• Lorem ipsum

Matras 80x200

Bestel een matras 80x200 voor een eenpersoonsbed of leg er twee naast elkaar voor meer ruimte. Bestel het matras vandaag nog bij Sleep Fast.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
M Line Wave matras
M Line
Wave matras
Gratis retour, 125 dagen bedenktijd! Probeer nu Wave by M Line matras! Gratis bezorging en super Fast in huis!
€359,00
sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00

Matras 80x200

Bij het kiezen van een matras spelen verschillende factoren een rol. De maat die je kiest is daarbij absoluut belangrijk. Wij bieden verschillende matrassen aan waaronder het matras in de maat 80x200. Dit is een eenpersoons matras in een erg prettige maat. Als je weet welke maat je nodig hebt is het vooral zaak hier een passende optie van te vinden. Hierbij is het belangrijk te letten op het materiaal omdat dit een wereld van verschil kan maken. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze en daarom zullen wij je voorzien van de nodige informatie hiervoor.

Het materiaal van jouw matras 70x200

Binnen ons assortiment zijn matrassen verkrijgbaar gemaakt van diverse materialen. Deze hebben allemaal weer verschillende eigenschappen waardoor deze perfect voor jou kunnen zijn of toch niet zo. Het is dus erg belangrijk om te weten wat deze materialen zijn en wat deze voor jou zouden kunnen doen. De naam koudschuim vertelt eigenlijk al een beetje de meest belangrijke eigenschap hiervan. Het materiaal ventileert zeer goed waardoor het matras de hele nacht koel aanvoelt en je niet overmatig gaat zweten. Daarnaast zal het zich enigszins vormen naar het lichaam waardoor het je erg goed steunt. Traagschuim werkt weer net even wat anders. Dit materiaal vormt zich langzaam naar jouw lichaam wanneer het in aanraking komt met lichaamswarmte. Afhankelijk van het soort schuim kan dit enigszins verschillen. Hierbij voelt het alsof je zweeft tijdens het slapen wat natuurlijk erg goed klinkt. Een pocketvering matras biedt steun op verschillende plekken van het lichaam door de veren in verschillende diktes en dus andere weerstanden. De ventilatie hierbij is erg goed. Ten slotte bieden wij matrassen aan van latex. Dit materiaal is misschien niet het eerste waar u aan zou denken bij het aanschaffen van een matras. Het is een sterk en zeer duurzaam materiaal wat bij de juiste kwaliteit ook nog eens goed ventileert.

dubbel voor tweepersoons

Het is erg eenvoudig om van een matras 80x200 een perfecte slaapplek voor 2 personen te maken. Je kunt hierbij beide een matras naar wens kiezen en deze naast elkaar neerleggen in bed. Je kunt hierbij zelfs kiezen om een koppeling door middel van een rits te laten maken zodat ze goed aan elkaar blijven liggen. Je zou hierbij in het midden last kunnen hebben van een kleine spleet maar dat is weer eenvoudig te verhelpen door een topdekmatras neer te leggen.

Bestellen bij Sleep Fast

Online bestellen is vandaag de dag makkelijker dan ooit en het neemt nauwelijks tijd in beslag. Zeker als je besteld vanuit ons assortiment zal het erg eenvoudig en zorgeloos zijn. Wij bieden namelijk alleen kwalitatief zeer goede producten aan. Wanneer je hebt gekozen voor een matras 80x200 kun je deze bestellen waarna hij erg snel geleverd wordt. Binnen 48 uur kan jouw matras al thuis zijn. Zodra je het matras hebt ontvangen mag je hier 90 dagen op proefslapen om te kijken of het bevalt. Als het bevalt kan je het matras gewoon blijven gebruiken en anders mag je hem gratis retour zenden. Zo weet je altijd zeker dat je niet eindigt met een matras waarop je niet lekker ligt. Bestel vandaag nog een matras van deze maat uit het assortiment van Sleep Fast en ontdek wat de definitie van goed slapen is.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf