• Lorem ipsum

Ducky Dons dekbed

Ducky Dons dekbed

In een Ducky Dons dekbed bevindt zich dons dat bijzonder comfortabel aanvoelt. Een dekbed van Ducky Dons is antiallergisch en onschadelijk voor het milieu. Het jarenlange vakmanschap en de moderne productietechnieken van het Nederlandse bedrijf Ducky Dons zorgen ervoor dat het Ducky Dons dekbed van hoogwaardige kwaliteit is. Het dekbed voldoet aan vele eisen en draagt diverse labels, die laten zien dat je te maken hebt met het beste van het beste.

Wat maakt een Ducky Dons dekbed aantrekkelijk?

Kiezen voor een dekbed van het merk Ducky Dons is een uitstekend idee om de volgende redenen:

 • Een Ducky Dons dekbed is gevuld met hoogwaardige dons en veren. Deze voldoen aan de strengste Europese kwaliteitsnormen. Dat zie je onder andere aan het TUV label. De productie van de dekbedden wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA).
 • Het dekbed is antiallergisch. Je ziet dit aan het Nomite Label.
 • Een Ducky Dons dekbed is niet schadelijk voor het milieu.
 • Het dekbed voelt bijzonder prettig aan: is licht, biedt een hoge isolatiewaarde en hoge vochtopname, wordt omschreven als een lust voor het lichaam.

Over Ducky Dons

Het merk Ducky Dons ontwikkelt al meer dan 60 jaar dons- en veerproducten. In 1967 kwam Ducky Dons met haar eerste eigen productielijn. Het bedrijf is gevestigd in Ermelo en is gespecialiseerd in donzen dekbedden en kussens. Ducky Dons heeft twee moderne fabrieken. Hier worden veren gewassen en gedroogd. Vervolgens worden ze gesorteerd en verwerkt tot Ducky Dons dekbedden en kussens. Je kunt de kussens en dekbedden van Ducky Dons kopen in Nederland, Duitsland en Belgié. De veren en dons worden ook verkocht aan diverse locaties op andere plekken in Europa. Dit is wat Ducky Dons je te bieden heeft:

 • Jarenlang vakmanschap
 • Moderne productietechnieken
 • Hoogwaardige, duurzaam Ducky Dons dekbed
 • Perfect slaapcomfort
 • Optimale slaaprust

Dons is een perfect vulmateriaal!

Je kunt met dons perfect dekbedden en kussens vullen. Waarom is dons een ideaal vulmateriaal?

 • Het is luchtig en soepel.
 • Dons biedt een goede isolatie van lichaamswarmte.
 • Het materiaal heeft een hoog vochtopnemend en vochtregulerend vermogen: deze is hoger dan bij wol en synthetische vezels. Hierdoor blijft een Ducky Dons dekbed comfortabel aanvoelen en voelt het dekbed niet klam aan. Overdag wordt het vocht dat in je dekbed is getrokken aan de omgeving afgegeven. Hierdoor geniet je elke dag opnieuw van een heerlijk fris dekbed.
 • Een donzen dekbed is anti allergisch: dat wil zeggen dat het geen probleem is als je een allergie hebt. Er is tussen dons en allergie geen direct verband gevonden. Wel wordt er vaak gedacht dat mensen allergisch zijn voor dons, maar dat is niet zo, want de allergische reactie wordt niet door het dons veroorzaakt, maar door huisstofmijt dat zich in je slaapkamer bevindt. Het dons en de veren die zich in het donzen dekbed bevinden zijn onaantrekkelijk voor huisstofmijt. Het beestje kan ook niet binnendringen in een Ducky Dons dekbed omdat deze is voorzien van een zeer dichte hoes.
 • Dons is milieuvriendelijk: in vergelijking met andere vulmaterialen zijn dons en veren het minst belastend voor het milieu. Dons is een 100% natuurlijk materiaal en daardoor biologisch afbreekbaar. Het dons en de veren in het dekbed worden enkel gekocht bij leveranciers met het Responsible Down Standard certificaat. Dat houdt in dat je weet waar het dons vandaan komt en dat er een strenge controle heeft plaatsgevonden op de leefomstandigheden van de vogels. Een dekbed van Ducky Dons heeft ook een Downafresh Greenline keurmerk. Hieraan kun je zien dat er tijdens de productie van het dons geen gebruik is gemaakt van agressieve middelen die schadelijk voor het milieu zijn.

Ganzendons of eendendons?

Je kunt kiezen voor een Ducky Dons dekbed met ganzendons en een dekbed met eendendons. Wat is het verschil tussen ganzendons en eendendons?

 • Ganzen donsvlokken zijn groter dan eenden donsvlokken.
 • Ganzendons heeft een hogere kwaliteit dan eendendons.
 • Ganzendons heeft een hogere vulkracht: dat wil zeggen dat je minder dons nodig hebt om er een Ducky Dons dekbed mee te vullen.
 • De hogere vulkracht van ganzendons zorgt ervoor dat deze dons een betere isolatiewaarde heeft dan eendendons.

Uit de bovenstaande punten zou je de conclusie kunnen trekken dat ganzendons beter is dan eendendons. Dit is echter niet altijd het geval. Je hebt namelijk ook eendendons van hoge kwaliteit en ganzendons van mindere kwaliteit. Als je een Ducky Dons dekbed of ander donzen dekbed koopt is het belangrijk dat je je goed laat adviseren. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een product van hoogwaardige kwaliteit koopt met een goed isolatievermogen.

Onderhoud van een donzen dekbed

Koop je een Ducky Dons dekbed dan is het belangrijk dat je precies weet hoe je het dekbed moet onderhouden, zodat het dekbed zo lang mogelijk meegaat. Dit is hoe je te werk gaat:

 • Schudt het dekbed dagelijks op. Zo zorg je ervoor dat het dons goed droogt.
 • Heb je geen droger? Laat het dekbed dan wassen en drogen bij een stomerij.
 • Wel een droger? Was je dekbed volgens de was instructies op het label.
 • Droog het dekbed na de wasbeurt minimaal 4 uur op een gemiddelde temperatuur in de droger.
 • Droog na de droogbeurt het dekbed ook nog 24 uur aan de buitenlucht. Zo zorg je ervoor dat jouw Ducky Dons dekbed goed droog is en dat je dekbed niet gaat stinken.

Dekbed bestellen bij Sleepfast

Als je het lastig vindt om jouw perfecte dekbed uit te kiezen, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers kunnen je alles vertellen over onze verschillende dekbedden en geven je graag advies op maat. Je bereikt ons dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox. Ook langskomen in onze showroom is mogelijk. Hier kun je uiteraard ook ons Ducky Dons dekbed en andere dekbedden zien en ervaren. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag. We bellen je op voor het maken van een bezorgafspraak. Onze bezorger staat (als het product op voorraad ligt) al binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling voor je deur met jouw nieuwe Ducky Dons dekbed.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!