dat je geen last meer hebt van de gleuf tussen de twee matrassen (van een 2 persoons bed);
  • Om je matras te beschermen: de onderliggende matras wordt minder snel vies als je er een topper bovenop legt en gaat hierdoor langer mee;
  • Om het ligcomfort te vergroten;
  • Om je (te harde) matras zachter te maken;
  • Om je oude matras te verstevigen.

Let op! Niet elk oude matras is geschikt voor een topper. Heeft je matras een kuil en ziet hij er versleten uit waardoor het matras niet meer lekker ligt? Dan is het tijd voor een nieuw matras in plaats van een nieuwe geltex topper.

Wat is geltex?

Geltex is een combinatie van luchtdoorlatend schuim en elastische gel. Het is nog een relatief nieuw materiaal. Geltex is een soort schuim dat volgens drie pijlers (van de slaapdriehoek) is ontwikkeld. Het materiaal biedt namelijk: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie.

Voordelen van een geltex topper

Naast een topper van geltex kun je ook kiezen voor een topper van een ander materiaal, zoals traagschuim, pocketvering of koudschuim. Waarom is kiezen voor een geltex topper een goed idee?

  • Ongeëvenaard slaapcomfort
  • Topondersteuning
  • Geen last van drukpunten
  • Goede ventilatie

Wanneer kiezen voor de split-uitvoering?

Je kiest voor een topper met split als je deze op een verstelbaar bed of verstelbare boxspring legt. De split zorgt ervoor dat het matras eenvoudig meebeweegt als je het bed in een andere stand plaatst. Heb je geen verstelbaar bed? Ga dan voor de standaard uitvoering.

Diverse afmetingen

De geltex topper is verkrijgbaar in vele formaten, waardoor er voor op bijna elk 1 persoons-, 2 persoons en twijfelaar matras wel een topper is te vinden. Het is belangrijk dat je kiest voor een topper die precies hetzelfde formaat heeft als je matras, zodat deze perfect aansluit. 

Op elk matras mogelijk

Een geltex topper kun je op elk matras naar wens plaatsen. Het is niet zo dat dit matras moet bestaan uit hetzelfde materiaal als je topper en/of dat het matras van hetzelfde merk moet zijn. Bedenk goed wat de reden is waarom jij de topper wilt plaatsen. Koop je een topper om het comfort te vergroten? Kies dan voor een topper die ook echt comfortabel aanvoelt op jouw matras. Koop je een topper om je oude matras te verstevigen? Ga dan voor een stevige topper, zoals een geltex topper.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Weet je niet goed of je een topper nodig hebt? Of weet je niet welke topper jij nodig hebt voor op jouw matras, wat in jouw situatie de juiste keuze is? Vraag ons dan om hulp! Onze ervaren specialisten weten alles van de verschillende soorten toppers, merken en materialen. Zij kunnen jou precies vertellen welke topper voor jou de juiste keuze is. Je kunt ons dagelijks tot 23 uur bereiken in onze chatbox (rechts onderin beeld) Onze ervaren medewerkers kun je ook tot die tijd telefonisch bereiken. Wil je liever de kwaliteit van onze verschillende toppers zelf ervaren om erachter te komen of de geltex topper iets voor jou is? Kom dan eens langs in onze showroom, waar je niet alleen onze topmatrassen kunt uitproberen, maar ook om advies kunt vragen aan onze specialisten.

Topper bestellen bij Sleepfast

Heb je eenmaal jouw perfecte topper gevonden, dan kun je deze met een gerust hart bij Sleepfast bestellen. Sleepfast biedt perfecte service en een snelle levering! Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst gaan wij voor je aan de slag. We bellen je op voor het maken van een bezorgafspraak op een moment dat jou het beste schikt, zodat je zeker weet dat je thuis bent als we bij je op de stoep staan. Als de geltex topper op voorraad ligt, komen we al binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling bij je langs. Heb je nog een oud (top)matras liggen? Dan mag je deze gratis meegeven aan onze bezorger, zodat jij direct een plekje vrij hebt voor jouw nieuwe topper. Hopelijk geniet jij van een optimaal slaapcomfort en perfecte nachtrust als jouw nieuwe geltex topper is geplaatst!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!