• Lorem ipsum

Hoog-laag bedden

Tekvor Care Bed Elba Royal
Tekvor Care
Bed Elba Royal
Vanaf 2.645,-

  Hoog-laag bedden

  Op onze hoog-laag bedden geniet je van de beste verzorging aan bed! Dit zorgbed is niet alleen in hoogte verstelbaar in de juiste werk- en instaphoogte, maar ook verrijdbaar, makkelijk schoon te houden en bijzonder veilig doordat het bed is voorzien van een hoog hoofdbord, hoog voetbord, zijpanelen en/of matrasremmen. Het bed biedt ruimte voor het plaatsen van optrekhulpen (papegaaien) en een tillift. Twijfel je of onze hoog-laag bedden jou het juiste te bieden hebben en/of heb je andere vragen? Schakel dan gerust onze hulp in. De ervaren specialisten van Sleepfast staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar (zowel telefonisch als in onze chatbox).

  Wat zijn hoog-laag bedden?

  Hoog laag bedden staan bekend als zorgbedden. Anders dan door velen wordt gedacht is een hoog-laag bed niet alleen maar een bed dat je in hoogte kunt verstellen. Het zorgbed heeft meer te bieden:

  • Veiligheid: Het bed is voorzien van hoog hoofdbord, hoog voetbord en/of matrasremmen (zodat de matras niet uit het bed kan glijden). Ook zijbeveiliging (zijpanelen) zijn aanwezig. Dit biedt de mogelijkheid voor het integreren van optrekhulpen (papegaaien).
  • Goede werkhoogte en instaphoogte: hoog-laag bedden zijn (elektrisch) verstelbaar in een minimale hoogte van 70 cm. Samen met de hoogte van je matras kom je met deze hoogte op een goede werkhoogte (volgens de ARBO). De instaphoogte (laagste stand) moet tussen de 20 en 40 cm vallen.
  • Ruimte voor een tillift: Onder het bed is minimaal 13,5 cm ruimte, waardoor je (eventueel) een tillift kunt plaatsen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Het frame van de bedden is eenvoudig toegankelijk, waardoor het grondig kan worden gereinigd (zodat er geen kans is voor bacteriën).
  • Verrijdbaar: Hoog-laag bedden zijn voorzien van geremde wielen. Hierdoor kan er in het geval van zorg aan bed aan beide kanten zorg worden verleend.

  Verkrijgbaar in vele formaten

  Je kunt bij ons niet alleen eenpersoons, maar ook tweepersoons hoog-laag bedden kopen. Wel zo fijn als je samen met je partner wilt genieten van een goed zorgbed. Je kiest in dit geval uit een variant waarbij je aan beide zijden een hoog-laagfunctie hebt of een variant waarbij je een hoog-laagfunctie hebt (maar waarbij wel beide delen verrijdbaar zijn). Eventueel kun je het tweepersoons bed na verloop van tijd gemakkelijk laten ombouwen tot twee losse hoog-laag bedden. Let op: de prijs die bij het bed staat vermeld is onze vanaf prijs, de prijs van het eenpersoons bed van 90x200 cm. Wil je een groter (twee persoons) bed, dan betaal je meer.

  Leverbaar in een kleur naar wens

  Wil je graag een bed dat perfect bij je slaapkamer past? Ook bij een bed met hoog-laagfunctie is dat mogelijk! Wij verkopen namelijk hoog-laag bedden in vele kleuren! Je kunt kiezen voor een standaard kleur zoals grijs of zwart, maar ook voor een opvallender kleur. Wil je weten welke kleuren er allemaal mogelijk zijn? Vraag ons er dan naar. Dat kan telefonisch of via onze chatbox.

  Welk matras?

  Je kunt elk type matras op hoog-laag bedden plaatsen. Wel is er vaak een maximale matrashoogte, omdat het matras (voor de veiligheid) goed tussen het hoofdbord, voetbord en de zijpanelen moet liggen. Ook voor het kopen van matrassen ben je bij Sleepfast aan het juiste adres. Wij verkopen vele A merk matrassen van topmerken zoals M line, TEMPUR en Pullman, die zeer geschikt zijn voor op een zorgbed. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speciaal gezondheidsmatras dat rekening houdt met lichamelijke klachten en is gemaakt van natuurlijke materialen die beter voor je gezondheid zijn. Ook medische matrassen zijn door de extra goede steun, het hoge comfort, verlichting op drukpunten en zeer goede ventilatie zeer geschikt voor hoog-laag bedden.

  Onze specialisten staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar!

  Als je een zorgbed koopt, dan wil je natuurlijk zeker weten dat deze van de allerhoogste kwaliteit is en perfect bij jou en jouw situatie past! Het is zeer begrijpelijk dat je bij je aankoop hulp kunt gebruiken! Wil je meer weten over onze hoog-laag bedden of advies op maat, zodat jij het juiste bed in huis haalt en kunt gaan genieten van de beste verzorging aan bed! Onze ervaren specialisten weten door hun jarenlange ervaring in de beddenbranche alles af van onze verschillende bedden en matrassen. Hierdoor kunnen ze je ook uitstekend adviseren over een bijpassende matras voor op hoog-laag bedden. Je bereikt ons dagelijks tot 23 uur telefonisch of via onze chatbox!

  Bij Sleepfast ben je in goede handen

  Wij staan niet alleen vooraf aan je aankoop voor je klaar, maar ook zodra je je bestelling hebt geplaatst. Als het bed voorradig is, kunnen wij het bed al op korte termijn bij je bezorgen (binnen 48 uur). Bestel je ook een nieuw matras mee? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om het oude matras gratis mee te nemen, zodra wij jouw nieuwe bed komen bezorgen. Hopelijk vind jij tussen onze hoog-laag bedden jouw ideale zorgbed en mag jij optimaal gaan genieten van verzorging op maat!

  Sleepfast.nl

  ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
  Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

  ✅ Grootste voorraad van Nederland!
  Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

  ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

  ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
  In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!