• Lorem ipsum

Potenset voor bedbodem

SALE
Sleepfast 2-persoons potenset voor lattenbodem (verstelbaar)
90,30 Onze prijs
129,- adviesprijs
  SALE
  Sleepfast 1-persoons potenset voor lattenbodem (verstelbaar)
  69,30 Onze prijs
  99,- adviesprijs

   Potenset voor bedbodem

   Met een potenset voor bedbodem heb je geen compleet bed nodig voor het plaatsen van je bedbodems. Je monteert de poten aan je bedbodem, waardoor je geen bed(ombouw) meer nodig hebt en veel geld en ruimte bespaart. Je kunt de poten ook plaatsen als je bedbodem wel in een bed ligt. Voordeel hiervan is dat je bed minder wordt belast en minder gaat kraken (omdat de bedbodem stabiel op poten staat). Wil je meer weten over onze potenset? Bel ons dan of maak gebruik van onze chatbox die dagelijks tot 23 uur voor je open staat.

   Wanneer potenset voor bedbodem nodig?

   Een bedbodem is het gedeelte van je bed dat het matras draagt. Je hebt bij Sleepfast ruime keuze uit diverse soorten lattenbodems, spiraalbodems, schotelbodems en boxsprings. Deze bedbodems plaats je in je (al bestaande) bed. Je kunt een bedbodem op poten plaatsen, koopt dan bij ons een potenset voor bedbodem. In dat geval hoef je de bedbodem niet meer perse in je bed te plaatsen (wordt het een constructie op zichzelf). Je kunt ook een potenset aan je bedbodem monteren en deze alsnog in je bed plaatsen. Hieronder lees je wat de voordelen daarvan zijn.

   De voordelen

   Een potenset voor bedbodem plaatsen bied je diverse voordelen:

   • Je hebt geen bed(ombouw) nodig, plaatst de bedbodem op poten
   • Voordelig: je bespaart op de kosten van je bed
   • Ruimtebesparend: een bedbodem op poten neemt minder ruimte in dan een compleet bed
   • In hoogte verstelbaar
   • Je bed staat stabieler (wordt verstevigd door de potenset)
   • Je bed kraakt minder

   De onderste twee punten gelden voor het geval je je potenset voor bedbodem koopt om in een (bestaand) bed te plaatsen.

   In hoogte verstelbaar

   Sleepfast verkoopt een potenset voor bedbodem die in hoogte verstelbaar is. Dat gaat heel eenvoudig door middel van een schroefdraad. De hoogste stand is 32 cm, de laagste stand 24 cm. Door de hoogte te verstellen kun je zelf jouw ideale in- en uitstaphoogte bepalen. Dat is een groot voordeel. Met name voor mensen die wat slechter ter been zijn en hierdoor moeite hebben met in- en uit bed stappen. Ook wanneer je verzorging op bed nodig hebt, kan het handig zijn dat je bed wat hoger kan worden geplaatst.

   Voet- en zijbeugels

   Sleepfast verkoopt ook voet- en zijbeugels om je bedbodem te verstevigen. Deze worden ook wel matrashouders genoemd. Het zijn U-vormige beugels die je aan de achterzijde en/of zijkanten om je matras plaatst en vastzet aan je poten. De beugels zorgen ervoor dat je matras op zijn plek blijft, dat deze niet gemakkelijk verschuift. Wij raden deze matrashouders aan als je de potenset voor bedbodem koopt om deze los (zonder bedombouw) te plaatsen.

   Sleepfast staat voor je klaar!

   Heb je vragen en/of wil je meer weten over onze potenset? Schakel dan gerust onze hulp in. De ervaren sleepcoaches van Sleepfast staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar in onze chatbox. Je kunt ons ook bellen. Doordat onze sleepcoaches al jarenlang in de beddenbranche werken, weten ze alles af van matrassen, bedden, bedbodems en alles wat daarmee te maken heeft. Ze kunnen je er alles over vertellen. Wat ze ook kunnen, is advies op maat geven. Zoek je bijvoorbeeld naast een potenset voor bedbodem ook een bedbodem, bed en/of matras? Dan kunnen onze ervaren specialisten jou (door middel van een aantal vragen) precies vertellen wat jouw perfecte bedbodem, bed en/of matras is.

   Potenset kopen bij Sleepfast

   Jouw potenset voor bedbodem bij Sleepfast kopen is een uitstekend plan. Onze medewerkers staan niet alleen vooraf aan je bestelling voor je klaar in onze chatbox, maar ook wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst. Ze kijken direct of jouw bestelde product bij ons op voorraad ligt en is dat het geval dan zorgen onze medewerkers ervoor dat het product al binnen 48 uur bij je wordt bezorgd, zodat jij al heel snel kunt gaan genieten van jouw nieuwe potenset voor bedbodem!

   Sleepfast.nl

   ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
   Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

   ✅ Grootste voorraad van Nederland!
   Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

   ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
   Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

   ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
   In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!