• Lorem ipsum

Circulair matras

SALE
Tuur Original Plus Matras
1.061,-
1.249,- adviesprijs
  SALE
  M Line Green Motion 8 matras
  899,-
  1.799,- adviesprijs
   SALE
   M Line Green Motion 7 matras
   899,-
   1.799,- adviesprijs
    SALE
    M Line Green Motion 6 matras
    849,-
    1.699,- adviesprijs
     SALE
     M Line Green Motion 3 matras
     799,-
     1.599,- adviesprijs
      SALE
      M Line Green Motion 1 matras
      649,-
      1.299,- adviesprijs
       SALE
       M Line Green Motion 4 matras
       799,-
       1.599,- adviesprijs
        SALE
        M Line Green Motion 5 matras
        849,-
        1.699,- adviesprijs
         SALE
         M Line Green Motion 2 matras
         649,-
         1.299,- adviesprijs

          Circulair matras

          Op zoek naar een 100% recyclebaar matras? Ga dan voor een circulair matras. Dit matras is gemaakt van materialen die je los van elkaar kunt halen en waarvan je telkens weer een nieuw hoogwaardig matras kunt maken, zonder dat hier afval bij ontstaat. Meer weten over dit milieuvriendelijke, duurzame matras? Lees dan verder of stel je vragen in onze chatbox, die dagelijks tot 23 uur voor je openstaat.

          Wat is een circulair matras?

          Je noemt een matras circulair als de materialen die erin zijn verwerkt telkens opnieuw kunnen worden gebruikt voor het creëren van een nieuw matras. Je kunt de materialen los van elkaar halen; er zit geen lijm in het matras verwerkt. Ook schuim is niet aanwezig. Een circulair matras is een duurzaam, milieuvriendelijk matras dat 100% recyclebaar is.

          100% recyclebaar

          De term circulair wil zeggen dat iets 100% recyclebaar is. Circulariteit is een vorm van recycling en wel de hoogste vorm waarbij alle materialen steeds opnieuw kunnen worden hergebruikt. En telkens weer kunnen deze materialen op hetzelfde hoogwaardige niveau worden gerecycled. De waarde blijft dus in tact en er is geen afval. Een circulair matras is zo ontworpen dat je met de materialen telkens weer een hoogwaardig nieuw matras kunt maken.

          Herbruikbare materialen

          Een circulair matras is gemaakt van materialen die je na gebruik kunt hergebruiken. Hier zijn een paar voorbeelden:

          • Natuurlatex: Latex is afkomstig van de rubberboom, maar is nooit voor 100% gemaakt van rubber. Er zijn ook andere vulstoffen aan toegevoegd. Natuurlatex is wel voor 100% gemaakt van rubber en hierdoor recyclebaar.
          • Hennep: Al eeuwenlang worden de vezels van de Hennep plant in verschillende toepassingen gebruikt, waaronder in een circulair matras. Het materiaal Hennep zorgt voor goede vochtregulatie.
          • Paardenhaar: Je kunt de haren van een paard vergelijken met kleine veertjes. Ze zorgen ervoor dat je lichaam perfect op het matras reageert en dat het vocht- en ventilatieniveau optimaal blijft.

          Merken

          Bij Sleepfast verkopen we circulaire matrassen van de volgende merken:

          • Tuur: Het circulair matras van Tuur heeft een 7-zones ergonomische kern van natuurlatex die is aangevuld met hennep en paardenhaar, twee luxueuze, goed ventilerende materialen die net als natuurlatex 100% recyclebaar zijn. Op dit matras geniet je van een ultiem slaapcomfort. Je kiest zelf of je op de stevige of iets zachtere zijde plaatsneemt.
          • M line: Na gebruik van het M line Green Motion Modular matras kunnen de verschillende onderdelen van het matras worden gescheiden. De diverse materialen in het M line matras zijn niet verlijmd, maar worden door de recyclebare binnenhoes goed op hun plek gehouden. Dit circulair matras is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoogwaardige kwaliteit, bijzonder comfortabel en door zijn labyrintlagen perfect ventilerend.

          Vragen? Stel ze gerust!

          Wil je meer weten over onze circulaire matrassen? Stel gerust al je vragen in onze chatbox die elke dag tot 23 uur voor je openstaat! Onze sleepcoaches werken al jarenlang in de beddenbranche, waardoor ze veel kennis in huis hebben en ze je alles kunnen vertellen over een circulair matras. Ook geven ze je graag advies op maat, zodat jij zeker weet dat je het juiste matras in huis haalt. Wil je ons liever bellen of langskomen in showroom of winkels om de matrassen te bekijken? Ook dat kan! In onze showroom en winkels zijn altijd ervaren specialisten aanwezig om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

          Matras bestellen bij Sleepfast

          Heb je jouw perfecte circulair matras gevonden? Dan kun je hem gaan bestellen. Bij de beddenwinkel van Sleepfast ben je in goede handen. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag. Ligt jouw matras in ons grote, centrale magazijn op voorraad, dan staat onze bezorger al binnen 48 uur bij je op de stoep om het matras te bezorgen. Vooraf aan de bezorging bellen we je op voor het maken van een bezorgafspraak, zodat jij weet wanneer we bij je op de stoep staan en zeker weet dat je thuis bent op het moment van bezorging. Je hoeft het matras niet zelf naar je slaapkamer te sjouwen, dat doet onze bezorger voor je. Het matras wordt zelfs uit de verpakking gehaald en op je bed gelegd. Wel zo fijn, want nu kun jij direct van jouw nieuwe circulair matras gaan genieten!

          Sleepfast.nl

          ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
          Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

          ✅ Grootste voorraad van Nederland!
          Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

          ✅ Kan ik mijn matras retourneren?
          Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

          ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
          In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!