• Lorem ipsum

Matras

Een goed matras is cruciaal voor een goede nachtrust. Bestel daarom een hoge kwaliteit matras bij Sleep Fast en geniet van een goede nachtrust.

Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
Tempur Original Prima Cooltouch 19cm matras
Tempur
Original Prima Cooltouch 19cm matras
Matras Tempur Original Prima Cooltouch 19 cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €974,00
Sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€849,00

Matras

Iedereen heeft baat bij het hebben van een goed matras. Het kan echter lastig zijn om een goede optie te kiezen. Er wordt bij het maken van matrassen gebruik gemaakt van allerlei materialen wat het kiezen lastig kan maken. Al deze materialen hebben andere eigenschappen, zorg er dus voor dat je deze kent. Op deze manier kun je een optie kiezen die bij jou past. Naast de materialen zijn er verschillende breedtes en hardheden waaruit je kunt kiezen. Als je even verder leest vertellen wij je meer over het maken van een passende keuze. Een goed matras kan je veel jaren heerlijke slaap opleveren. In het assortiment leveren wij direct Tempur, Auping, Pullman en M line matrassen.

De juiste breedte kiezen

Bij matrassen heb je de keuze uit verschillende breedtes en natuurlijk lengtes. De standaard lengte voor een matras is 2 meter. Dit is voor de meeste mensen lang genoeg. Als je zelf erg lang bent kan het toch zijn dat dit net iets te kort is en in dat geval kun je kiezen voor een extra lange optie. Verder is het vooral de breedte maat die erg belangrijk is. Om de juiste breedte te bepalen zijn er een aantal factoren die een rol spelen. Slaap je alleen in bed of met een partner. Hiermee bepaal je namelijk al grotendeels hoe breed nodig is. Daarnaast moet je ook bedenken of je graag ruimte overhoudt als je ligt of dat je liever ruimte in de kamer bespaard. Eenpersoons opties zijn verkrijgbaar in 70, 80, 90 en 100 cm. Tweepersoons matrassen zijn verkrijgbaar in 140, 160, 180 en 200 cm. Dan is er ook nog een tussenmaat verkrijgbaar van 120 cm breed en dit wordt een twijfelaar genoemd.

Het materiaal van jouw matras

Bij het uitzoeken van een goed product voor jouw bed is natuurlijk niet alleen de maat belangrijk. Het materiaal speelt een cruciale rol in hoe lekker jij zal gaan slapen. Het ene materiaal is wat steviger waardoor je platter ligt terwijl een andere optie weer een stuk zachter is. Veel gekozen opties zijn koudschuim en pocketvering. Toch zijn dit bij lange na niet de enige opties waarvan hoge kwaliteit matrassen verkrijgbaar zijn. Bij elke soort matras vind je meer informatie waaruit je kunt bepalen of dit een goede optie is. Hierdoor is online bestellen makkelijker dan ooit geworden.

Bestellen bij Sleep Fast

Het is nooit makkelijker geweest om online allerlei producten te bestellen voor jouw bed. Bij alle producten heb je een duidelijke omschrijving waardoor je precies weet of dit is wat je zoekt. Wanneer je een bestelling plaatst wordt deze binnen 48 uur gratis bij jou thuisbezorgd. Geen gesleep met een groot nieuw matras die eigenlijk niet in jouw auto past. Naast deze snelle levering kan je ook nog eens 90 dagen proefslapen. Als je niet tevreden bent kan je het product gratis retourneren. Heb je nog een oud matras liggen waar je vanaf wilt, dan nemen wij deze graag voor je mee. Bestel voor het grootste gemak alles om heerlijk mee te kunnen slapen bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!