• Lorem ipsum

Kapok kussen

Kapok is een plantaardig materiaal wat het erg goed doet in kussens. Bestel jouw kapok kussen van goede kwaliteit uit het assortiment van Sleep Fast.

Yumeko Kussen Kapok (biologisch)
Yumeko
Kussen Kapok (biologisch)
Yumeko biologisch kapok kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€57,95

Kapok kussen

Als je opzoek bent naar een stevig kussen wat heel veel comfort biedt dan is een kapok kussen misschien wel perfect voor jou. Het kan heel goed zijn dat je hier nog nooit eerder van hebt gehoord. Het is een geweldig natuurlijk materiaal wat het erg goed doet in een kussen. Net als alle materialen heeft het een aantal eigenschappen die voordelen hebben en ook een aantal waar je op moet letten wanneer je hiervoor kiest. Wij willen je hier meer over vertellen zodat je een goed overwogen keuze kunt maken wanneer je dit materiaal overweegt.

Een lekker stevig hoofdkussen

Een groot voordeel aan dit materiaal is de stevigheid die het biedt. Wanneer je erop gaat liggen worden je hoofd en nek erg goed ondersteund en het zal een beetje mee vormen met jouw lichaam. Hierdoor wordt nekpijn je bespaard en zal je niet snel last hebben van stijfheid. Deze stevigheid wordt door veel mensen als prettig ervaren.

Een kapok kussen, puur natuur

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in plaats van synthetisch. Dit is vanwege de kwaliteit en natuurlijk ook omdat het minder belastend is voor de natuur. Materialen als kapok hebben geen chemische middelen nodig in de verwerking waardoor het beter is voor jouw gezondheid en natuurlijk voor het milieu. Dit materiaal is afkomstig van een boom. Deze boom heeft kapoknoten waar een plantendons in zit. Hiermee wordt het kussen gevuld zonder de aanvulling van synthetische materialen. Het is altijd prettig te weten wat er in je kussen zit en daar is met een kapok kussen geen twijfel over mogelijk.

Onderhouden van het kussen

Het is altijd belangrijk om kussens goed te onderhouden. Je ligt hier elke nacht meerdere uren achter elkaar op. Je zal hier dus ook op transpireren en dat vocht trekt allemaal in het kussen. Toch weten veel mensen niet hoe een kussen onderhouden moet worden. Het is aan te raden om een molton hoes om een kussen heen te doen zodat er een watervaste laag omheen zit. Deze kun je eenvoudig wassen. Het materiaal kan zelf namelijk niet gewassen worden en zal volume gaan missen wanneer het vaak in aanraking komt met vocht. Iets wat erg goed is voor het kussen is een zonnebad. Leg het kussen lekker buiten in het zonnetje zodat het kan luchten en drogen.

Bestel jouw kapok hoofdkussen online

Heb jij besloten dat een kapok kussen de juiste optie voor jou is? Dan doe je er goed aan om deze bij ons te bestellen. Als je een bestelling plaatst vanuit ons assortiment zorgen wij ervoor dat deze snel bij jou thuis geleverd wordt. Binnen 48 uur heb jij jouw nieuwe kussen al in handen. Je kunt deze rustig gaan aanvoelen en ontdekken of deze bij jouw wensen past. 90 dagen proefslapen moet je hierbij helpen. Ben je hierna of voor deze tijd toch niet tevreden dan mag je het kussen gratis retour sturen. Bestel jouw natuurlijke kapok hoofdkussen online bij Sleep Fast en ontdek wat echt lekker slapen is.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf