• Lorem ipsum

Kapok kussen

Kapok is een plantaardig materiaal wat het erg goed doet in kussens. Bestel jouw kapok kussen van goede kwaliteit uit het assortiment van Sleep Fast.

Jonk Kapok Curve kussen
Jonk
Kapok Curve kussen
Onze kapok komt van de kapok boom, die groeit in op Java. Deze originele 1a Java Kapok is zachter en lichter dan katoen.
€49,00
Jonk Kapok Box kussen
Jonk
Kapok Box kussen
Onze kapok komt van de kapok boom, die groeit op Java. Deze originele 1a Java Kapok is zachter en lichter dan katoen.
€45,00

Kapok kussen

Als je opzoek bent naar een stevig kussen wat heel veel comfort biedt dan is een kapok kussen misschien wel perfect voor jou. Het kan heel goed zijn dat je hier nog nooit eerder van hebt gehoord. Het is een geweldig natuurlijk materiaal wat het erg goed doet in een kussen. Net als alle materialen heeft het een aantal eigenschappen die voordelen hebben en ook een aantal waar je op moet letten wanneer je hiervoor kiest. Wij willen je hier meer over vertellen zodat je een goed overwogen keuze kunt maken wanneer je dit materiaal overweegt.

Een lekker stevig hoofdkussen

Een groot voordeel aan dit materiaal is de stevigheid die het biedt. Wanneer je erop gaat liggen worden je hoofd en nek erg goed ondersteund en het zal een beetje mee vormen met jouw lichaam. Hierdoor wordt nekpijn je bespaard en zal je niet snel last hebben van stijfheid. Deze stevigheid wordt door veel mensen als prettig ervaren.

Een kapok kussen, puur natuur

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in plaats van synthetisch. Dit is vanwege de kwaliteit en natuurlijk ook omdat het minder belastend is voor de natuur. Materialen als kapok hebben geen chemische middelen nodig in de verwerking waardoor het beter is voor jouw gezondheid en natuurlijk voor het milieu. Dit materiaal is afkomstig van een boom. Deze boom heeft kapoknoten waar een plantendons in zit. Hiermee wordt het kussen gevuld zonder de aanvulling van synthetische materialen. Het is altijd prettig te weten wat er in je kussen zit en daar is met een kapok kussen geen twijfel over mogelijk.

Onderhouden van het kussen

Het is altijd belangrijk om kussens goed te onderhouden. Je ligt hier elke nacht meerdere uren achter elkaar op. Je zal hier dus ook op transpireren en dat vocht trekt allemaal in het kussen. Toch weten veel mensen niet hoe een kussen onderhouden moet worden. Het is aan te raden om een molton hoes om een kussen heen te doen zodat er een watervaste laag omheen zit. Deze kun je eenvoudig wassen. Het materiaal kan zelf namelijk niet gewassen worden en zal volume gaan missen wanneer het vaak in aanraking komt met vocht. Iets wat erg goed is voor het kussen is een zonnebad. Leg het kussen lekker buiten in het zonnetje zodat het kan luchten en drogen.

Bestel jouw kapok hoofdkussen online

Heb jij besloten dat een kapok kussen de juiste optie voor jou is? Dan doe je er goed aan om deze bij ons te bestellen. Als je een bestelling plaatst vanuit ons assortiment zorgen wij ervoor dat deze snel bij jou thuis geleverd wordt. Binnen 48 uur heb jij jouw nieuwe kussen al in handen. Je kunt deze rustig gaan aanvoelen en ontdekken of deze bij jouw wensen past. 90 dagen proefslapen moet je hierbij helpen. Ben je hierna of voor deze tijd toch niet tevreden dan mag je het kussen gratis retour sturen. Bestel jouw natuurlijke kapok hoofdkussen online bij Sleep Fast en ontdek wat echt lekker slapen is.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!