• Lorem ipsum

Dekbed 200x200

Een dekbed 200x200 is een zeer gangbare maat voor een tweepersoons bed, je ligt het meest comfortabel met een kwalitatief dekbed. Bestel daarom bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95

Dekbed 200x200

Er zijn onwijs veel verschillende soorten dekbedden dat het uitkiezen van een goede optie best lastig kan zijn. Er zijn verschillende materialen en diktes waar je rekening mee moet houden tijdens het uitkiezen. Ook bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment. De producten die wij aanbieden zijn allemaal van merken die producten maken van hoge kwaliteit. Zo weet je altijd dat je wanneer je bij ons besteld er een goed product naar je toe komt. Dit uitgebreide assortiment kan soms het kiezen ook wat lastig maken en daarom helpen wij je graag. Het kiezen van een goed dekbed lijkt misschien minder belangrijk als bijvoorbeeld een matras maar ook hierbij is kwaliteit en comfort onwijs belangrijk.

Dekbed 200x200 wassen en onderhouden

Elk product heeft een label eraan waarop de wasvoorschriften staan, als je deze goed leest gaat er eigenlijk nooit wat mis. Het is dan ook vrij eenvoudig om een dekbed zelf te wassen die enkele keer dat het nodig is. Wel is het erg belangrijk om bij bijvoorbeeld dons goed op te letten of het materiaal binnenin volledig droog is. Er zal anders een vieze geur ontstaat en het wordt dan opeens een fijne leefomgeving voor bijvoorbeeld schimmel om te groeien. Naast het wassen is het belangrijk om een dekbed regelmatig zachtjes op te schudden en te laten luchten.

Keuze uit verschillende materialen

Wanneer het gaat om het kiezen van een materiaal moet je er rekening mee houden dat elk soort materiaal andere eigenschappen heeft. Dit kan het kiezen even lastig maken, zeker als je hier nog niet veel vanaf weet. Natuurlijk helpen wij jou graag om een dekbed 200x200 te kiezen die echt goed bij jou past.

  • Een wollen dekbed onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen hiervan. Het is wat zwaarder als dons waardoor je meer het gevoel hebt onder een deken te liggen.
  • Een donzen dekbed vraagt meer onderhoud en moet regelmatig zachtjes opgeschud worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Ook is luchten erg goed maar dit mag niet in de volle zon.
  • Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en deze kunnen ook erg eenvoudig gewassen worden.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer materialen op te noemen waarover allemaal ook erg veel te vertellen is. Bij elke categorie staat nog een omschrijving met daarin meer informatie over het materiaal.

Bestel jouw nieuwe dekbed online

Zodra jij een bestelling bij ons plaatst, gaan wij voor je aan de slag zodat je deze al binnen 48 uur kan ontvangen. Als je de bestelling binnen hebt mag je 90 dagen proefslapen om te bepalen of je hiervan echt het comfort hebt wat je had verwacht en wat je zocht. Mocht dit toch niet echt volledig zo zijn dan mag je hem zonder extra kosten retour sturen. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed 200x200 bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf