• Lorem ipsum

Dekbed 200x220

Een dekbed 200x220 is een prettige ruime maat en je hebt hierin erg veel keuzes uit verschillende materialen en soorten. Bestel jouw dekbed bij Sleepfast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95

Dekbed 200x220

Als het om dekbedden gaat zijn er zoveel keuzes te maken dat het best lastig kan zijn. Er zijn verschillende materialen en soorten om uit te kiezen. Ook bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment waarin je dus ook het dekbed 200x220 terug vind. De producten die wij aanbieden zijn allemaal van merken die producten maken van hoge kwaliteit. Zo weet je altijd dat je wanneer je bij ons besteld je de best mogelijke kwaliteit krijgt. Dit uitgebreide assortiment kan soms het kiezen ook wat lastig maken en daarom helpen wij je graag. Een goed dekbed is net zo belangrijk als alle andere spullen die je gebruikt om mee te slapen.

Een dekbed onderhouden

Elk product heeft een label eraan met daarop de wasvoorschriften, als je deze goed leest en opvolgt gaat er eigenlijk nooit wat mis. Het is dan ook vrij eenvoudig om een dekbed zelf te wassen die enkele keer dat het nodig is. Wel is het erg belangrijk om bij bijvoorbeeld dons goed op te letten of het materiaal binnenin volledig droog is. Er zal anders een vieze geur ontstaat en het wordt dan opeens een fijne leefomgeving voor bijvoorbeeld schimmel om te groeien. Naast het wassen is het belangrijk om een dekbed 200x220 regelmatig zachtjes op te schudden en te laten luchten.

De materialen in ons aanbod

Wanneer het gaat om het kiezen van een materiaal moet je er rekening mee houden dat elk soort materiaal andere eigenschappen heeft. Dit kan het kiezen even lastig maken, zeker als je hier nog niet veel vanaf weet. Natuurlijk helpen wij jou graag om een dekbed 200x200 te kiezen die echt goed bij jou past. Een wollen dekbed onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen hiervan. Het is wat zwaarder als dons waardoor je meer het gevoel hebt onder een deken te liggen. Een donzen dekbed 200x220 vraagt meer onderhoud en moet regelmatig zachtjes opgeschud worden om het materiaal droog en luchtig te houden. Ook is luchten erg goed maar dit mag niet in de volle zon. Een synthetisch materiaal kan je best in de volle zon laten luchten en deze kunnen ook erg eenvoudig gewassen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer materialen op te noemen zoals tencel, en zijden waarover ook erg veel te vertellen is door hun geweldige eigenschappen. Bij elke categorie staat nog een omschrijving met daarin meer informatie over het materiaal. Natuurlijk vind je bij elk product ook een duidelijke uitleg over dat specifieke dekbed.

Dekbed 200x220 bestellen

Wanneer er een bestelling bij ons binnen komt gaan wij hier direct mee aan de slag. Hierdoor wordt deze altijd binnen 48 uur geleverd. Als je de bestelling thuis hebt gekregen hebt mag je 90 dagen proefslapen om te bepalen of je hiervan echt het comfort hebt wat je ervan had verwacht. Mocht dit toch niet echt volledig zo zijn dan mag je hem zonder extra kosten weer naar ons terug sturen. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Als je interesse hebt kun je natuurlijk altijd langskomen in een van onze showrooms. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed 200x220 bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf