• Lorem ipsum

Circulair matras

Kies een matras welke goed is voor jouw gezondheid en het milieu door te kiezen voor biologisch. Bestel een biologisch matras bij Sleep Fast en slaap zorgeloos,

Sale
M Line Green Motion Modular matras
M Line
Green Motion Modular matras
Binnen 48 uur M Line Green Motion Modular in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.899,00 €1.424,00

Circulair matras

Als je opzoek gaat naar een nieuw matras zijn er ongetwijfeld een aantal eisen die je hebt. Uiteraard is de maat en het materiaal hier een belangrijk aspect bij. Misschien is het zo dat je bij jouw nieuwe matras wel meer wilt en ook rekening wilt houden met een ander aspect. Bij het aanschaffen van een matras kun je namelijk ook rekening houden met het milieu en alle belastende stoffen die er gebruikt kunnen worden bij de productie. Een biologisch matras kan hierbij dus de perfecte optie zijn als dit iets is waar je rekening mee wilt houden. Lees verder en ontdek meer over ons assortiment met bio matrassen. Zo weet je direct of dit een goede optie is voor jouw bed.

Waarom kiezen voor een biologisch matras?

Bij het aanschaffen van een nieuw matras moet je altijd bedenken dat jij het beste verdient. Het beste heeft te maken met verschillende factoren. De kwaliteit van het matras is natuurlijk erg belangrijk maar daarnaast spelen ook bepaalde zaken een rol die je niet direct voelt of ziet. In veel matrassen wordt er gebruik gemaakt van chemische middelen. Deze zijn niet goed voor jouw gezondheid en voor het milieu. Door te kiezen voor een biologische optie weet je altijd zeker dat er geen gebruik is gemaakt van stoffen die niet goed zijn voor de gezondheid of het milieu.

Altijd een geschikte optie

Er zijn verschillende soorten biologische matrassen verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor kun je dus zeker een passende optie vinden. Je hebt binnen ons assortiment de keuze uit pocketveren en natuurlatex. Beide hebben eigenschappen welke ervoor zorgen dat je hier prettig op kunt liggen. Zo is een pocketvering matras luchtig en kan veel stevigheid bieden. Een natuurlatex matras is sterk, stevig en is enorm duurzaam. Van deze materialen zijn er verschillende opties in diverse maten verkrijgbaar zodat deze perfect past bij het bed die je misschien al hebt staan of bij jouw lichaam. Ook kun je kiezen voor soft en compact, dit slaat op de stevigheid van het matras.

Een biologisch matras van Sleep Fast

Bij Sleep Fast willen wij graag dat je een matras vindt waarop je direct geweldig ligt en wat dus een goede match is. Het uitkiezen kan even lastig zijn door alle opties maar hier tijd insteken zal zeker lonen. Als je een matras bij ons besteld kan je dat zorgeloos doen. Je mag namelijk 90 dagen proefslapen zodat je zeker weet of het matras echt bij jou past. Is dit toch niet het geval dan mag je hem gratis retour sturen. Na het bestellen zal je het matras binnen 48 uur al in huis hebben. Een biologisch matras is goed voor het milieu en voor jouw gezondheid omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen. Lever niet in op comfort en draag toch bij aan een beter milieu, bestel vandaag nog jouw matras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!