• Lorem ipsum

Gezondheidsmatras

Bestel een matras welke bijdraagt aan een goede lichamelijke gezondheid. Je vind een gezondheidsmatras die bij jou past bij Sleep Fast.

Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Sensation Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Sensation Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€749,00
Sale
Tempur Original Prima Cooltouch 19cm matras
Tempur
Original Prima Cooltouch 19cm matras
Matras Tempur Original Prima Cooltouch 19 cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00 €974,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 8 matras
M Line
Slow Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
Tempur Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Cloud Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Elite Cooltouch 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€849,00
Sale
M Line Slow Motion 6 matras
M Line
Slow Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00

Gezondheidsmatras

Er zijn veel verschillende soorten matrassen verkrijgbaar. Welke je het beste kunt kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Afhankelijk van jouw lengte kies je bijvoorbeeld voor een extra lang matras. Wil je meer rekening houden met jouw gezondheid dan kies je dus voor een gezondheidsmatras. Wanneer is een matras beter voor de gezondheid en wat mag je verwachten van een dergelijk matras? Dit zijn vragen waarvan het niet vreemd is dat deze in je op komen. Wij willen dat je precies weet wat je aanschaft en daarom vertellen wij je hier graag meer over. Lees daarom vooral even verder en ontdek wat deze matrassen een goede optie maakt.

Wat is een gezondheidsmatras

Niet elk matras kan als dergelijk omschreven worden. Sommige matrassen zijn prima om op te liggen maar dragen niet extra bij aan uw gezondheid. Als je lichamelijke klachten hebt waaronder rug- en nekklachten dan is het belangrijk een matras aan te schaffen die hierop inspeelt. Je hebt hierbij extra steun nodig op bepaalde plekken en juist verlichting op andere plekken. Een goed matras zal dit bieden waardoor je een stuk beter zal slapen en de klachten zelfs kunnen afnemen. Daarnaast zijn er ook opties welke bijdragen aan goede gezondheid doordat er geen gebruik gemaakt wordt van chemische middelen. Dit zijn biologische matrassen. Hierbij ligt absoluut de focus op jouw gezondheid en het is ook nog eens goed voor het milieu om hiervoor te kiezen.

Gebruik van natuurlijke producten

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de middelen die zij gebruiken. Er wordt dus ook steeds meer gekozen voor het gebruik van natuurlijke middelen. Dit kan een natuurlatex zijn welke een stuk beter is voor de gezondheid. Het is belangrijk altijd te kiezen voor hoge kwaliteit producten zodat je zeker weet dat een matras ook werkelijk duurzaam zal zijn. Doordat er meer gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten zal dit minder schadelijk zijn voor jouw gezondheid, je brengt namelijk best wat uurtjes door op een matras.

Het juiste matras voor jou kiezen

Ook bij het aanschaffen van een gezondheidsmatras is het belangrijk te kiezen voor een optie die echt bij jou past. Bekijk de verschillende opties en lees over de verschillende materialen. Deze hebben allemaal weer andere eigenschappen. Hierdoor kan het best zo zijn dat niet elk matras goed bij jou zal passen. Bekijk hoeveel steun je wilt en op welke manier, bedenk welke maat het beste bij jou zal passen en overweeg zo de opties die er zijn.

Bestel een gezondheidsmatras bij Sleep Fast

Je besteld niet zomaar een nieuw matras. Als je hier toch mee bezig bent kun je beter even de tijd nemen om een echt goed passend product te vinden. Het is even een tijdsinvestering maar die zal het helemaal waard zijn als je heerlijk ligt te slapen. Als je bij ons besteld krijg je naast een uitgebreid assortiment nog meer voordelen. Zo hoef je nooit langer als 48 uur te wachten op jouw bestelling. Je mag 90 dagen proefslapen om te ontdekken of je echt lekker ligt en als je niet tevreden bent mag je het matras gratis retour sturen. Bij levering kun je zelf je oude matras meegeven zodat deze niet onnodig in de weg staat. Bestel met het grootste gemak een gezondheidsmatras bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!