• Lorem ipsum

Matras

Een goed matras is cruciaal voor een goede nachtrust. Bestel daarom een hoge kwaliteit matras bij Sleep Fast en geniet van een goede nachtrust.

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
M Line Wave matras
M Line
Wave matras
Gratis retour, 125 dagen bedenktijd! Probeer nu Wave by M Line matras! Gratis bezorging en super Fast in huis!
€359,00
sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00

Matras

Iedereen heeft baat bij het hebben van een goed matras. Het kan echter lastig zijn om een goede optie te kiezen. Er wordt bij het maken van matrassen gebruik gemaakt van allerlei materialen wat het kiezen lastig kan maken. Al deze materialen hebben andere eigenschappen, zorg er dus voor dat je deze kent. Op deze manier kun je een optie kiezen die bij jou past. Naast de materialen zijn er verschillende breedtes en hardheiden waaruit je kunt kiezen. Als je even verder leest vertellen wij je meer over het maken van een passende keuze. Een goed matras kan je veel jaren heerlijke slaap opleveren.

De juiste breedte kiezen

Bij matrassen heb je de keuze uit verschillende breedtes en natuurlijk lengtes. De standaard lengte voor een matras is 2 meter. Dit is voor de meeste mensen lang genoeg. Als je zelf erg lang bent kan het toch zijn dat dit net iets te kort is en in dat geval kun je kiezen voor een extra lange optie. Verder is het vooral de breedte maat die erg belangrijk is. Om de juiste breedte te bepalen zijn er een aantal factoren die een rol spelen. Slaap je alleen in bed of met een partner. Hiermee bepaal je namelijk al grotendeels hoe breed nodig is. Daarnaast moet je ook bedenken of je graag ruimte overhoudt als je ligt of dat je liever ruimte in de kamer bespaart. Eenpersoons opties zijn verkrijgbaar in 70, 80, 90 en 100 cm. Tweepersoons matrassen zijn verkrijgbaar in 140, 160, 180 en 200 cm. Dan is er ook nog een tussenmaat verkrijgbaar van 120 cm breed en dit wordt een twijfelaar genoemd.

Het materiaal van jouw matras

Bij het uitzoeken van een goed product voor jouw bed is natuurlijk niet alleen de maat belangrijk. Het materiaal speelt een cruciale rol in hoe lekker jij zal gaan slapen. Het ene materiaal is wat steviger waardoor je platter ligt terwijl een andere optie weer een stuk zachter is. Veel gekozen opties zijn koudschuim en pocketvering. Toch zijn dit bij lange na niet de enige opties waarvan hoge kwaliteit matrassen verkrijgbaar zijn. Bij elke soort matras vind je meer informatie waaruit je kunt bepalen of dit een goede optie is. Hierdoor is online bestellen makkelijker dan ooit geworden.

Bestellen bij Sleep Fast

Het is nooit makkelijker geweest om online allerlei producten te bestellen voor jouw bed. Bij alle producten heb je een duidelijke omschrijving waardoor je precies weet of dit is wat je zoekt. Wanneer je een bestelling plaatst wordt deze binnen 48 uur gratis bij jou thuisbezorgd. Geen gesleep met een groot nieuw matras die eigenlijk niet in jouw auto past. Naast deze snelle levering kan je ook nog eens 90 dagen proefslapen. Als je niet tevreden bent kan je het product gratis retourneren. Heb je nog een oud matras liggen waar je vanaf wilt, dan nemen wij deze graag voor je mee. Bestel voor het grootste gemak alles om heerlijk mee te kunnen slapen bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf