• Lorem ipsum

2 persoons matras

Vind een 2 persoons matras waar je samen heerlijk op kunt genieten van een goede nachtrust. Je besteld deze snel en eenvoudig bij Sleep Fast.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
M Line Wave matras
M Line
Wave matras
Gratis retour, 125 dagen bedenktijd! Probeer nu Wave by M Line matras! Gratis bezorging en super Fast in huis!
€359,00
sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00

2 persoons matras

Een matras voor twee personen moet voldoen aan de wensen van beide en dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Hierdoor kun je samen slapen en allebei heerlijk liggen. Zelfs als jij een stevig bed wild en je partner liever wat zachter ligt. Als je verder leest ontdek je meer over de mogelijkheden, materialen en maten die verkrijgbaar zijn. Met deze informatie wordt het kiezen van een passend matras makkelijker en zal je snel slagen. Lees daarom vooral even verder en ontdek meer over ons assortiment.

Kiezen voor een prettig materiaal

Bij het uitzoeken van een goed 2 persoons matras voor jouw bed is natuurlijk niet alleen de maat belangrijk voor het comfort. Het materiaal speelt een heel grote rol in hoe comfortabel jij zal liggen de gehele nacht. Het ene materiaal is wat steviger waardoor je platter ligt terwijl een andere optie weer een stuk zachter is. De materialen bieden ook allemaal op een eigen manier steun. Bij elk soort matras vind je meer informatie waaruit je kunt bepalen of dit een goede optie is. Hierdoor is online bestellen makkelijker dan ooit geworden. De materialen die wij aanbieden zijn traagschuim, koudschuim, pocketveren en latex.

De maten van een 2 persoons matras

Je zou haast denken dat naast het materiaal er niet veel meer opties zijn. Dit is gelukkig niet het geval. Als je een tweepersoons matras gaat aanschaffen is het erg belangrijk dat je hier comfortabel en languit op kan liggen. Voor veel mensen is een lengte van 200 cm dan al genoeg. Als je wat langer ben kan je echter beter kiezen voor een langer matras. Naast de lengte is natuurlijk ook de breedte niet onbelangrijk. Een tweepersoons matras is verkrijgbaar in 140, 160, 180 en 200 cm breed. Zo is er een optie als je graag een knus bed wilt maar ook als je alle ruimte wilt hebben om te kunnen bewegen en draaien.

Soft en compact in verschillende materialen

Matrassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Welk matras jij kiest bepaald grotendeels het comfort dat je ervan zal hebben. Omdat iedereen anders is, is het belangrijk een gevarieerd aanbod te hebben in matrassen. Jij ligt misschien graag lekker zacht terwijl degene waarmee je slaapt luist meer stevigheid kan willen. De opties die je hebt zijn soft en compact, voor welk materiaal je dan ook kiest. Het is wel zo prettig om te weten dat je altijd precies kunt vinden wat je zoekt.

Een 2 persoons matras van Sleep Fast

Online bestellen is snel, makkelijk en kost weinig moeite. Zeker als je besteld vanuit ons assortiment zal het erg eenvoudig en zorgeloos zijn door de hoge kwaliteit van alle matrassen. Wanneer je hebt gekozen voor een product wat bij jou past kun je deze eenvoudig bestellen en wordt hij al binnen 48 uur bezorgd. Zodra je het matras hebt ontvangen mag je hier 90 dagen op proefslapen. Als het bevalt kan je het matras gewoon blijven gebruiken en anders mag je hem gratis retour sturen. Zo weet je altijd zeker dat je niet opgescheept komt te zitten met een matras wat toch niet echt voldoet aan jouw eisen. Bestel vandaag nog een 2 persoons matras bij Sleep Fast en ontdek wat echt slaapcomfort is.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf