• Lorem ipsum

Kussens

Kussens kunnen bijdragen aan een goede nachtrust waardoor je heerlijk uitgerust wakker wordt. Bestel hoge kwaliteit kussens online bij Sleep Fast.

Sale
M Line Athletic Pillow hoofdkussen
M Line
Athletic Pillow hoofdkussen
Mline Atheletic Pillow kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€159,00 €119,25
Mahoton Kussen Butterfly soft
Mahoton
Kussen Butterfly soft
Mahoton Butterfly kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
Sale
M Line Pillow You blauw 10 cm kussen
M Line
Pillow You blauw 10 cm kussen
Mline Pillow You blauw 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €96,75
Jonk Kussen Imperior
Jonk
Kussen Imperior
Jonk Imperior kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
Mahoton Kussen Melody
Mahoton
Kussen Melody
Mahoton Melody kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€75,00
Sale
M Line Energy Pillow 2 kussen
M Line
Energy Pillow 2 kussen
Mline Energy 2 kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€89,00 €66,75
Sale
M Line Active Pillow kussen
M Line
Active Pillow kussen
M line Active Pillow kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €96,00
Sale
M Line Energy Pillow 1 kussen
M Line
Energy Pillow 1 kussen
Mline Energy 1 kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€89,00 €66,75
Auping Prestige Latex soft kussen
Auping
Prestige Latex soft kussen
Auping kussen Prestige Latex soft 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€139,00
Silvana Kussen Emerald Support
Silvana
Kussen Emerald Support
Silvana Support Emerald kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Sale
M Line Pillow You oranje 11 cm kussen
M Line
Pillow You oranje 11 cm kussen
Mline Pillow You Oranje 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €96,75
Sale
M Line Pillow You roze  7,5 cm kussen
M Line
Pillow You roze 7,5 cm kussen
Mline Pillow You roze 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €96,75

Kussens

Als je gaat slapen wil je uiteraard zo comfortabel mogelijk liggen in bed. Daarvoor is het belangrijk dat de spullen die je gebruikt van goede kwaliteit zijn. Hierdoor voorkom je dat je bijvoorbeeld nek- en rugklachten krijgt. Zeker als het op kussens aankomt is het erg belangrijk voor je nek dat deze goed is. Hierbij dien je rekening te houden met verschillende factoren waar wij je natuurlijk meer over gaan vertellen. Zorg ervoor dat je elke nacht comfortabel ligt en dus lekker slaapt met de juiste producten in jouw bed. Lees verder en ontdek meer over ons aanbod!

De maat van de kussens

Als het op de steun voor je hoofd aankomt heb je de keuze uit veel verschillende opties. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wat je vaak ziet is dat er op een bed verschillende maten liggen waarvan een of twee worden gebruikt om op te slapen en de rest is decoratief. Welke maat jij gebruikt om op te slapen is vooral afhankelijk van voorkeuren maar ook hoeveel je beweegt in je slaap. Als je veel draait zal je meer baat hebben bij een groter kussen omdat je er anders al snel naast komt te liggen. Wij bieden opties aan in de maten 40x60, 50x70 en 60x70.

Een materiaal uitkiezen

Naast de maat die je kiest is het ook erg belangrijk om een prettig materiaal uit te kiezen. Elke optie heeft een andere werking en zal dus op een andere manier steun en comfort bieden. Wij bieden erg veel verschillende materialen aan waardoor het soms best even lastig kan zijn om een passende optie te vinden. Wij hebben natuurlijke, dierlijke en synthetische materialen die verwerkt worden in kussens. Hierbij is de keuze vaak al makkelijk te maken. Hou er wel rekening mee dat natuurlijke materialen vaak wat beter ventileren en vocht opnemen als synthetische materialen.

Kiezen voor een bepaald merk

Wanneer je kijkt naar ons aanbod zie je dat wij diverse merken aanbieden. Als je hier niet mee bekend bent kun je daar per categorie meer over lezen. Het kan lastig zijn om op een merk te zoeken als je hier geen ervaring mee hebt. Misschien heb je thuis al kussens liggen van een merk waar je jarenlang zeer tevreden mee bent geweest en wil je bij dit merk blijven, dan kun je ze vanuit ons menu makkelijk vinden. Wij bieden de merken Ducky Dons, M line, Polydaun, Sylvana, Texelwool, Yumeko en Mahoton aan.

Online kussens bestellen

Hoe online bestellen vroeger vooral veel nadelen had heeft het nu erg veel voordelen. Wanneer je een bestelling plaatst hoef je namelijk niet meer lang te wachten. Wij leveren altijd binnen 48 uur zodat je snel kunt gaan genieten van je bestelling. Als je er bang voor bent om ontevreden te eindigen kunnen wij die angst voor je wegnemen. Je mag bij ons namelijk 90 dagen proefslapen en een product altijd gratis retour sturen als je niet tevreden bent. Bestel daarom snel en veilig het kussen van jouw wens bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw bestelling gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras (of kussen) niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw bestelling binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 28 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug… dat geeft zekerheid!