• Lorem ipsum

Eastborn

Eastborn Matras H-1200
Eastborn
Matras H-1200
Matras Eastborn H-1200 uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.299,00
Eastborn Matras H-1100
Eastborn
Matras H-1100
Matras Eastborn H-1100 uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.199,00

Eastborn

Een Eastborn matras schaf je eenvoudig aan via Sleepfast.nl. Wat zijn de kenmerken van deze matrassen en hoe is Eastborn uitgegroeid tot het bedrijf wat het vandaag de dag is? Lees verder om hierachter te komen. Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van Eastborn matrassen? Bekijk dan ons complete assortiment hierboven.

De geschiedenis van Eastborn

In de jaren vijftig had Rinus Mostert een succesvolle Amsterdamse matrassenfabriek. Echter werd het tijd voor Mostert om van zijn pensioen te genieten en besloot hij om het bedrijf over te dragen aan zijn twee zonen. Echter besefte hij al snel dat het aanstellen van zijn twee zoons als directeuren weleens tot problemen kon leiden. Daarom besloot hij nog een matrassenfabriek aan te schaffen. Deze matrassenfabriek bevond zich in Vroomshoop, in het oosten van Nederland. Door de ligging kreeg de fabriek de bijpassende naam: Eastborn.

Het duurde niet lang voordat de matrassen van Eastborn naamsbekendheid kregen in Nederland. Binnen de kortste tijd stonden de matrassen hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. De Twentse aandacht voor vakmanschap én kwaliteit stond lag hiervan ten grondslag. Tegenwoordig maakt Eastborn deel uit van de ‘Hilding Anders’. Hilding Anders is één van meest bekende en gerenommeerde bedrijven op het gebied van slaapcomfort.

Wat is een Eastborn matras?

Een Eastborn matras is een matras van 100% Nederlandse makelij. Alle matrassen worden geproduceerd op Nederlandse bodem en hiervoor worden enkel en alleen de beste materialen gebruikt. Daarnaast worden de producten van Eastborn continue getest op het gebied van duurzaamheid en comfort. In het assortiment van Sleep Fast kan je terecht voor de aanschaf van Hybride matrassen.

De Hybride matrassen in ons assortiment zijn voorzien van drukverlagend ViVid-Foam en Zero Gravity Pocket. ViVid-Foam is een verkoelend materiaal en is in staat om warmte tot wel 23.000 keer beter af te voeren dan andere materialen. Door deze eigenschappen is het mogelijk om te genieten van een optimale slaap en daarnaast zal je een stuk frisser wakker worden.

Een Eastborn matras is wasbaar tot 40 graden en kan gemakkelijk gewassen worden in iedere wasmachine. Hiernaast beschikken de matrassen over een afneembare hoorzien die voorzien is van een 4-zijdige rits. De hoes is tevens wasbaar tot 40 graden. Wij raden het aan om de matrassen een keer per maand te keren van hoofd- naar voeteneind.

De matrassen zijn geschikt voor de volgende bedbodems: binnenvering bodem, lattenbodem met min. 28 latten, schotelbodem, spiraalbodem, inzetboxspring, boxspring en zelfs verstelbare bedbodems.

Probeer de matrassen 90 dagen uit

Nachtrust is één van de belangrijkste onderdelen van het leven. Daarom vinden wij het bij Sleep Fast van groot belang dat wij onze klanten kunnen voorzien van een goede nachtrust. Om deze reden bieden wij onze klanten dan ook de mogelijkheid tot 90 dagen proefslapen. Wanneer je een Eastborn matras via ons hebt aangeschaft heb je tot 90 dagen de tijd om dit matras te ruilen tegen een ander matras of te retourneren. Wanneer je het matras retourneert krijg je uiteraard al je geld terug. Wil je het Eastborn matras ruilen dan krijg je het prijsverschil terug of betaal je het prijsverschil bij. Wel zo eerlijk vinden we zelf.

Leveringsvoorwaarden

Sleep Fast staat bekend om haar snelle levertijden. Mits de voorraad het toelaat leveren wij jouw Eastborn matras binnen 48 uur gratis thuis af. Houdt de actuele voorraad situatie van de matrassen in de gaten bovenaan de pagina. Tevens nemen wij bij de aflevering van jouw nieuwe matras het oude matras mee terug. Dit matras gebruiken wij om te recyclen, wij geven namelijk niet alleen om onze klanten, maar ook om het milieu.

Neem contact op met Sleep Fast

Mocht je behoefte hebben aan extra informatie over een Eastborn matras raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 033 - 455 20 47, maar daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om ons te mailen. Stuur je vraag naar [email protected]sleepfast.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag over een Eastborn matras beantwoorden.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf