• Lorem ipsum

Dekbed 140x220

Een dekbed 140x220 is de perfecte optie voor een eenpersoonsbed, hij is namelijk altijd lang genoeg en er zijn veel opties. Bestel hem bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95

Dekbed 140x220

Er zijn veel verschillende dekbedden die geschikt zijn voor een eenpersoonsmatras. Het verschil zit hem dan niet zozeer in de maat maar meer in de verschillende materialen en diktes. Ook bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment met de hoogste kwaliteit dekbedden. De producten die wij aanbieden zijn allemaal van merken die bekend staan om hun geweldige producten. Zo weet je altijd dat je wanneer je bij ons besteld er een duurzaam product naar je toe komt. Het kiezen van een goed dekbed 140x220 lijkt misschien niet zo belangrijk als het bed frame of matras zelf maar een dekbed heeft een grote bijdrage in hoe aangenaam jouw nachtrust zal zijn.

De perfecte maat voor een eenpersoonsbed

Als het gaat om eenpersoons bedden zijn er een aantal verschillende maten verkrijgbaar. Qua dekbed is het kiezen dan toch een stuk simpeler. Een 1 persoons dekbed is verkrijgbaar in de maat 140x220 cm. Deze past op alle maten van 70cm breed tot 100cm breed. Wel is er naast deze maat ook nog het dekbed 140x200, als je een gemiddelde lengte hebt zal je misschien niet echt de behoefte hebben aan een langer dekbed. Al heeft de extra lengte wel als voordeel dat je het dekbed lekker hoog kunt optrekken.

Verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen die gebruikt worden als vulling in een dekbed. Deze hebben allemaal weer andere eigenschappen waardoor ze wel of juist niet bij jou zullen passen. Het is echter ook zo dat je regelmatig zorg moet dragen voor het dekbed om de kwaliteit te behouden, het materiaal in jouw dekbed 140x220 is bepalend hoe dit zal moeten gebeuren. Zo is een wollen dekbed onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen hiervan. Dat is een groot voordeel in het gebruik daarvan. Een donzen dekbed vraagt daarentegen om wat meer onderhoud en moet ook regelmatig zachtjes opgeschud worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en dat kan met andere materialen juist weer niet. Lees je altijd goed in over het product dat je wilt gaan aanschaffen.

Een dekbed onderhouden

Het is mogelijk om een stomerij jouw dekbed 140x220 te laten wassen, dit is best makkelijk en je krijgt zonder moeite een schoon dekbed terug. Het is echter ook heel goed mogelijk om de was zelf te doen en al helemaal met een dekbed van dit formaat. Elk product heeft een label eraan waarop de wasvoorschriften staan, als je deze goed leest gaat er eigenlijk nooit wat mis. Wel is het erg belangrijk om bij bijvoorbeeld dons goed op te letten of het materiaal binnenin volledig droog is. Er zal anders een vieze geur ontstaat en het wordt dan opeens een fijne leefomgeving voor bijvoorbeeld schimmel om te groeien.

Een dekbed 140x220 bestellen

Naast de garantie dat je een goed product krijgt heeft het bestellen vanuit ons assortiment nog meer voordelen. Zodra jij een bestelling plaatst, gaan wij ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat deze binnen 48 uur geleverd wordt. Als je de bestelling hebt ontvangen mag je 90 dagen proefslapen om te ontdekken of je hiervan echt het comfort hebt wat je had verwacht. Mocht dit toch niet echt het geval zijn dan mag je hem zonder extra kosten retour sturen. Uiteraard storten wij dan het aankoopbedrag terug. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf