• Lorem ipsum

Matrassen, toppers en boxsprings:

Levering binnen 48 uur! (mits voorradig)

Nadat de bestelling is voldaan, wordt in overleg met jou binnen 48 uur het matras (of  de matrassen!) gratis afgeleverd op het gewenste adres in Nederland. Netjes tot in jouw slaapkamer! Je hebt uiteraard ook de keuze om de levering plaats te laten vinden ná 48 uur. De levering van je bestelling wordt uitgevoerd door Slaapspecialist De Bedweter, Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker of Fix Montage.

Oude matras

Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee. De bruikbare onderdelen van jouw oude matras(sen) worden gebruikt in andere industrieën! Wist je dat van oude schuimmatrassen bijvoorbeeld judomatten gemaakt worden? Leuk toch? Zo blijven we elkaar een beetje helpen!

Gratis omruil- en retourservice

Het is geen probleem als je niet tevreden bent over de aankoop, wij gaan het voor je oplossen! Als een matras niet voldoet aan jouw eisen, kan dat aan verschillende factoren liggen. In de meeste gevallen gaan de problemen weg na zo’n 2-3 weken op het matras te hebben gelegen, dus na deze periode zal het matras wellicht beter bevallen. Wij adviseren daarom om minimaal 2 weken op het nieuwe matras te slapen. Je hebt maar liefst 90 dagen bedenktijd! Ligt het toch niet goed, dan ruilen wij het gratis om of je krijgt het geld terug.
(Bij M-Line matrassen heb je zelfs 100 dagen bedenktijd!)

Ruil het matras, in overleg met één van onze adviseurs, gratis om voor een ander type, hardheid of merk. Bij omruiling naar een goedkoper type matras krijg je geld terug en bij omruiling naar een duurder matras betaal je het verschil bij. Www.sleepfast.nl biedt voor elk matras éénmalig deze omruilservice aan per woonadres, naam, telefoonnummer of rekeningnummer. Wil je voor een 2e keer het matras omruilen, dan worden er 125,- euro omruilkosten per matras in rekening gebracht. 

 

Kussen, dekbedden, bedtextiel (via pakketdienst)

Levering binnen 48 uur! (mits voorradig)

Alle producten die besteld worden en in een doos van maximaal 175 x 78 x 58 cm passen, worden verstuurd met de pakketdienst van PostNL/MyParcel. Net zoals de matrassen leveren wij de kussens, dekbedden en/of bedtextiel binnen 48 uur en uiteraard gratis!

Gratis retourservice

Mocht een kussen, dekbed of bedtextiel niet naar wens zijn, dan kan je het gratis retour sturen. Stuur een mail naar [email protected] en je krijgt dezelfde dag nog een gratis retourlabel in je mailbox.