• Lorem ipsum

Download Algemene Voorwaarden

 

Levering binnen 48 uur! (mits op voorraad)
Nadat de bestelling voldaan is, wordt er in overleg met de klant binnen 48 uur het matras afgeleverd op het gewenste adres in Nederland. Je hebt uiteraard altijd de mogelijkheid om je bestelling later dan deze 48 uur te laten bezorgen. 

 

Matrassen: gratisomruil- en retourservice (niet goed geld terug-garantie)

Het is geen probleem als je niet tevreden bent over de aankoop, wij gaan het voor je oplossen! Als een matras niet voldoet aan jouw eisen, kan dat aan verschillende factoren liggen. In de meeste gevallen gaan de problemen weg na zo’n 2-3 weken op het matras te hebben gelegen, dus na deze periode zal het matras wellicht beter bevallen. Wij adviseren daarom om minimaal 2 weken op het nieuwe matras te slapen. Je hebt maar liefst 90 dagen bedenktijd! Ligt het toch niet goed, dan ruilen wij het gratis om of je krijgt het geld terug.
(Bij M-Line matrassen heb je zelfs 100 dagen bedenktijd!)

Ruil (of retourneer) het matras, in overleg met één van onze adviseurs, gratis om voor een ander type, hardheid of merk. Bij omruiling (of retour) naar een goedkoper type matras krijg je geld terug en bij omruiling naar een duurder matras betaal je het verschil bij. Www.sleepfast.nl biedt éénmalig deze omruil- en retourservice aan per woonadres, naam, telefoonnummer of rekeningnummer. Wil je voor de 2e keer gebruik maken van deze unieke service, dan wordt er € 125,- euro omruilkosten per matras in rekening gebracht. Stuur je het matras retour, wordt er na inspectie van het matras, het bedrag verminderd met € 125,-.

De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.

Speciaal bestelde artikelen

Bij bestelde artikelen op maat, kleur en persoonlijke specificatie, geldt géén omruilgarantie. Je kan denken aan boxspringcombinaties die gestoffeerd worden in een bepaalde stof, artikelen die niet normaal uit voorraad geleverd worden zoals hoog/laag bedden, (nacht)kasten, op maat gemaakt textiel etc. 

Kussens, dekbedden en overig beddengoed.

Gratis verzending via PostNL. Wij van Sleepfast leveren alles super Fast uit eigen voorraad! Gezien de levering via PostNL, zijn wij afhankelijk en kunnen dus geen zekerheid geven op de toegezegde leverdatum. Op alle kussens, dekbedden en overig bedtextiel krijg je 14 dagen beoordeeltijd. Beoordeeltijd betekent: In die 14 dagen mag je het artikel uit de verpakking halen, passen en beoordelen. Je mag dus niet op het kussen, dekbed of ander soort beddengoed slapen. Is het niet wat je zoekt, dan mag je het artikel gratis retourneren (gratis retourlabel opvragen via retour aanmelden) bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Retourneren kan alleen in de originele verpakking en na positieve beoordeling wordt het geld teruggestort binnen 5 dagen na ontvangst. 

De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.

Betalingen en crediteren
De betalingen worden uitgevoerd via Ideal, PayPal of AfterPay!
Bij ruiling naar een goedkoper matras of bij een retourmatras, dan wordt het te vergoeden bedrag tussen de 1 en de 8 dagen overgemaakt naar het rekeningnummer waarmee jouw bestelling betaald is.

Persoonsgegevens
Door akkoord te gaan  met deze voorwaarden geef je toestemming om je enkel en alleen op de hoogte te stellen van informatie over jouw bestelling/levering/omruilservice/retourservice en na enkelen jaren informatie te geven via mail, post, telefonisch over het vervangen van jouw matras en/of toebehoren. Al jouw persoonsgegevens houden wij geheim en veilig opgeslagen bij Lightspeed B.V. Jouw gegevens zullen NIET aan een derde worden doorgegeven of verkocht.

Levertijd
Mocht Sleepfast niet kunnen voldoen aan de opgegeven levertijd, is de klant het recht voorbehouden van de aankoop af te zien pas na 30 dagen na de aankoop. Sleepfast neemt z.s.m. contact met u op als de aangegeven levertijd niet klopt.

Laagste prijs garantie
Sleep Fast biedt de laagste prijsgarantie. Dit kan pas worden vastgesteld bij het zien van een officiële offerte van een derde waarbij exact hetzelfde product met alle details benoemd wordt voor een goedkopere prijs.  

 

www.sleepfast.nl is onderdeel van Slaapspecialist De Bedweter en Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker
- De Bedweter– Dorpsstraat 63, 6741 AB Lunteren – www.bedweter.nl
KVK: 09070299                 BTW: NL809503633B01
- De Slaapmaker.- Eemlandweg 13-A, 1271 KR Huizen – www.slaapmaker.nl