• Lorem ipsum

Wollen dekbed

Wol heeft geweldige eigenschappen waardoor het heerlijk is in een dekbed. Bestel vandaag nog jouw wollen dekbed bij Sleep Fast en geniet elke nacht.

Wollen dekbed

Wol heeft een aantal eigenschappen waardoor dit zeer geschikt is voor het gebruik in dekbedden. Ze zijn eenvoudig te onderhouden, hygiënisch en lekker licht. Hierdoor zijn ze voor veruit de meeste mensen zeer geschikt. Wij gaan je meer vertellen over de eigenschappen van dekbedden die gevuld zijn met bolletjes wol zodat je weet of dit bij jou past. Natuurlijke materialen zijn erg prettig te gebruiken en de keuze voor een wollen dekbed is dan ook al snel gemaakt. Lees even verder voordat je overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

De eigenschappen van wol

Een dekbed gevuld met wol zal je in tegenstelling tot andere natuurlijke materialen niet vaak hoeven te wassen. Het materiaal is van zichzelf reinigend waardoor je er zeer weinig onderhoud aan hebt. Ook hoeft er niet veel van gebruikt worden om je goed warm te houden. Een klein maar oplosbaar nadeel aan wol is dat het ten opzichte van andere materialen snel zijn volume verliest en dat merk je wel. Gelukkig is dat eenvoudig op te lossen door weet nieuwe wol in het wollen dekbed te stoppen als aanvulling. Let op! Dit is alleen mogelijk als het dekbed een rits heeft.

Waarom kiezen voor een wollen dekbed?

In de eerste plaats wordt er veel gekozen voor dit materiaal door de bovengenoemde voordelen. Je hebt er weinig onderhoud aan en hebt altijd een fris dekbed. Hiernaast zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen te benoemen. Zo is wol een natuurlijk product en dat wil zeggen dat er geen productieproces met chemische middelen aan vooraf gaat om jouw dekbed te maken. Dit is beter voor jouw gezondheid en voor het milieu. Qua veiligheid heeft wol het grote voordeel dat het brandvertragend werkt, hierdoor is het een erg veilige optie en het materiaal is ook nog eens recyclebaar.

Verkrijgbare maten

Net als bij alle varianten is een wollen dekbed verkrijgbaar in verschillende maten. Dit zijn diverse een- en tweepersoons opties. Afhankelijk van de maat van het bed en natuurlijk jouw voorkeuren kun je kiezen voor een van de volgende formaten.

  • Eenpersoons: 140x200 en 140x220 cm
  • Tweepersoons: 200x200 en 200x220 cm
  • Extra grote dekbedden: 240x200 en 240x220 cm

De extra grote dekbedden zijn ideaal als je bijvoorbeeld een kingsize bed hebt of als je in bed slaapt met iemand die vaak de dekens pikt. Door dit formaat hoef je nooit bang te zijn om weer in de kou te liggen.

Bestel jouw nieuwe dekbed bij Sleep Fast

Wol is een materiaal wat zoals je hebt kunnen lezen onwijs veel voordelen heeft. Het is dan ook absoluut een goede keuze als de eigenschappen ervan bij jou passen. Wanneer je een dekbed besteld vanuit ons assortiment heb je altijd een niet goed geld terug garantie. Als je binnen de 90 dagen proefslapen toch niet helemaal tevreden bent mag je het dekbed gratis terug sturen. Bestel eenvoudig en snel jouw wollen dekbed bij Sleep Fast, binnen 48 uur kan jij hem al in huis hebben.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf