• Lorem ipsum

Kom jij proefliggen in hartje Amsterdam? Persoonlijk advies op hoog niveau door één van onze Sleepcoaches. Complete collecties van de grootste A merken: M line, Tempur, Pullman, Avek, Caresse, Cinderella en nog veel meer!

Sleepfast Amsterdam

Sinds 23 februari 2024 bestaat de mogelijkheid voor Amsterdammers om ook in hun eigen stad hét perfecte bed of matras te kopen. Na 30 jaar ervaring was het tijd om alle kennis, ervaring, merken en unieke voordelen te plaatsen in de hoofdstad. Midden in het centrum en toch fijn parkeren in de zijstraat. Met unieke voordelen, bedoelen wij ook echt uniek! Je krijgt namelijk je geld terug als een M line, Tempur of Pullman matras niet bevalt. 100 nachten proefslapen en totaal geen risico lopen. Uiteraard zorgen onze Sleepcoaches in Amsterdam ervoor dat jij direct goed slaapt op je nieuwe bed of matras. Kom langs en laat je sleepcoachen bij Sleepfast Amsterdam!

Proefliggen in Amsterdam

Locatie


Postjesweg 12

1057 EA Amsterdam

Tel. 020-6121736

Boek een showroomafspraak

Openingstijden

 

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten
Onze sleepcoaches in Amsterdam
Rob
Herman
Annemarie
Danny
Alex
David

Grootste voorraad A merken van NL

Door de combinatie van bewezen vakmanschap en advies in de winkel met de onbeperkte mogelijkheid van de online Sleepfast shop, hebben wij voor iedereen de slaapoplossing. Niet alleen voor een gegarandeerd passend matras of bed is de klant bij ons op de juiste plek, maar ook voor nazorg en service! Zo weet je zeker dat je niet alleen een duurzaam slaap-artikel hebt aangeschaft, maar ook dat het Sleepfast team er alles aan doet om ook hiervan 100% profijt te hebben. Zowel online, in onze winkel of bij je thuis: advies waar je alles aan hebt. Dat goed slapen een gezond leven betekent, is voor de sleepcoaches van Sleepfast iedere dag de motivatie om ook jou optimaal en opgewekt te laten opstaan, iedere morgen! 

100 dagen proefslapen
Omruil/retour-garantie op matrassen (gratis)
Super snelle levering
Grootste voorraad van Nederland
Bezorg-montagedienst
Gratis en vakkundig gemonteerd
Onze super scherpe prijzen
Zowel online als in onze winkels
Wij weten alles over goed slapen!
Bekijk ons kanaal op

Al 32 jaar is de familie zelf niet veranderd, maar wel als familiebedrijf zijn wij hard gegroeid. Zoals je van ons gewend bent, zijn wij sterk met een fysieke winkel. Ons familiebedrijf, opgericht door Helma en Nico-Jan Wolfswinkel, is al ruim 28 jaar een begrip op het gebied van slapen in de regio Midden-Nederland. Boxsprings, ledikanten, waterbedden, matrassen, watermatrassen, lattenbodems, spiralen, maar ook kasten, kussens, dekbedden, bedtextiel en zelfs complete kinderkamers zijn bij ons verkrijgbaar. Wij proberen ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties onder de kop ''recensies'' zijn behalve een groot compliment, hét bewijs dat we op de goede weg zijn.

Nog niet helemaal overtuigd?
Geeft niet! Misschien kan één van onze sleepcoaches je adviseren in onze chat.