• Lorem ipsum

Enkel dekbed

Het gebruiken van een enkel dekbed kan het hele jaar door met de juiste materialen en je bespaart ook nog eens ruimte in de kast. Bestel hem bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€154,95
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00
Silvana Royale dekbed Groen
Silvana
Royale dekbed Groen
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Warm
€219,00

Enkel dekbed

Een goed dekbed hebben zal je helpen om beter te slapen en het kan je ook nog eens ruimte besparen. Wanneer je kiest voor een enkel dekbed heb je aan een dekbed in huis genoeg en heb je dus geen kast met extra lagen erin liggen. Het is wel extra belangrijk om deze goed te onderhouden, juist omdat je er maar een van hebt. Wij gaan je meer vertellen over de opties binnen ons assortiment en de materialen die er gebruikt worden. Lees verder en ontdek meer over ons assortiment en kies een enkel dekbed die op alle vlakken het beste bij jou past.

Een enkel dekbed voor alle seizoenen

Het hebben van een dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken heeft flinke voordelen. Zo kan je er elke nacht op rekenen dat je het warm hebt zonder eerst te moeten bedenken of je nog een extra laag moet toevoegen. Het bespaart je een hoop kastruimte die je waarschijnlijk best anders kan gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk om op het materiaal te letten bij een enkel dekbed. Het moet namelijk goed ventileren zodat je het op warmere dagen niet te warm krijgt maar het moet je ook in de winter warm houden. Een donzen dekbed is hiervoor een erg goede optie.

Een materiaal kiezen

Er wordt in een enkel dekbed gebruik gemaakt van diverse materialen. Afhankelijk van het seizoen waarin het gebruikt is het dekbed lekker dik of juist wat dun. Welk materiaal er wordt gebruikt maakt ook een groot verschil in hoe je eronder zal slapen. Dit komt door de eigenschappen die verschillende materialen hebben. Een wollen dekbed onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen hiervan. Het is wat zwaarder als dons waardoor je meer het gevoel hebt onder een deken te liggen. Een donzen dekbed vraagt om een stuk meer onderhoud en moet regelmatig zachtjes opgeschud of opgeklopt worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Ook is luchten erg goed maar dit mag niet in de volle zon bij bepaalde materialen. Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en deze kunnen ook erg eenvoudig gewassen worden, dit is een voordelige optie met veel voordelen qua onderhoud.

Bestel jouw enkel dekbed bij Sleep Fast

Het prettige aan een enkel dekbed is dat deze perfect voldoet aan de behoeftes die je hebt in een bepaald seizoen. Zo heb je het nooit te warm of te koud en slaap je altijd lekker. Een voordeel aan bestellen bij Sleep Fast is dat wij je nooit langer dan 48 uur laten wachten. Als je de bestelling ontvangen hebt kun je pas echt gaan zien en merken of dit is wat je had verwacht en hoe het materiaal en de dikte bevalt. Daarom heb je 90 dagen proefslapen zodat je dit rustig thuis in je eigen bed kunt testen op je gemak. Mocht je het handig vinden dan kun je natuurlijk wel onze showroom bezoeken om even aan het materiaal te voelen en eventueel wat vragen te stellen. Als je niet tevreden bent mag je het dekbed kosteloos terug sturen. Bestel jouw nieuwe enkele dekbed bij Sleep Fast of kom eerst een kijkje nemen in een van onze showrooms.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf