• Lorem ipsum

Enkel dekbed

Het gebruiken van een enkel dekbed kan het hele jaar door met de juiste materialen en je bespaart ook nog eens ruimte in de kast. Bestel hem bij Sleep Fast.

Jonk Dekbed Linnen
Jonk
Dekbed Linnen
Het Linnen dekbed is een super licht en koel dekbed! Heerlijk voor tijdens de warme zomernachten of voor mensen die het snel warm hebben.
€149,00
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€99,95
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€57,95
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€84,95
Texeler Tencel 365 dekbed
Texeler
Tencel 365 dekbed
Dekbed Texeler voor uiteraard de 365 dagen per jaar. Een lekker enkel dekbed met een Tencel hoes voor een optimale vocht en temperatuurregulatie.
€179,00
Zenzo Outlast Dekbed Robyn
Zenzo Outlast
Dekbed Robyn
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo Robijn, ideale temperatuurregulatie!
€264,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€169,95
Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€144,95

Enkel dekbed

Een goed dekbed hebben zal je helpen om beter te slapen en het kan je ook nog eens ruimte besparen. Wanneer je kiest voor een enkel dekbed heb je aan een dekbed in huis genoeg en heb je dus geen kast met extra lagen erin liggen. Het is wel extra belangrijk om deze goed te onderhouden, juist omdat je er maar een van hebt. Wij gaan je meer vertellen over de opties binnen ons assortiment en de materialen die er gebruikt worden. Lees verder en ontdek meer over ons assortiment en kies een enkel dekbed die op alle vlakken het beste bij jou past.

Een enkel dekbed voor alle seizoenen

Het hebben van een dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken heeft flinke voordelen. Zo kan je er elke nacht op rekenen dat je het warm hebt zonder eerst te moeten bedenken of je nog een extra laag moet toevoegen. Het bespaart je een hoop kastruimte die je waarschijnlijk best anders kan gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk om op het materiaal te letten bij een enkel dekbed. Het moet namelijk goed ventileren zodat je het op warmere dagen niet te warm krijgt maar het moet je ook in de winter warm houden. Een donzen dekbed is hiervoor een erg goede optie.

Een materiaal kiezen

Er wordt in een enkel dekbed gebruik gemaakt van diverse materialen. Afhankelijk van het seizoen waarin het gebruikt is het dekbed lekker dik of juist wat dun. Welk materiaal er wordt gebruikt maakt ook een groot verschil in hoe je eronder zal slapen. Dit komt door de eigenschappen die verschillende materialen hebben. Een wollen dekbed onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen hiervan. Het is wat zwaarder als dons waardoor je meer het gevoel hebt onder een deken te liggen. Een donzen dekbed vraagt om een stuk meer onderhoud en moet regelmatig zachtjes opgeschud of opgeklopt worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Ook is luchten erg goed maar dit mag niet in de volle zon bij bepaalde materialen. Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en deze kunnen ook erg eenvoudig gewassen worden, dit is een voordelige optie met veel voordelen qua onderhoud.

Bestel jouw enkel dekbed bij Sleep Fast

Het prettige aan een enkel dekbed is dat deze perfect voldoet aan de behoeftes die je hebt in een bepaald seizoen. Zo heb je het nooit te warm of te koud en slaap je altijd lekker. Een voordeel aan bestellen bij Sleep Fast is dat wij je nooit langer dan 48 uur laten wachten. Als je de bestelling ontvangen hebt kun je pas echt gaan zien en merken of dit is wat je had verwacht en hoe het materiaal en de dikte bevalt. Daarom heb je 90 dagen proefslapen zodat je dit rustig thuis in je eigen bed kunt testen op je gemak. Mocht je het handig vinden dan kun je natuurlijk wel onze showroom bezoeken om even aan het materiaal te voelen en eventueel wat vragen te stellen. Als je niet tevreden bent mag je het dekbed kosteloos terug sturen. Bestel jouw nieuwe enkele dekbed bij Sleep Fast of kom eerst een kijkje nemen in een van onze showrooms.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!