• Lorem ipsum

Gezondheidsmatras

M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€0,00
Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
TEMPUR Original Cooltouch Elite 25cm matras uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.749,00 €1.224,30
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.749,00 €1.224,30
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00
Pullman Silverline Royal matras
Pullman
Silverline Royal matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Royal matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.274,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
TEMPUR Original Elite Cooltouch 25 cm matras uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.749,00 €1.224,30
M Line Slow Motion 3 matras
M Line
Slow Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€974,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€899,00
Sale
M Line Iconic Legend matras 8
M Line
Iconic Legend matras 8
Binnen 48 uur M Line Iconic Legend 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.549,00 €1.161,00
Sale
M Line Iconic Star 4 matras
M Line
Iconic Star 4 matras
Binnen 48 uur M Line Iconic Star 4 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€949,00 €711,75

Gezondheidsmatras

Een gezondheidsmatras kopen is een goed idee als je kampt met lichamelijke klachten. Deze matras speelt in op jouw klachten, zoals rug-, schouder- en nekpijn. Je ontvangt extra steun op bepaalde plekken van je lichaam en verlichting op andere plekken. Dit type matras is gemaakt van natuurlijke producten die beter voor je gezondheid zijn. Je hebt bij Sleepfast ruime keuze uit verschillende matrassen van diverse formaten, hardheden, merken en materialen. Bij jouw zoektocht naar een matras is het belangrijk dat je rekening houdt met jouw persoonlijke situatie: met jouw lengte, gewicht, slaaphouding, postuur, lichamelijke klachten en allergieën.

Wat is een gezondheidsmatras?

De gezondheidsmatras draagt bij aan een goede gezondheid. Wat houdt dit in?

 • De matras is gemaakt van natuurlijke producten die beter voor je gezondheid zijn.
 • De matras houdt rekening met lichamelijke klachten, zoals rug-, schouder- en nekklachten: biedt extra steun op bepaalde plekken en verlichting op andere plekken.

Ruime keuze

Ga je voor een gezondheidsmatras dan heb je ruime keuze bij Sleepfast. Net als wanneer je gaat voor een andere matras heb je ook bij dit type matras keuze uit vele varianten. Je kunt kiezen uit het volgende:

 • Verschillende formaten
 • Drie hardheden
 • Diverse merken
 • Verschillende materialen

Koop je een nieuwe matras dan is het belangrijk dat je rekening houdt met jouw persoonlijke situatie.

Formaten

Je kunt kiezen uit diverse formaten gezondheidsmatrassen. Hieronder staan de meest populaire matrasafmetingen op een rij:

 • 1 persoonsmatras: 70x200, 80x200, 90x200 en 100x200 cm
 • 2 persoonsmatras: 120x200 en 140x200 cm
 • Twijfelaar matras: 160x200, 180x200, 200x200 cm

Onze meest verkochte formaten zijn de 90x200 cm 1 persoonsmatras en de 160x200 cm 2 persoonsmatras. Je kunt ook nog kiezen voor een extra lange gezondheidsmatras van 210 of 220 cm (als je langer bent dan 185 cm) of voor een kortere matras van 190 cm (als dat beter past in je slaapkamer). Een matras kan ook nog variëren in hoogte. Je hebt matrassen in de volgende hoogtes: 18, 19, 21, 22, 24, 25, 26 en 27 cm.

Hardheden

Er zijn bij Sleepfast drie matras hardheden verkrijgbaar, namelijke zacht, gemiddeld en hard. Welke van deze hardheden je kiest, hangt af van wat jij lekker vindt liggen. Wil je lekker wegzakken in je matras, dan is een zachte matras een goed idee. De meeste gezondheidsmatrassen zijn wat steviger, omdat dit type matras bekend staat om zijn extra ondersteuning.

Merken

Ga je voor een gezondheidsmatras, dan kun je kiezen uit de volgende topmerken:

 • TEMPUR: Deze grootste leverancier op het gebied van slaapcomfortmiddelen staat bekend om zijn speciale TEMPUR traagschuim dat volgens klanten magisch aanvoelt. Een TEMPUR matras kopen is een buitengewoon goed idee, omdat TEMPUR de nummer 1 is als het gaat om klanttevredenheid.
 • M line: Dit vrij nieuwe, maar zeer populaire matrassenmerk biedt hoogwaardige gezondheidsmatrassen. De M line matras wordt gepromoot en gebruikt door topsporters.
 • Hml-Bedding: Dit merk staat bekend om zijn slaapcomfortproducten op maat; de keuze is groot.
 • Velda: De comfortabele latex matrassen van Velda koop je tegen een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.
 • Pullman: De matrassen van Pullman zijn voorzien van een unieke pocketvering, die al aan het einde van de 19e eeuw werd ontwikkeld voor bedden in treincoupés.
 • Sleepfast: Ons eigen matrasmerk biedt matrassen van topkwaliteit in een pocketveer en koudschuim variant. Er is ook een speciale gezondheidsmatras ontwikkeld.
 • Mahoton: Dit merk staat bekend om zijn latex matrassen die zich bijzonder goed aan je lichaam aanpassen.
 • Avek: De bijzonder comfortabele, duurzame matrassen van Avek zijn gemaakt van pocketveren en latex, wat bijzonder stevig aanvoelt.

Materialen

Je hebt bij Sleepfast keuze uit een gezondheidsmatras, die gemaakt is van een (of meerdere) van de volgende materialen:

 • Koudschuim: Dit materiaal past zich door zijn elasticiteit en veerkracht volledig aan je lichaam aan en biedt bijzonder goede ventilatie en vochtregulering, waardoor de gezondheidsmatras lekker koel aanvoelt.
 • Traagschuim: Anders dan koudschuim vormt traagschuim zich langzaam naar jouw lichaam en past zich (keer op keer) compleet aan jouw slaaphouding aan, waardoor je bijzonder comfortabel ligt (een gevoel alsof je zweeft).
 • Latex: Dit materiaal is rekbaar, flexibel, veerkrachtig en sterk, wat zorgt voor een zeer goede ondersteuning, wat belangrijk is voor een gezondheidsmatras.
 • Pocketvering: De veren in deze matras zijn afzonderlijk van elkaar verpakt, wat zorgt voor veerkracht, ondersteuning en goede ventilatie. Door de verschillende zones heb je minder last van rug-, schouder- en nekklachten. De afdeklaag geeft comfort.

Rekening houden met je persoonlijke situatie

Als je een nieuwe gezondheidsmatras koopt dan is het belangrijk dat je rekening houdt met jouw persoonlijke situatie: met jouw lengte, gewicht, postuur, slaaphouding, lichamelijke klachten en allergieën. Hoe vind je een dergelijke matras? Daarvoor maak je gebruik van onze chatbox (rechts onderin beeld) of van onze matraswijzer, waarbij je aan de hand van een aantal vragen over jouw persoonlijke situatie (en de persoonlijke situatie van jouw partner) komt tot een persoonlijk matrasadvies. Je krijgt van ons niet alleen een advies met betrekking tot een gezondheidsmatras, maar ook een persoonlijke aanbieding als je gebruik maakt van onze matraswijzer. Wil je liever de verschillende matrassen uitproberen? Kom dan eens langs in onze showroom.

Biologisch en medisch matras

In een aantal van de gezondheidsmatrassen wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Dat zijn onze biologische matrassen, die je terugvindt in de categorie biologisch matras. Een biologisch gezondheidsmatras is niet alleen goed voor jouw lichaam, maar ook voor het milieu. Bij Sleepfast verkopen wij ook nog een ander speciaal type matras, namelijk een medisch matras. Deze matras raden wij aan als je door ziekte langere tijd dag en nacht op bed moet liggen.

Matras kopen bij Sleepfast

Heb jij een gezondheidsmatras gevonden die perfect aansluit op jouw wensen? Dan is het tijd om deze matras te bestellen. Bij Sleepfast ben je in goede handen. Wij nemen al snel contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen en staan (als de matras voorradig is) al binnen 48 uur bij jou op de stoep. Je mag je (eventuele) oude matras gratis meegeven aan de bezorger en je nieuwe matras 90 dagen proefslapen. Binnen deze termijn mag je de matras nog inruilen voor een andere, maar hopelijk vind jij direct jouw perfecte gezondheidsmatras en ga jij heerlijk (klachtenloos!) slapen!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!