• Lorem ipsum
Tempur boxspring
Vraag slaapadviseur terug

Tempur boxspring

Gratis kleurstalen?

Welke 5 stofstaaltjes wil jij gratis ontvangen per post?

Configuratie is in slaap gevallen

Herlaadt de pagina om verder te gaan.

Tempur boxspring

Stap in de wereld van comfort en luxe met een Tempur boxspring van Sleepfast. Als dé specialist in slaapcomfort met meer dan 30 jaar ervaring, bieden wij jou kwaliteit en service van topniveau. Uiteraard mogen de boxsprings van dit merk niet binnen ons assortiment ontbreken en we laten je dan ook graag kennismaken met onze collectie.

Waarom een Tempur boxspring bevorderend is voor je slaap

De Tempur boxspring is beroemd om zijn uitzonderlijke comfort en ondersteunende eigenschappen. Bij Sleepfast snappen we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor jouw gezondheid en welzijn. Daarom hebben we gekozen voor de Tempur boxspring in ons assortiment. Een bed dat niet alleen ultiem comfort biedt, maar ook stijl en elegantie toevoegt aan jouw slaapkamer. Wanneer je de boxspring nog eens combineert met een Tempur matras of Tempur topper kan je rekenen op ongekend slaapcomfort.

Beleef zelf de unieke drukverlagende eigenschappen die Tempur zo populair maken. Dit innovatieve materiaal past zich aan jouw lichaam aan, zodat je elke ochtend wakker wordt zonder pijn of stijfheid. Deze persoonlijke aanpassing maakt de Tempur boxspring perfect voor iedereen die comfort en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ontdek onze verschillende Tempur boxsprings

Bij Sleepfast begrijpen we dat elke slaper uniek is. Daarom bieden we een verscheidenheid aan Tempur boxspring modellen aan, elk met zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen, om aan jouw persoonlijke slaapbehoeften te voldoen.

  • Tempur Arc: Het nieuwste bedmodel van Tempur, de Arc, vertegenwoordigt de nieuwste innovaties in slaapcomfort. Door het modulaire ontwerp van de Tempur Arc bedden stel je zelf het perfecte bed samen voor de slaapkamer. Je bepaalt zelf de stijl van het bed door alles vanaf de bedbodem tot aan het hoofdbord, de poten, stof en kleuren samen te stellen. Slaap beter in een bed dat echt bij je past.
  • Tempur North: Het North Slaapsysteem is een compleet slaapsysteem waarvan het lijkt alsof het zweeft. Door de ronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst is er een zwevende uitstraling gecreëerd dat perfect past bij het gevoel dat het Tempur materiaal geeft.

Met deze diverse modellen biedt Sleepfast je de mogelijkheid om de boxspring te vinden dat precies past bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren. Elk model is zorgvuldig ontworpen om jou de beste nachtrust te bieden.

Vraag nu gratis kleurstalen aan

Het is natuurlijk belangrijk om er zeker van te zijn dat de Tempur boxspring die je wenst aan te schaffen ook past binnen de uitstraling van je slaapkamer. Vandaar dat het bij Sleepfast mogelijk is om gratis kleurstalen aan te vragen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om een goede keuze te maken. Je kunt de kleur- en stofstalen eenvoudig aanvragen via onze chatbox. Je kunt de kleur- en stofstalen eenvoudig aanvragen door op de knop 'gratis kleurstalen' te klikken, waarna je vervolgens een keuze kunt maken en je gegevens in kunt vullen voor de verzending.

Onze slaapbeloftes

Wanneer je kiest voor een boxspring van het merk Tempur bij Sleepfast, investeer je niet alleen in een bed, maar in een hele slaapervaring. Onze unieke diensten zijn ontworpen om jou volledige rust en zekerheid te bieden:

  • 100 dagen proefslapen: Test jouw Tempur boxspring 100 dagen uit. Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug.
  • Snelle en gratis levering: Onze Fastboys leveren jouw boxspring gratis binnen 4 tot 7 weken.
  • Milieuvriendelijke recycling: We nemen jouw oude matras mee terug voor recycling.
  • Gratis omruil- en retourservice: Is de boxspring toch niet wat je zocht? Dan kun je deze gratis omruilen of retourneren.
  • Levering en montage tot in de slaapkamer: We brengen de Tempur boxspring tot in jouw slaapkamer en monteren deze voor je.
  • Klantenservice tot 23 uur: Onze chatbox is elke dag tot 23 uur open voor al jouw vragen.

Maak de stap naar beter slapen

Kom langs op onze website of bezoek een van onze winkels en ervaar zelf het verschil van een Tempur boxspring. Laat je verrassen door het ongekende comfort en de luxe, en begin elke ochtend verfrist en energiek. Met Sleepfast en Tempur start jouw reis naar een betere nachtrust vandaag. Ontdek het zelf en transformeer jouw slaapervaring met een Tempur boxspring.

100 dagen proefslapen
Gratis omruil/retour garantie matrassen
Super snelle levering
Mits voorradig, binnen paar dagen in huis
Eigen bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig geleverd
Onze super scherpe prijzen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.