• Lorem ipsum

Download Algemene Voorwaarden - Sleepfast service

Download Algemene Voorwaarden - Thuiswinkel Waarborg 

 

Matrassen:

Super snelle levering! (mits voorradig)

Nadat de bestelling is voldaan, wordt in overleg met jou het matras (of de matrassen!) gratis afgeleverd op het gewenste adres in Nederland. Netjes tot in jouw slaapkamer! De levering van je bestelling wordt uitgevoerd door onze bezorgpartner Montrieurs. Dezelfde bezorgpartner komt ook jouw bestelling ophalen of omruilen indien nodig.

Oude matras

Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee. De bruikbare onderdelen van jouw oude matras(sen) worden gebruikt in andere industrieën! Wist je dat van oude schuimmatrassen bijvoorbeeld judomatten gemaakt worden? Leuk toch? Zo blijven we elkaar een beetje helpen!

Gratis omruil- en retourservice

Het is geen probleem als je niet tevreden bent over de aankoop, wij gaan het voor je oplossen! Als een matras niet voldoet aan jouw eisen, kan dat aan verschillende factoren liggen. In de meeste gevallen gaan de problemen weg na zo’n 2-3 weken op het matras te hebben gelegen, dus na deze periode zal het matras wellicht beter bevallen. Wij adviseren daarom om minimaal 2 weken op het nieuwe matras te slapen. Je hebt maar liefst 100 dagen bedenktijd! Ligt het toch niet goed, dan ruilen wij het gratis om of je krijgt het geld terug.

Ruil het matras, in overleg met één van onze adviseurs, gratis om voor een ander type, hardheid of merk. Bij omruiling naar een goedkoper type matras krijg je geld terug en bij omruiling naar een duurder matras betaal je het verschil bij. Www.sleepfast.nl biedt voor elk matras éénmalig deze omruilservice aan per woonadres, naam, telefoonnummer of rekeningnummer. Wil je voor een 2e keer het matras omruilen, dan worden er 125,- euro omruilkosten per ligdeel (dus een tweepersoons, €250,- omruil/retourkosten) in rekening gebracht. Stuur je het matras retour, wordt er na inspectie van het matras, het bedrag verminderd met €125,-/ €250,-

De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.

Bezorging

Bezorging wordt door onze bezorgpartner Montrieurs uitgevoerd. Dat is een zeer professioneel team voor gratis bezorging en montage. Gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van alle soorten bedden, matrassen en toebehoren. 

Bedbodems, toppers, bedden en boxsprings:

Bedbodems, toppers, bedden, ledikanten en boxsprings worden speciaal voor jou in de gewenste uitvoering geproduceerd. Deze kunnen wij daarom helaas niet retour nemen of omruilen.

Vaak ligt het probleem bij niet lekker slapen helemaal niet aan een nieuwe bodem. Het meest voorkomende is dat er de verkeerde hardheid matras gekozen of in een enkel geval een verkeerd type! Bij ons kan je dan het matras heel makkelijk omruilen en is het vaak na 1x ruilen al opgelost! 

Kussens, dekbedden, bedtextiel (via pakketdienst PostNL)

Gratis verzending via PostNL. Wij van Sleepfast leveren alles super Fast uit eigen voorraad! Gezien de levering via PostNL, zijn wij afhankelijk en kunnen dus geen zekerheid geven op de toegezegde leverdatum. Op alle kussens, dekbedden en overig bedtextiel krijg je 14 dagen beoordeeltijd. Beoordeeltijd betekent: In die 14 dagen mag je het artikel uit de verpakking halen, passen en beoordelen. Je mag dus niet op het kussen, dekbed of ander soort beddengoed slapen. Mocht het artikel inclusief de volledige verpakking niet als volledig nieuw bij ons binnen komen na een retourzending, dan wordt een richtlijnt van groot deel van het bedrag niet teruggestort. Bijvoorbeeld, vlekken, vreemde geuren, haren en andere zichtbare details die niet bij een nieuw artikel horen, daar houden wij een richtlijn van groot deel van het bedrag in. Is het niet wat je zoekt, dan mag je het artikel gratis retourneren (gratis retourlabel opvragen via retour aanmelden) bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Retourneren is gratis als u gebruikmaakt van onze ophaalservice of via retour aanmelden als u gebruikmaakt van een retourlabel. U kunt ook op eigen initiatief of via een andere vervoerder het product terugsturen. In dat geval komen de kosten van het retourneren voor uw eigen rekening.

De fabrieksgaranties en de door ons extra aangeboden garanties en services doen niets af aan de wettelijke garantie en het wettelijk herroepingsrecht.

Wettelijk herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (per schrift, chat of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.


De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening als je het via eigen verzending organiseert. Wil je gratis gebruik maken van onze retourservice, klik dan op de link: retour aanmelden

Ons retouradres
Sleepfast
Pelenerf 12
3861 PR Nijkerk

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Betalingen en crediteren
De betalingen worden uitgevoerd via Ideal, PayPal, In3, Spraypay of Riverty!
Bij ruiling naar een goedkoper matras of bij een retourmatras, dan wordt het te vergoeden bedrag tussen de 1 en de 8 dagen overgemaakt naar het rekeningnummer waarmee jouw bestelling betaald is.

Persoonsgegevens
Door akkoord te gaan  met deze voorwaarden geef je toestemming om je enkel en alleen op de hoogte te stellen van informatie over jouw bestelling/levering/omruilservice/retourservice en na enkelen jaren informatie te geven via mail, post, telefonisch over het vervangen van jouw matras en/of toebehoren. Al jouw persoonsgegevens houden wij geheim en veilig opgeslagen bij Lightspeed B.V. Jouw gegevens zullen NIET aan een derde worden doorgegeven of verkocht.

Levertijd
Mocht Sleepfast niet kunnen voldoen aan de opgegeven levertijd, is de klant het recht voorbehouden van de aankoop af te zien pas na 30 dagen na de aankoop. Sleepfast neemt z.s.m. contact met u op als de aangegeven levertijd niet klopt.

Laagste prijs garantie
Sleep Fast biedt de laagste prijsgarantie. Dit kan pas worden vastgesteld bij het zien van een officiële offerte van een derde waarbij exact hetzelfde product met alle details benoemd wordt voor een goedkopere prijs.  

 

Geschillencommissie
Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

 

 

www.sleepfast.nl is onderdeel van Slaapspecialist De Bedweter en Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker
- De Bedweter Sleepfast store – Dorpsstraat 63, 6741 AB Lunteren
KVK: 09070299                 BTW: NL809503633B01
- De Slaapmaker Sleepfast store - Eemlandweg 13-A, 1271 KR Huizen