• Lorem ipsum

Dekbed 200x220

Een dekbed 200x220 is een prettige ruime maat en je hebt hierin erg veel keuzes uit verschillende materialen en soorten. Bestel jouw dekbed bij Sleepfast.

Auping Cloud dekbed Dons
Auping
Cloud dekbed Dons
Het Auping Cloud dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons.
€299,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€79,95
Auping Nest dekbed Dons
Auping
Nest dekbed Dons
Het Auping Nest dekbed Dons is gevuld met 90% gerecycled dons en 10% gerecyclede veren en is heerlijk licht en luchtig.
€199,00
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€164,95
Texeler Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Texeler
Dekbed Bovenste Beste 4-seizoenen lamswol
Het beste wollen dekbed voor het hele jaar! Blinkt uit in vochtafvoer en warmteregulatie!
€369,00
Auping Dekbed Dew Synthetisch
Auping
Dekbed Dew Synthetisch
Duurzaam en milieuvriendelijk, dat slaapt al een stuk beter! Dit Auping dekbed is geschikt voor de koudste winternachten en de zwoele warme zomernachten.
€99,00
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€99,95

Dekbed 200x220

Als het om dekbedden gaat zijn er zoveel keuzes te maken dat het best lastig kan zijn. Er zijn verschillende materialen en soorten om uit te kiezen. Ook bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment waarin je dus ook het dekbed 200x220 terug vind. De producten die wij aanbieden zijn allemaal van merken die producten maken van hoge kwaliteit. Zo weet je altijd dat je wanneer je bij ons besteld je de best mogelijke kwaliteit krijgt. Dit uitgebreide assortiment kan soms het kiezen ook wat lastig maken en daarom helpen wij je graag. Een goed dekbed is net zo belangrijk als alle andere spullen die je gebruikt om mee te slapen.

Een dekbed onderhouden

Elk product heeft een label eraan met daarop de wasvoorschriften, als je deze goed leest en opvolgt gaat er eigenlijk nooit wat mis. Het is dan ook vrij eenvoudig om een dekbed zelf te wassen die enkele keer dat het nodig is. Wel is het erg belangrijk om bij bijvoorbeeld dons goed op te letten of het materiaal binnenin volledig droog is. Er zal anders een vieze geur ontstaat en het wordt dan opeens een fijne leefomgeving voor bijvoorbeeld schimmel om te groeien. Naast het wassen is het belangrijk om een dekbed 200x220 regelmatig zachtjes op te schudden en te laten luchten.

De materialen in ons aanbod

Wanneer het gaat om het kiezen van een materiaal moet je er rekening mee houden dat elk soort materiaal andere eigenschappen heeft. Dit kan het kiezen even lastig maken, zeker als je hier nog niet veel vanaf weet. Natuurlijk helpen wij jou graag om een dekbed 200x200 te kiezen die echt goed bij jou past. Een wollen dekbed onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen hiervan. Het is wat zwaarder als dons waardoor je meer het gevoel hebt onder een deken te liggen. Een donzen dekbed 200x220 vraagt meer onderhoud en moet regelmatig zachtjes opgeschud worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Ook is luchten erg goed maar dit mag niet in de volle zon. Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en deze kunnen ook erg eenvoudig gewassen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer materialen op te noemen zoals tencel, en zijden waarover ook erg veel te vertellen is door hun geweldige eigenschappen. Bij elke categorie staat nog een omschrijving met daarin meer informatie over het materiaal. Natuurlijk vind je bij elk product ook een duidelijke uitleg over dat specifieke dekbed.

Dekbed 200x220 bestellen

Wanneer er een bestelling bij ons binnen komt gaan wij hier direct mee aan de slag. Hierdoor wordt deze altijd binnen 48 uur geleverd. Als je de bestelling thuis hebt gekregen hebt mag je 90 dagen proefslapen om te bepalen of je hiervan echt het comfort hebt wat je ervan had verwacht. Mocht dit toch niet echt volledig zo zijn dan mag je hem zonder extra kosten weer naar ons terug sturen. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Als je interesse hebt kun je natuurlijk altijd langskomen in een van onze showrooms. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed 200x220 bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!