• Lorem ipsum

Biologisch dekbed

Houdt rekening met jouw gezondheid en het milieu door te kiezen voor een biologisch dekbed. Je vind verschillende hoge kwaliteit producten bij Sleep Fast.

Tuur Dekbed
Tuur
Dekbed
Het 100% biokatoenen Tuur dekbed is goed ademend en hygiënisch. Je geniet onder dit dekbed van een ideaal bedklimaat. Het dekbed is geschikt voor alle seizoenen, is ideaal voor mensen het graag in bed wat koeler hebben.
€99,00

Biologisch dekbed

Er wordt steeds meer rekening gehouden met het milieu door gebruik te maken van natuurlijke en biologische materialen. Een product mag niet zomaar bestempeld worden als biologisch. Wij bieden diverse opties aan in ons assortiment welke aan alle nodige eisen voldoen om zo genoemd te mogen worden. Wij gaan je meer vertellen over de materialen die er gebruikt worden en zo ook wat er eventueel bij jou zou passen. Lees daarom absoluut eerst verder voordat je een dekbed uitkiest en een bestelling plaatst. Een biologisch dekbed kan veel voordelen hebben als je de optie kiest die het beste bij jou past. Wij willen dat jij eindigt als een tevreden klant en daarom zullen wij alles doen wat wij kunnen om jou te helpen bij het maken van een goede keuze. Biologisch is een goed begin maar hoe verder vanuit daar?

Heerlijk slapen met natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen in dekbedden heeft veel voordelen. Er zijn echter veel verschillende opties om uit te kiezen waardoor het best lastig kan zijn. Uiteraard gaan wij je meer vertellen over het maken van de juiste keuze. Door dit weloverwogen te doen zal je merken dat je een optie vindt die goed bij je past en waar je heerlijk onder zal slapen. Dit komt omdat een biologisch dekbed vaak luchtig is waardoor je warm blijft zonder zwaar gevoel op je. Ook zal je weinig merken van het feit dat je transpireert door het hoge absorptievermogen. Alle eigenschappen van het materiaal wat je kiest bij elkaar maken dat je heerlijk zal slapen onder een bio dekbed.

Welk biologisch dekbed kiezen?

Het kiezen voor een passend materiaal is erg belangrijk als je volledig wilt kunnen genieten van een goede nachtrust. Wol is een materiaal wat je hier veel zal zien voorkomen. Het is namelijk grotendeels zelfreinigend, voelt erg luchtig aan en een wollen dekbed is dus is ideaal voor mensen met allergieën. Ook de materialen dons en tencel vallen nog wel eens in de categorie biologisch. Dat is ervan afhankelijk hoe de materialen zijn ingewonnen en bewerkt. Je mag er bij een biologisch dekbed namelijk vanuit gaan dat deze niet behandeld is met chemische stoffen of op een andere manier schadelijk is voor het milieu.

Bestel jouw bio dekbed bij Sleep Fast

Het hebben van een biologisch dekbed is beter voor jouw gezondheid en het milieu. Dit maakt het een erg verstandige optie. Steeds meer mensen kiezen hiervoor omdat wij met zijn alle rekening moeten gaan houden met de impact die we hebben op de aarde. Toch kan het zo zijn dat je nog niet helemaal zeker bent of een bepaald dekbed echt bij je past, na het lezen van de verschillende eigenschappen. Dit is voor het bestellen vanuit ons assortiment absoluut geen probleem. Je mag namelijk altijd 90 dagen proefslapen met een niet goed, geld terug garantie. Ben je niet volledig tevreden binnen of na deze tijd, dan mag je het dekbed gratis retour sturen naar ons. Bestel bij Sleep Fast en je hebt jouw nieuwe dekbed al binnen 48 uur in huis.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!