• Lorem ipsum

Donzen kussen

Een donzen kussen biedt veel comfort omdat je deze precies kunt opschudden en vormen naar hoe jij hem wilt hebben. Bestel jouw donzen kussen bij Sleep Fast.

Jonk Kussen Imperior
Jonk
Kussen Imperior
Jonk Imperior kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
sale
Auping Comfort Natuur kussen
Auping
Comfort Natuur kussen
Auping Kussen Comfort Natuur 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€69,00 €58,65
Ducky Dons Kussen Double Face
Ducky Dons
Kussen Double Face
Ducky Dons Double Face kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€69,00
sale
Auping Prestige Natuur kussen
Auping
Prestige Natuur kussen
Auping kussen Prestige Natuur 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00 €126,65
Hml-Bedding Kussen Diminuendo
Hml-Bedding
Kussen Diminuendo
HML-Bedding Diminuendo kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€159,00
sale
Auping Deluxe Natuur kussen
Auping
Deluxe Natuur kussen
Auping kussen Deluxe Natuur 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €109,65
Hml-Bedding Kussen Crescendo
Hml-Bedding
Kussen Crescendo
HML-Bedding Crescendo kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€159,00

Donzen kussen

Wie wil er nou geen kussen op bed die geweldig ondersteunt en daardoor zeer comfortabel is om op te liggen? Als zij- of rugslaper hebben wij dan veel geweldige opties voor jou in ons assortiment. Een donzen kussen is een geweldige optie door de eigenschappen die het heeft. Wij vertellen je hier graag meer over, zo weet jij of dit materiaal geschikt is voor jou. Uiteraard is niet elk hoofdkussen gemaakt van dit materiaal precies hetzelfde maar de kwaliteiten blijven toch hetzelfde. Lees verder en ontdek meer over dons en wat dit voor jou kan betekenen.

Opschudden voor meer comfort

Hoe geweldig zou het zijn als je een kussen had die precies gevormd was naar jouw hoofd? Je kan dit in huis halen zonder een fortuin uit te geven aan een speciaal gemaakt kussen. Een donzen kussen kun je namelijk opschudden en vormen zodat deze precies aan jouw wensen voldoet. Doordat het materiaal niet zo glad is behoud het deze vorm erg goed en zal je dus veel comfort hebben. Het is zelfs erg belangrijk om het materiaal regelmatig op te schudden zodat het luchtig blijft en het dons kan drogen nadat je erop hebt geslapen. Het kost weinig moeite en zorgt voor zoveel meer slaapcomfort.

Een kussen met dons onderhouden

Een kussen wat gevuld is met dons dient op een andere manier gewassen te worden als andere materialen. Uiteraard staat dit op het label maar je wilt vast van tevoren al weten hoeveel werk dit is. Wat echt aan te raden bij dit materiaal is om het naar de stomerij te brengen, het kan namelijk best lastig zijn om het materiaal goed droog te krijgen. Het is ook mogelijk om het zelf te doen. Na het wassen van het kussen stop je deze in de droger voor minimaal 4 uur op een gemiddelde temperatuur. Als je er zeker van wilt zijn dat de vorm behouden blijft stop je hier een tennisbal bij. Laat hierna het kussen nog een dag buiten drogen om er zeker van te zijn dat al het materiaal goed droog is, zo voorkom je dat het kussen gaat stinken.

De kwaliteit die je altijd gewild hebt

Het slapen op een donzen kussen is heerlijk. Zeker als je hier op de juiste manier zorg voor draagt zal de kwaliteit lang behouden blijven. Het is een redelijk kwetsbaar materiaal waarbij het belangrijk is dat je er goed mee om gaat. De opties die je binnen ons assortiment vindt zijn van hoge kwaliteit dons waardoor je hier erg lang van kunt genieten, denk bijvoorbeeld aan het merk Ducky Dons.

Een donzen kussen bestellen bij Sleep Fast

Zoals je hebt kunnen lezen is een kussen gevuld met dons een geweldige optie die zeker het overwegen waard is. Als jij hebt besloten hebt dat dit het beste materiaal is voor jou kun je gaan kiezen uit de verschillende opties. Lees de omschrijvingen en kies zo de beste variant uit. Wanneer je de bestelling plaatst leveren we binnen 48 uur, zo kun je altijd snel comfortabel gaan slapen op jouw nieuwe kussen. Probeer het kussen 90 dagen uit met de zekerheid dat je hem als het nodig is gratis retour mag sturen. Bestel jouw donzen kussen bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf