• Lorem ipsum

Biologisch dekbed

Houdt rekening met jouw gezondheid en het milieu door te kiezen voor een biologisch dekbed. Je vind verschillende hoge kwaliteit producten bij Sleep Fast.

sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15
sale
Auping Zomerdekbed Comfort Natuur
Auping
Zomerdekbed Comfort Natuur
De vulling van het Auping Comfort Natuur dekbed bestaat voor 90% uit Europese eendendons en 10% Europese eendenveren, door de eendenveren is het dekbed iets zwaarder.
€149,00 €126,65
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Prestige Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Prestige Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Prestige Natuur 4 seizoenen dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons.
€599,00 €509,15
sale
Auping All Year dekbed Climat Natuur
Auping
All Year dekbed Climat Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Climat Natuur enkel dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig.
€449,00 €381,65
sale
Auping All Year dekbed Prestige Natuur
Auping
All Year dekbed Prestige Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Prestige Natuur enkel dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig.
€389,00 €330,65
sale
Auping Zomerdekbed Prestige Natuur
Auping
Zomerdekbed Prestige Natuur
Het Auping Prestige Natuur zomerdekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig.
€239,00 €203,15
sale
Auping Zomerdekbed Deluxe Natuur
Auping
Zomerdekbed Deluxe Natuur
De vulling van het Auping Comfort Natuur dekbed bestaat voor 90% uit Europese eendendons en 10% Europese eendenveren, door de eendenveren is het dekbed iets zwaarder.
€199,00 €169,15
sale
Auping Zomerdekbed Comfort Bamboe
Auping
Zomerdekbed Comfort Bamboe
Het Auping Comfort Bamboe dekbed is gevuld met viscose van bamboe en is een echt zomerdekbed.
€99,00 €84,15

Biologisch dekbed

Er wordt steeds meer rekening gehouden met het milieu door gebruik te maken van natuurlijke en biologische materialen. Een product mag niet zomaar bestempeld worden als biologisch. Wij bieden diverse opties aan in ons assortiment welke aan alle nodige eisen voldoen om zo genoemd te mogen worden. Wij gaan je meer vertellen over de materialen die er gebruikt worden en zo ook wat er eventueel bij jou zou passen. Lees daarom absoluut eerst verder voordat je een dekbed uitkiest en een bestelling plaatst. Een biologisch dekbed kan veel voordelen hebben als je de optie kiest die het beste bij jou past. Wij willen dat jij eindigt als een tevreden klant en daarom zullen wij alles doen wat wij kunnen om jou te helpen bij het maken van een goede keuze. Biologisch is een goed begin maar hoe verder vanuit daar?

Heerlijk slapen met natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen in dekbedden heeft veel voordelen. Er zijn echter veel verschillende opties om uit te kiezen waardoor het best lastig kan zijn. Uiteraard gaan wij je meer vertellen over het maken van de juiste keuze. Door dit weloverwogen te doen zal je merken dat je een optie vindt die goed bij je past en waar je heerlijk onder zal slapen. Dit komt omdat een biologisch dekbed vaak luchtig is waardoor je warm blijft zonder zwaar gevoel op je. Ook zal je weinig merken van het feit dat je transpireert door het hoge absorptievermogen. Alle eigenschappen van het materiaal wat je kiest bij elkaar maken dat je heerlijk zal slapen onder een bio dekbed.

Welk biologisch dekbed kiezen?

Het kiezen voor een passend materiaal is erg belangrijk als je volledig wilt kunnen genieten van een goede nachtrust. Wol is een materiaal wat je hier veel zal zien voorkomen. Het is namelijk grotendeels zelfreinigend, voelt erg luchtig aan en een wollen dekbed is dus is ideaal voor mensen met allergieën. Ook de materialen dons en tencel vallen nog wel eens in de categorie biologisch. Dat is ervan afhankelijk hoe de materialen zijn ingewonnen en bewerkt. Je mag er bij een biologisch dekbed namelijk vanuit gaan dat deze niet behandeld is met chemische stoffen of op een andere manier schadelijk is voor het milieu.

Bestel jouw bio dekbed bij Sleep Fast

Het hebben van een biologisch dekbed is beter voor jouw gezondheid en het milieu. Dit maakt het een erg verstandige optie. Steeds meer mensen kiezen hiervoor omdat wij met zijn alle rekening moeten gaan houden met de impact die we hebben op de aarde. Toch kan het zo zijn dat je nog niet helemaal zeker bent of een bepaald dekbed echt bij je past, na het lezen van de verschillende eigenschappen. Dit is voor het bestellen vanuit ons assortiment absoluut geen probleem. Je mag namelijk altijd 90 dagen proefslapen met een niet goed, geld terug garantie. Ben je niet volledig tevreden binnen of na deze tijd, dan mag je het dekbed gratis retour sturen naar ons. Bestel bij Sleep Fast en je hebt jouw nieuwe dekbed al binnen 48 uur in huis.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf