• Lorem ipsum

Koudschuim matras

Een koudschuim matras houdt je heerlijk koel door de geweldige ventilatie en zal de hele nacht fris voelen. Bestel jouw matras bij Sleep Fast en slaap lekker.

Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Sale
Tempur Original Prima Cooltouch 19cm matras
Tempur
Original Prima Cooltouch 19cm matras
Matras Tempur Original Prima Cooltouch 19 cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €974,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00

Koudschuim matras

Jij zal veel baat hebben bij een goed matras. Je slaapt beter en vooral rustiger als je lichaam in een comfortabele positie ligt. Daarnaast is het voor je nek en rug wel zo prettig als deze in je slaap goed ondersteund worden. Welk materiaal je kiest bepaald voor een groot deel hoeveel steun je krijgt en dus ook hoeveel comfort je zal ervaren. Koudschuim is hierbij absoluut geweldig en daarom willen wij je hier meer over vertellen. Het is namelijk zo dat dit materiaal de meest geweldige eigenschappen heeft en daarom een uitstekende optie is. Lees verder en ontdek waarom dit materiaal misschien wel de beste optie voor jou is.

Een koudschuim matras in de juiste maat

Wanneer je opzoek gaat naar een matras van dit materiaal is het belangrijk om te weten welke maat je nodig hebt. Er zijn veel maten verkrijgbaar zodat je bij elk bed kunt kiezen voor koudschuim. De maten variëren van 90 x 200 cm tot 200 x 220 cm. Het maakt niet uit of je veel ruimte wilt of dat je opzoek bent naar een 1 persoons matras voor een kind, elke optie is mogelijk. Bij het aanschaffen van een bed en alles wat daarbij hoort heb je twee opties. Je kunt eerst een bed aanschaffen en vervolgens een matras in de juiste maat of je kunt eerst een matras uitkiezen en het bed daarop aanpassen. Je zal hoe dan ook erg comfortabel liggen en uitgerust wakker worden.

Pas het matras aan naar wens

Bij het aanschaffen van matrassen is van alles mogelijk. Bij een eenpersoons optie heb je de keuze uit soft of compact. Dit is een vrij eenvoudige keuze. Wanneer je echter gaat kijken voor een tweepersoonsmatras komt hier net wat meer bij kijken. Als er twee mensen op een matras liggen is het belangrijk dat beide tevreden zijn. Je kunt hierbij kiezen voor een groot matras van bijvoorbeeld 160 cm breed. Je kunt er echter ook voor kiezen twee 1 persoons matrassen aan te schaffen. Deze kun je los in een bed leggen of aan elkaar verbinden met een duo-rits koppeling. In beide gevallen kun je ervoor kiezen om een helft compact en een helft soft te hebben.

De eigenschappen van koudschuim

Er zijn verschillende eigenschappen die een koudschuim matras bezit waardoor het een zeer goede optie is. Het materiaal staat erom bekend dat het erg goed ventileerd waardoor je hierbij geen last zal hebben van warmte. Door te kiezen voor goede kwaliteit zal je geen last hebben van een kuil die zich anders kan vormen in het matras. Hierdoor heb je meer comfort tijdens het slapen. Een goed matras past zich aan, aan het lichaam waardoor je precies de steun krijgt op plekken waar dat nodig is. Zeker als je kiest voor goede kwaliteit hebben dergelijke matrassen een lange levensduur.

Een koudschuim matras bestellen bij Sleep Fast

Als je een matras nodig hebt wil je hier niet weken op hoeven wachten wat helaas wel eens het geval kan zijn als je goede kwaliteit wilt. Door bij ons te bestellen voorkom je dit aangezien wij altijd binnen 48 uur leveren. Je kunt na levering 90 dagen proefslapen. Als het matras bevalt slaap je hierna gewoon lekker door en zo niet kun je hem gratis retour sturen. Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat je tevreden zult eindigen. Wij nemen bij levering het oude matras voor je mee zodat je niet onnodig blijft zitten met een overbodig matras. Bestel voor het grootste gemak een koudschuim matras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!