• Lorem ipsum

Boxspring

Cinderella Cinderella boxspring
Vanaf 1.799,-
  Sale
  M Line M line boxspring
  Vanaf 3.823,-
  4.498,- adviesprijs
   Sleepfast Boxspring onderstel
   Vanaf 1.200,-
    Tempur One Boxspring
    3.749,-
     Avek Ninety boxspring
     Vanaf 2.995,-
      Caresse Silver Boxspring 4750 vlak
      Vanaf 2.135,-
       Caresse Gold Boxspring 6010 elektrisch
       Vanaf 3.135,-
        Pullman Boxspring Ottawa
        Vanaf 3.747,-
         Avek Fier boxspring
         Vanaf 3.795,-
          Avek Noflik boxspring
          Vanaf 5.295,-
           Viking Boxspring Lafayette 48 uur
           Vanaf 3.590,-

            Boxspring

            Een boxspring verschilt van een ‘gewoon’ bed: hij heeft een hogere instaphoogte, luxere uitstraling en ander ligcomfort. Veel mensen vinden dat dit type bed bijzonder lekker ligt. Dat komt doordat het product is voorzien van pocketveren. Dit zijn veren die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen wat zorgt voor bijzonder goede ondersteuning en comfort. Ook het topmatras dat bovenop de pocketveren matras wordt geplaatst, zorgt voor het bijzonder comfortabele gevoel.

            Wat is een boxspring?

            Een boxspring bestaat uit de volgende onderdelen:

            • Bedbodem/box
            • Pocketvering matras (optioneel)
            • Topmatras (optioneel)
            • Hoofd- en voetbord (optioneel)

            Doordat de verschillende onderdelen gestoffeerd zijn, ziet een boxspring er luxueus uit, waardoor je slaapkamer een luxueuze uitstraling krijgt. Hij heeft een hogere instaphoogte dan een bed. Ook het ligcomfort is anders dan dat van een bed.

            Pocketveren

            Een boxspring is voorzien van pocketveren. Dat zijn veren die in kleine zakjes (pockets) afzonderlijk van elkaar zijn verpakt. Hierdoor kunnen de veren afzonderlijk van elkaar bewegen. Pocketveren bieden bijzonder goede ondersteuning en comfort. Ze hebben bovendien een lange levensduur. Zowel in de bedbodem als in het matras van een boxspring bevinden zich pocketveren.

            Bedbodem

            De bedbodem is het onderste gedeelte van een boxspring en wordt ook wel box genoemd. Onder de box bevinden zich poten. De bedbodem met poten is gemaakt van metaal of van hout, maar dat zie je niet, omdat de box is voorzien van stoffering. In de box bevinden zich pocketveren.

            Pocketvering matras

            Bovenop de box ligt een matras. Dit matras hoef je vaak niet apart te kopen (maar het kan wel), zoals bij een bed: het matras wordt vaak meegeleverd, maakt dan onderdeel uit van de boxspring. Het matras geeft ondersteuning aan je lichaam. In het matras bevinden zich pocketveren met verschillende afdeklagen, zoals traagschuim, koudschuim of latex. Een pocketvering matras kan verschillende hardheden hebben: soft, medium of hard. De meeste matrassen zijn medium of hard. Welke hardheid je nodig hebt, hangt af van diverse factoren, waaronder je geslacht, gewicht, lengte en het type slaper dat je bent, zoals een buikslaper of zijslaper.

            Topmatras

            Het topmatras (ook wel topper genoemd) is een dunne matras van 5 tot 20 centimeter dik. Je kunt deze op je pocketvering matras leggen. Een topmatras is optioneel, je hoeft deze niet perse te gebruiken. Het grote voordeel van een topper is dat deze comfort verhogend werkt. Je kunt met een topmatras jouw perfecte ligcomfort bepalen: je kiest of je soepel weg wilt zakken of wat harder wilt liggen. Een topper zorgt ook voor goede hygiëne: het matras zelf blijft schoner en heeft daardoor een langere levensduur. Om een topper zit een afritsbare matrashoes die je regelmatig kunt wassen, zodat je het topmatras eenvoudig schoon kunt houden. Kies je voor een elektrische tweepersoons boxspring dan is de topper daarvan voorzien van een split: een mooi afgewerkte snede, die zich middenin de topper bevindt en waardoor beide helften afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen.

            Het verschil met een bed

            Een boxspring verschilt in de volgende opzichten van een bed:

            • Box met pocketveren
            • Luxere uitstraling
            • Ander ligcomfort
            • Hogere instaphoogte
            • Wordt vaak geleverd met pocketvering matras en topper (maar niet altijd)

            De voordelen

            Kies je voor een bed of voor een boxspring? Dat kan best een lastige keuze zijn. Om jouw keuze te vergemakkelijken staan hier de voordelen van een boxspring op een rij:

            • Je koopt een volledig bed: met matras er al bij (maar kunt deze ook los erbij kopen)
            • Het is compact: bestaat uit één geheel
            • Perfecte ondersteuning en ligcomfort: Doordat hij bestaat uit een bedbodem met pocketveren, matras met pocketveren en topmatras beweegt hij mee met de contouren van je lichaam, wat zorgt voor optimale ondersteuning en ligcomfort.
            • Je kunt zelf je ligcomfort bepalen: Hij is voorzien van een topper, waarmee je je eigen ligcomfort bepaalt. Je kunt kiezen voor een hardheid naar wens: soft, medium of firm.
            • Geschikt voor iedereen: Of je een buik-, rug- of zijslaper bent, maakt niet uit. Hij is geschikt voor elk type slaper.
            • Hoog instappen: De meeste boxsprings zijn hoger dan bedden. Dat kan het in- en uitstappen vereenvoudigen. Zeker voor lange mensen of mensen die slecht ter been zijn kan dit ideaal zijn.
            • Luxe uitstraling: Doordat de bedbodem, het matras, hoofd- en voetbord zijn voorzien van stoffering, heeft hij een luxueuze uitstraling, waardoor ook je slaapkamer een luxueuze look krijgt.
            • Goede ventilatie: De pocketverenconstructie zorgt voor een open ruimte en dat zorgt weer voor goede luchtcirculatie en perfecte ventilatie.
            • Gemakkelijk schoon te houden: Doordat hij is voorzien van een topmatras blijft het matras zelf schoner. De topper heeft een afritsbare matrashoes, die je eenvoudig in de wasmachine kunt wassen.
            • Duurzaam: Gemiddeld gaat een boxspring 20 tot 25 jaar mee. Dat deze zo lang mee gaat heeft te maken met de solide constructie en het feit dat hij is voorzien van duurzame pocketveren en een topmatras die bescherming biedt.
            • Vele keuze mogelijkheden: Je hebt ruime keuze uit verschillende soorten, formaten, kleuren, stoffen, topmatrassen, hoofd- en voetborden. Hierdoor is er voor ieder wat wils.
            • Vlak of elektrisch: Een boxspring is verkrijgbaar in een vlakke variant en een elektrisch verstelbare variant.

            Het bijzonder goede ligcomfort

            Een boxspring ligt anders dan een bed. Veel mensen vinden dat hij een beter ligcomfort heeft dan een bed. Waardoor wordt dit ligcomfort veroorzaakt? Het speciale ligcomfort ontstaat door de pocketveren die zich in de bedbodem en het matras bevinden. Deze zorgen voor bijzonder goede ondersteuning, comfort en een heerlijk verend gevoel. Ook het topmatras draagt bij aan het speciale ligcomfort. Je kunt daarbij zelf kiezen hoe hard je het matras wilt hebben.

            Vlak of elektrisch?

            Je noemt een boxspring vlak als deze niet verstelbaar is en elektrisch als je hem kunt verstellen in hoogte. Wanneer kies je voor een vlakke variant en wanneer voor een elektrische? Uiteraard is de elektrische variant duurder dan de vlakke variant. Je moet dus allereerst kijken of jouw budget de elektrische variant toelaat. Is dat het geval dan kijk je naar wat jij doet in jouw bed. Wil je er alleen maar in slapen? Dan is een elektrische variant niet zo interessant voor jou. Lees je vaak een boek in bed of kijk je vaak televisie? Dan kun je een elektrisch bed overwegen. Een andere reden voor het kiezen van een elektrisch bed is dat je door ziekte vaak in bed moet liggen of dat je door lichamelijke gebreken moeite hebt met in- en uitstappen. Je kunt een elektrisch bed in verschillende standen plaatsen, waarbij niet alleen je rug, maar ook je benen in een comfortabele positie worden geplaatst. Ook kun je het bed in zijn geheel verhogen of verlagen. Een elektrisch bed is voorzien van een afstandsbediening waarmee je eenvoudig de stand van je bed kunt besturen.

            Merken van topkwaliteit

            Als je een boxspring koopt bij Sleepfast dan heb je ruime keuze. Je moet allereerst een keuze maken uit verschillende merken. Al onze merken zijn van topkwaliteit, maar wat is er zo uniek aan de verschillende merken:

            • Avek: bed op maat met bijzonder veel keuzemogelijkheden
            • Caresse: een luxueus, prachtig vormgegeven bed, dat je compleet naar wens kunt samenstellen
            • Cinderella: Ga je voor het merk Cinderella, dan kies je voor een echte eyecatcher die ook nog eens buitengewoon comfortabel ligt.
            • HML-Bedding: een mooi bed dat naar wens wordt gemaakt
            • M line: door zijn 7-zones pocketvering staat deze boxspring bekend om zijn combinatie van luxe en comfort
            • Pullman: handgemaakt bed met een uniek veersysteem, dat zijdezachte vering biedt
            • Sleepfast: ons eigen merk bed, maar zeker niet minder dan de andere merken
            • Tempur: plaatsnemen op top beddenmerk TEMPUR voelt als zweven
            • Tuur: Wil je vooral een duurzaam en ergonomisch bed? Ga dan voor het merk Tuur!
            • Viking: dit luxe bed is met de hand gemaakt van Zweedse materialen en biedt ultiem slaapcomfort

            Weet je niet goed voor welk merk boxspring je moet gaan? Ga dan eens een gesprek aan met een van onze sleepcoaches. Dat kan aan de telefoon, in onze showroom, maar ook online in onze speciale chatbox (rechts onderin beeld). Onze sleepcoaches hebben jarenlange ervaring in de beddenbranche en kunnen je alles vertellen over de verschillende merken.

            Losse voetborden en hoofdborden

            Ga je voor een boxspring van ons eigen merk, dan kun je deze luxer maken door hem te voorzien van een voetbord en/of hoofdbord? Kijk hiervoor tussen onze hoofdborden en voetborden.

            Sleepfast biedt perfecte service en levering

            Je product kopen bij Sleepfast is een goed idee. Sleepfast biedt jou niet alleen snelle levering binnen 48 uur (mits voorradig), maar ook goede service vooraf. Je kunt bij Sleepfast terecht met al je vragen. Twijfel je bijvoorbeeld tussen een bed en boxspring of wil je weten welke voor jou en jouw lichaam het beste is? Vraag dan een sleepcoach om raad. Onze sleepcoaches zijn niet alleen telefonisch en per mail bereikbaar, maar ook in onze speciale chatbox (rechts onderin beeld). Wil je de boxsprings eerst zien en/of uitproberen? Kom dan eens langs in onze showroom, waar uiteraard ook deskundigen aanwezig zijn om jou te adviseren. Heb je eenmaal een bestelling bij ons gedaan, dan maken wij voordat we langskomen eerst een bezorgafspraak met jou, zodat je zeker weet dat we bij je langskomen op een voor jou geschikt moment. Heb je nog een oude matras staan, dan kun je deze gratis meegeven aan de bezorger. Wel zo fijn, want nu heb jij plek vrij om jouw nieuwe boxspring te plaatsen en er lekker op te slapen!

            Sleepfast.nl

            ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
            Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

            ✅ Grootste voorraad van Nederland!
            Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

            ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
            Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

            ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
            In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!