• Lorem ipsum

4 seizoenen dekbed

Het hebben van een 4 seizoenen dekbed heeft veel voordelen, je bent direct voor het hele jaar voorzien. Bestel jouw nieuwe dekbed hier bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95

4 seizoenen dekbed

Als je liever geen extra dekbedden in de kast wilt hebben liggen om bijvoorbeeld ruimte te besparen dan is een 4 seizoenen dekbed een geweldige optie. Ook kan het een hoop geld besparen omdat je niet te maken hebt met de aanschaf van meerdere dekbedden. Wij hebben verschillende opties in ons assortiment waaronder enkele en dubbele opties. Als je verder leest gaan wij je hier meer over vertellen zodat je weet wat voor jou de beste optie is en natuurlijk hoe je een dekbed moet onderhouden. Met een goed product kun je veel jaren genieten van de geweldige kwaliteit en een heerlijk warm bed.

Kiezen voor een enkel dekbed

Het hebben van een dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken heeft best veel voordelen. Zo kan je er elke nacht op rekenen dat je het warm hebt zonder eerst te moeten bedenken of je nog een extra laag moet toevoegen. Ook bespaar je hiermee veel ruimte in de kast omdat je alles het hele jaar op bed hebt liggen. Het is hierbij wel belangrijk om op het materiaal te letten. Het moet namelijk goed ventileren zodat je het op warmere dagen niet te warm krijgt maar het moet je ook in de winter warm houden. Een donzen dekbed is hiervoor een erg goede optie.

Een dubbel dekbed gebruiken

Een dubbel 4 seizoenen dekbed is wat al jarenlang gebruikt wordt. Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van een enkele optie. Doordat er twee delen zijn kun je afstemmen per seizoen wat je nodig hebt. Zo kun je kiezen voor een van de twee enkele afhankelijk van hoe koud het is of je kunt ze voor de echt koude dagen beide gebruiken. Dit kost misschien wat extra moeite wanneer je besluit een extra laag te willen gebruiken maar dit is dubbel en dwars de moeite waard.

Zorg dragen voor een 4 seizoenen dekbed

Het is net zo belangrijk als bij alle andere producten dat je deze goed onderhoud. Hierdoor verleng je de levensduur en het is natuurlijk belangrijk voor de hygiëne. Hoe dit dient te gebeuren is afhankelijk van het materiaal waar je voor kiest en wat voor tijk hier omheen zit. Lees daarom vooraf goed de informatie bij het product zodat je weet hoeveel werk een bepaald materiaal nodig heeft. Zo is het bij de meeste materialen zoals dons erg belangrijk om dit elke dag uit te schudden terwijl wol juist erg onderhoudsarm is.

Bestel jouw dekbed online

Een 4 seizoenen dekbed is erg handig om te hebben, je hebt direct voor het hele jaar een geweldig product in huis. Het maakt niet meer uit of het een warme of koude dag is, jij zal altijd warm slapen. Wanneer je een dergelijk dekbed bij ons besteld krijg je nog meer voordelen. Zo mag je erop rekenen dat je jouw bestelling altijd binnen 48 uur zal ontvangen. Je mag hier altijd 90 dagen mee proefslapen om ervan verzekerd te zijn dat het bij jou past. Is het niet goed dan mag je het product retour sturen en krijg je uiteraard je geld terug. Bestel vandaag nog jouw 4 seizoenen dekbed bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf