• Lorem ipsum

De specialist van 't Gooi op het gebied van fantastisch lekker slapen! Sleepfast Huizen is met zo'n 1600 m2 de grootste Sleepfast winkel! Eén en al bedden, matrassen, beddengoed en boxsprings. Van topmerken zoals: M line, Tempur, Pullman, Avek, Caresse en Cinderella. Tot snel!

De Slaapmaker of Sleepfast?

Al 30 jaar is de familie zelf niet veranderd, maar wel als familiebedrijf zijn wij hard gegroeid. Zoals je van ons gewend bent, zijn wij sterk met onze fysieke winkel. Ons familiebedrijf, opgericht door Helma en Nico-Jan Wolfswinkel, is al 3 decennia een begrip op het gebied van slapen in de regio Midden-Nederland. Boxsprings, ledikanten, waterbedden, matrassen, watermatrassen, lattenbodems, spiralen, maar ook kasten, kussens, dekbedden, bedtextiel en zelfs complete kinderkamers zijn bij ons verkrijgbaar. Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties onder de kop ''recensies'' zijn behalve een groot compliment, hét bewijs dat we op de goede weg zijn om iedereen perfect slaapcomfort te bieden!

Proefliggen in Huizen

Locatie

Eemlandweg 13-A

1271 KR Huizen

Tel. 033-4552047

Boek een showroomafspraak

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-21:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten
De sleepcoaches in Huizen
Thomas
Ben
Shylo
Danielle
Helma
David

Officiële Sleepfast winkel

De Slaapmaker is ook een Sleepfast store! Door de combinatie van bewezen vakmanschap en advies in de winkel met de onbeperkte mogelijkheid van de online Sleepfast shop, hebben wij voor iedereen de slaapoplossing. Niet alleen voor een gegarandeerd passend matras of bed is de klant bij ons op de juiste plek, maar ook voor nazorg en service! Zo weet je zeker dat je niet alleen een duurzaam slaap-artikel hebt aangeschaft, maar ook dat het Sleepfast team er alles aan doet om ook hiervan 100% profijt te hebben. Zowel online, in onze winkel of bij je thuis: advies waar je alles aan hebt. Dat goed slapen een gezond leven betekent, is voor de sleepcoaches van Sleepfast iedere dag de motivatie om ook jou optimaal en opgewekt te laten opstaan, iedere morgen! 

100 dagen proefslapen
Omruil/retour-garantie op matrassen (gratis)
Super snelle levering
Grootste voorraad van Nederland
Bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig gemonteerd
Onze super scherpe prijzen
Zowel online als in onze winkels
Wij weten alles over goed slapen!
Bekijk ons kanaal op
Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.