• Lorem ipsum

M Line matras

Sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Cool Motion 3 matras
M Line
Cool Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Slow Motion 8 matras
M Line
Slow Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Slow Motion 7 matras
M Line
Slow Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.799,00 €1.349,00
Sale
M Line Slow Motion 6 matras
M Line
Slow Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 5 matras
M Line
Slow Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00 €1.124,00
Sale
M Line Slow Motion 4 matras
M Line
Slow Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Slow Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00
Sale
M Line Slow Motion 3 matras
M Line
Slow Motion 3 matras
Binnen 48 uur M Line Slow Motion 3 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.099,00 €786,00

M Line matras

Over elke M Line matras die op de markt wordt gebracht wordt door het achterliggende bedrijf grondig nagedacht. M Line is er zich dan ook als geen ander van bewust dat ons dagelijks leven alleen maar intensiever wordt. Om te kunnen blijven voldoen aan alle eisen die het dagelijks leven met zich meebrengt is een optimale nachtrust van groot belang. Dit is precies de basis van waaruit M Line haar matrassen ontwerpt. M Line heeft zich door de jaren heen dan ook niet voor niets weten te profileren als zijnde een kei in drukverlagende matrassen. Dat er door het merk gebruik wordt gemaakt van drukverlagende matrassen zorgt er voor dat je kan rekenen op menig aantal interessante voordelen. Zo zal je niet alleen veel minder draaien, maar ook woelen in bed. Een van de bekende matrassen zijn toch wel de M line Cool Motion 8 en de M line Cool Motion 7. Denk jij er ook aan om een M Line matras in huis te halen? Dan ben je daarvoor hier bij Sleep Fast alvast zonder twijfel aan het juiste adres!

Ervaar de unieke samenstelling van M Line

M Line heeft er op verschillende manieren voor gekozen om zich te onderscheiden ten opzichte van andere merken. Dit geldt niet in het minst voor de bijzondere samenstelling die ze hanteert. De M Line matrassen zijn dan ook onder meer gemaakt van visco-elastisch materiaal. Dit materiaal staat er om bekend zich uitstekend te vormen naargelang de contouren van het lichaam. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook algemeen bekend dat een M Line matras kan zorgen voor drukverlaging, ergonomische ondersteuning en een verbeterde bloedsomloop tijdens het slapen. Al deze verschillende eigenschappen zorgen er voor dat je met een matras van M Line altijd bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit gecombineerd met een prima duurzaamheid.

Wat maakt gebruikmaken van een M Line matras zo interessant?

Door de jaren heen hebben heel wat mensen er naar volle tevredenheid voor gekozen om gebruik te maken van één van de matrassen uit het assortiment van M Line. Dit heeft alles te maken met het feit dat het merk enkele bijzondere voordelen weet te realiseren in vergelijking met andere merken. Wij hebben deze voordelen alvast even voor jou op een rijtje gezet:

  • Een M Line matras weet zich naadloos aan te passen aan de vormen van ons lichaam;
  • De drukpunten op het lichaam kunnen aanzienlijk worden gereduceerd;
  • M Line matrassen kenmerken zich door uitstekende, vochtregulerende eigenschappen;
  • Je bent verzekerd van een antiallergische werking tegen met name huisstofmijt;
  • Er wordt door M Line gebruik gemaakt van bacterie- en schimmelwerende materialen
  • Vaak wordt een M line matras gekocht in combinatie met een M Line Athletic Pillow, dit is een zeer goede hoofdkussen voor de rug- en zijslapers.

Naast bovenstaande is het ook zo dat je bij het gebruik van een M Line matras kan rekenen op de aanwezigheid van een hoge densiteit van schuimen welke zijn verwerkt in de matrassen. Deze bevindt zich tussen de 65 en 85 kg per vierkante meter. Hierdoor kan er een aanzienlijk langere levensduur worden gerealiseerd gecombineerd met een aanzienlijk hoger ligcomfort. Daarnaast zal je kunnen vaststellen dat de afdekkingslaag bij M Line matrassen op een uiterst slimme manier is ingesneden. Dit zorgt er voor dat er niet uitsluitend bij de schouders, maar ook bij de heupen een hoge(re) mate van aanpasbaarheid kan worden gerealiseerd.

Gebruik de M Line matrassen op elke ondergrond!

Lang niet alle matrassen lenen zich er voor om op elke ondergrond gebruikt te kunnen worden. Dat geldt wel voor de matrassen van het merk M Line. Wil jij er dus met andere woorden voor kiezen om jouw nieuw aangekochte M Line matras op een boxspring, resorts of een latten- of schotelbodem te gebruiken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! De bijzonder elastische matrashoes van M Line? Die kan je zonder probleem in de wasmachine stoppen voor een optimale hygiëne!

Steeds de allernieuwste technieken en ontwikkelingen

Bij het ontwikkelen van een M Line matras wordt er steeds voor gekozen om gebruik te maken van de allernieuwste technieken en ontwikkelingen op vlak van slaapcomfort. Dit blijkt niet uit het minst uit het feit dat de absolute topmodellen van het merk niet alleen bestaan uit traagschuim, maar tevens ook uit pocketveren en schokdempers. Daarnaast kan er worden vastgesteld dat het matrasoppervlak van een top M Line matras bestaat uit vijf verschillende comfortzones. Wanneer je dus met andere woorden graag gebruik wenst te maken van een matras die je een optimale prijs-kwaliteitgarantie weet te bieden is het zonder meer een aanrader om daarvoor in de richting van het merk M Line te kijken. In andere (Europese) landen is een M Line matras dan misschien wel wat minder bekend, maar in Nederland zijn de matrassen van dit merk sinds jaar en dag een vaste waarde op het gebied van slaapcomfort.

FleXnet-Support

De innovatieve eigenschappen van een M Line matras blijkt onder meer uit de aanwezigheid van het zogenaamde FleXnet-Supportsysteem. Dit supportsysteem realiseert niet alleen in een zittende, maar ook in een liggende positie extra ondersteuning. Deze extra ondersteuning wordt zowel gerealiseerd voor de onderrug als voor de heup. In verschillende matrassen van M Line, zoals in met name de Slow Motion III- en IV matrassen wordt dit systeem gecombineerd met gepatenteerde schokdempers. Dit zorgt er voor dat je bij een M Line matras niet alleen kan rekenen op een uitermate stabiele ondersteuning, daarnaast bieden de aanwezige schokdempers de nodige ondersteuningen hulp bij het draaien en uit bed stappen.

100 dagen omruilgarantie

Dat je bij het kopen van een M Line matras altijd bent verzekerd van een uitmuntende kwaliteit blijkt niet in het minst uit de prachtige omruilgarantie die er vanuit M Line wordt aangeboden. Deze omruilgarantie zorgt er voor dat je als klant zomaar even 100 dagen de mogelijkheid hebt om je matras om te ruilen tegen een ander type matras. Om aanspraak te kunnen maken op deze omruilgarantie zijn er wel enkele voorwaarden waar je aan dient te voldoen. In eerste instantie geldt de garantie uitsluitend op een 1-persoons M Line matras. Daarnaast dient de matras uiteraard fatsoenlijk en schoon te worden aangeleverd en kan elke koper slechts één keer aanspraak maken op de omruilgarantie. Ondanks deze voorwaarden maakt de M Line omruilgarantie in één klap duidelijk dat je altijd zonder zorgen een M Line matras kan kopen.

10 jaar garantie op matrassen van M Line

Niet alleen is het mogelijk om aanspraak te maken op de riante omruilgarantie bij het kopen van een M Line matras, daarnaast zijn er ook nog de uitstekende garantievoorwaarden waar dit merk om bekend staat. Bij het kopen van één van de verschillende matrassen uit het assortiment van M Line is het namelijk mogelijk om aanspraak te maken op een garantietermijn van zomaar even 10 jaar! Ook dit benadrukt uiteraard eens temeer de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid waar je op kan rekenen bij het aanschaffen van een M Line matras uit ons assortiment. Enkele producten die goed aansluiten bij het assortiment zijn de M line kussen en M line topper van Sleep Fast.

Jouw matras van M Line binnen de 48 uur geleverd!

Wanneer je een nieuwe matras hebt gekocht spreekt het voor zich dat je daar graag zo snel mogelijk gebruik van zal willen maken. Dat geldt natuurlijk ook voor een M Line matras. Daar kunnen wij van Sleep Fast zonder probleem voor zorgen! Nagenoeg alle matrassen die deel uitmaken van ons assortiment kunnen binnen de 48 uur worden geleverd. Dit bovendien ook nog eens tot in de slaapkamer! Ben je onverhoopt niet helemaal tevreden over de bestelde matras? Ook dat is geen probleem. Bij Sleep Fast vinden we een optimale klanttevredenheid namelijk van essentieel belang. Dit uit zich onder meer in een uitstekend retour- en omruilbeleid. In ieder geval, heb je snel nood aan een uitstekende M Line matras? In dat geval mag duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij Sleep Fast aan het juiste adres bent!

Specialistisch advies bij het bestellen van je nieuwe matras

Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke M Line matras jij nu precies in huis moet halen? Dat begrijpen wij als geen ander. Toch is het belangrijk om met zekerheid te kiezen voor die ene matras die jou de meest optimale nachtrust zal weten te schenken. Omwille van deze reden staan onze slaapexperts elke dag voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze klantendienst is dan ook zeven dagen op zeven geopend van 08h00 tot 23h00. Bovendien is het mogelijk om op verschillende manieren contact op te nemen met onze experts. Dit kan niet alleen telefonisch, maar ook door middel van onze live chat. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, weet je nog niet precies welke van de verschillende M Line matrassen nu precies te kopen? Onze experts wijzen je in geen tijd de weg naar de voor jou perfecte matras! Naast de M line matras verkopen we ook de welbekende Tempur matras en Auping matras.

Kom de M Line matrassen ontdekken in één van onze showrooms!

Het is volkomen normaal dat je graag even jouw toekomstige M Line matras in het echt wil zien en voelen voordat je deze koopt. Ook dat is hier bij Sleep Fast perfect mogelijk. Wij beschikken namelijk over twee showrooms waarin je van harte welkom bent om kennis te maken met de matrassen die deel uitmaken van ons assortiment. Deze showrooms bevinden zich in Lunteren en Huizen. Kom dus zeker jouw toekomstige M Line matras ontdekken in één van onze showrooms!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn matras retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om er voor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als een matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het matras weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je het matras liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk matras, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!