• Lorem ipsum

Waterbedden

Waterbedden

Waterbedden

Een waterbed wordt soms nog gezien als een bed ''van vroeger''. Niks is echter minder waar. Waterbedden zijn de afgelopen jaren hard doorontwikkeld. Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden en technieken in een waterbed verwerkt dat een waterbed mee kan met de beste bedden qua drukverlaging en ondersteuning. 

Voordelen waterbed

Een waterbed heeft verschillende voordelen. Het bed is altijd op een lekkere temperatuur door de verwarming die onder het bed verwerkt is, hierdoor stap je altijd het bed in op een temperatuur die jij lekker vindt. Tegenwoordig kan je per persoon een eigen watermatras kiezen waardoor je het waterbed met de hoeveelheid water en stabilisatoren compleet op je eigen lichaam kan afstellen. Hierdoor heb je altijd de juiste ondersteuning en slaap je optimaal.

Onderhoud waterbed

Het onderhouden van een waterbed is heel belangrijk. Verschillende aspecten van het bed hebben eigen onderhoud nodig. Doordat het water altijd warm gehouden wordt is dit normaal gesproken een broeiplaats voor bacteriën. Om dit tegen te gaan is het belangrijk elk jaar conditioner aan het water toe te voegen. Ook is het belangrijk om goed met de watermatrassen om te gaan. Door de matrassen schoon te houden en elke maand in te sprayen met vinylreiniger zorg je er voor dat de matraszakken flexibel blijven en niet uitdrogen en aangetast worden door het vuil dat daar naartoe trekt. Zo gaat je waterbed lang mee en blijft het ook nog eens fris.

Lek waterbed

Dat is schrikken, er komt water uit je bed! Geen stress, het ziet er vaak veel erger uit dan het is. Ga rustig droogdeppend op zoek naar de plek waar de lekkage zit, meestal is dit maar een klein gaatje waar het water langzaam in druppels uit komt. (Til nooit het matras op!) Dep het matras en de ondergrond droog. Gebruik het bijgeleverde plaksetje, door lijm op de matras te doen rondom het gaatje en op je stukje vinyl waar je het gaatje mee dicht en plak op elkaar. Zo simpel is het! 

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!