• Lorem ipsum

Donzen kussen

Een donzen kussen biedt veel comfort omdat je deze precies kunt opschudden en vormen naar hoe jij hem wilt hebben. Bestel jouw donzen kussen bij Sleep Fast.

Auping Nest kussen Dons
Auping
Nest kussen Dons
Het Auping Nest donzen hoofdkussen is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes.
€119,00
Jonk Kussen Imperior
Jonk
Kussen Imperior
Een donzen hoofdkussen geeft veel mensen het meest comfortabele gevoel. Het is heerlijk zacht en zeer goed vervormbaar.
€159,00
Ducky Dons Kussen Double Face
Ducky Dons
Kussen Double Face
Het donzen kussen bestaat uit twee kamers, waarvan één zachte (200 gram 90% eendendons) en één stevige (1000 gram eendeveertjes) kamer.
€69,00
Jonk Down Surround Box kussen
Jonk
Down Surround Box kussen
Het Down Surround Box kussen bestaat ook uit drie lagen; dons, veren en dons!
€99,00
Jonk Down Surround Curve kussen
Jonk
Down Surround Curve kussen
Het Down Surround Curve kussen bestaat ook uit drie lagen; dons, veren en dons!
€99,00
Jonk Residence Box kussen
Jonk
Residence Box kussen
Het Residence Box kussen bestaat uit 90% zachte dons!
€189,00

Donzen kussen

Wie wil er nou geen kussen op bed die geweldig ondersteunt en daardoor zeer comfortabel is om op te liggen? Als zij- of rugslaper hebben wij dan veel geweldige opties voor jou in ons assortiment. Een donzen kussen is een geweldige optie door de eigenschappen die het heeft. Wij vertellen je hier graag meer over, zo weet jij of dit materiaal geschikt is voor jou. Uiteraard is niet elk hoofdkussen gemaakt van dit materiaal precies hetzelfde maar de kwaliteiten blijven toch hetzelfde. Lees verder en ontdek meer over dons en wat dit voor jou kan betekenen.

Opschudden voor meer comfort

Hoe geweldig zou het zijn als je een kussen had die precies gevormd was naar jouw hoofd? Je kan dit in huis halen zonder een fortuin uit te geven aan een speciaal gemaakt kussen. Een donzen kussen kun je namelijk opschudden en vormen zodat deze precies aan jouw wensen voldoet. Doordat het materiaal niet zo glad is behoud het deze vorm erg goed en zal je dus veel comfort hebben. Het is zelfs erg belangrijk om het materiaal regelmatig op te schudden zodat het luchtig blijft en het dons kan drogen nadat je erop hebt geslapen. Het kost weinig moeite en zorgt voor zoveel meer slaapcomfort.

Een kussen met dons onderhouden

Een kussen wat gevuld is met dons dient op een andere manier gewassen te worden als andere materialen. Uiteraard staat dit op het label maar je wilt vast van tevoren al weten hoeveel werk dit is. Wat echt aan te raden bij dit materiaal is om het naar de stomerij te brengen, het kan namelijk best lastig zijn om het materiaal goed droog te krijgen. Het is ook mogelijk om het zelf te doen. Na het wassen van het kussen stop je deze in de droger voor minimaal 4 uur op een gemiddelde temperatuur. Als je er zeker van wilt zijn dat de vorm behouden blijft stop je hier een tennisbal bij. Laat hierna het kussen nog een dag buiten drogen om er zeker van te zijn dat al het materiaal goed droog is, zo voorkom je dat het kussen gaat stinken.

De kwaliteit die je altijd gewild hebt

Het slapen op een donzen kussen is heerlijk. Zeker als je hier op de juiste manier zorg voor draagt zal de kwaliteit lang behouden blijven. Het is een redelijk kwetsbaar materiaal waarbij het belangrijk is dat je er goed mee om gaat. De opties die je binnen ons assortiment vindt zijn van hoge kwaliteit dons waardoor je hier erg lang van kunt genieten, denk bijvoorbeeld aan het merk Ducky Dons.

Een donzen kussen bestellen bij Sleep Fast

Zoals je hebt kunnen lezen is een kussen gevuld met dons een geweldige optie die zeker het overwegen waard is. Als jij hebt besloten hebt dat dit het beste materiaal is voor jou kun je gaan kiezen uit de verschillende opties. Lees de omschrijvingen en kies zo de beste variant uit. Wanneer je de bestelling plaatst leveren we binnen 48 uur, zo kun je altijd snel comfortabel gaan slapen op jouw nieuwe kussen. Probeer het kussen 90 dagen uit met de zekerheid dat je hem als het nodig is gratis retour mag sturen. Bestel jouw donzen kussen bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!