• Lorem ipsum

Boxspring bedbodem

Sleepfast Boxspring onderstel
Vanaf 1.200,-
  SALE
  Tempur Tempur bed Zero G
  5.434,-
  6.393,- adviesprijs

   Boxspring bedbodem

   Een boxspring bedbodem, ook wel de box van een boxspring, ligt wat hoger dan andere bedbodems, waardoor je geniet van een prettige instaphoogte. De bedbodem is gemaakt van hout of metaal en gestoffeerd (veelal in een stof en kleur naar wens). In de bedbodem zitten pocketveren die maken dat je geniet van meer comfort en optimale ondersteuning, wat je slaaprust zal verbeteren! Koop je bij je box ook een of meerdere (top)matrassen? Vraag dan in onze chatbox naar onze speciale combi-deal!

   Wat is een boxspring bedbodem?

   Een bedbodem draagt het matras. Er zijn verschillende soorten bedbodems, zoals een lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem en boxspring bodem. Ook een boxspring bedbodem is een type bedbodem. Dit zijn de kenmerken:

   • Ook wel box genoemd
   • Wat hoger dan andere types bedbodem, waardoor de instaphoogte prettiger is
   • Gemaakt van hout of metaal, daaromheen zit stoffering (veelal in een stof en kleur naar wens)
   • Gevuld met pocketveren, wat zorgt voor perfecte ondersteuning en meer comfort, waardoor je slaaprust verbetert

   Verschillende merken

   De boxspring bedbodem is verkrijgbaar in deze twee merken:

   • M line: De M line Multi Motion bedbodem koop je in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. Op de verende latten bevindt zich 7-zones minipocketvering, wat maakt dat je lichaam ondersteuning op maat ontvangt. Je geniet met een M line bedbodem ook van goede ventilatie.
   • Sleepfast: Ook ons eigen merk Sleepfast biedt een vlakke en elektrisch verstelbare variant boxspring bedbodem. Deze voordelige Sleepfast bedbodem is voorzien van vierkante poten en een hoofdbord. Alleen een matras en topper moeten nog op de box worden geplaatst.

   Vlak of elektrisch verstelbaar

   Je kunt niet alleen kiezen voor een vlakke, maar ook voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Deze is verstelbaar bij de neksteun en knieknik, waardoor je in een comfortabele zithouding komt te zitten. Een elektrisch verstelbare boxspring bedbodem is ideaal als je graag in je bed een boek leest, televisie kijkt of regelmatig geniet van een ontbijtje op bed. Ook wanneer je lichamelijke klachten hebt, zoals rug- en/of nekpijn, kan een elektrisch verstelbare bedbodem verlichting brengen.

   Diverse afmetingen

   Je koopt de boxspring bedbodem in vele een- en tweepersoonsformaten. Hieruit kun je kiezen:

   • 70x190, 70x200, 70x210 en 70x220 cm
   • 80x190, 80x200, 80x210 en 80x220 cm
   • 90x190, 90x200, 90x210 en 90x220 cm
   • 100x190, 100x200, 100x210 en 100x220 cm
   • 120x190, 120x200, 120x210 en 120x220 cm
   • 140x190, 140x200, 140x210 en 140x220 cm
   • 160x190, 160x200, 160x210 en 160x220 cm
   • 180x190, 180x200, 180x210 en 180x220 cm
   • 200x190, 200x200, 200x210 en 200x220 cm

   Combi-deal als je ook een matras koopt!

   Heb je ook een of meerdere matrassen nodig voor op je boxspring bedbodem? Dan is het een goed idee om deze ook bij Sleepfast te kopen, omdat je dan een combi-deal kunt afsluiten, korting krijgt op je bedbodem met matras(sen). Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op via onze chatbox. Bij Sleepfast geniet je niet alleen van korting, maar ook van een zeer ruime keuze. Wij bieden je een groot assortiment A merk matrassen van topmerken zoals M line matrassen, TEMPUR matrassen, Pullman matrassen en Emma. Je kunt kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, zoals traagschuim, pocketvering, koudschuim en latex. Weet je niet goed hoe je jouw ideale matras moet uitkiezen? Schakel dan gerust onze hulp in. Dat kan uiteraard ook bij vragen of voor advies op maat voor jouw ideale boxspring bedbodem. Wij staan je dagelijks tot 23 uur te woord in onze chatbox. Ook bellen of langskomen in onze showroom is mogelijk.

   Bedbodem bij Sleepfast kopen

   Heb je jouw ideale bedbodem met eventuele matras(sen) gevonden? Dan kun je deze met een gerust hart bij Sleepfast bestellen. Wij staan niet alleen vooraf aan je bestelling voor je klaar, ook na het plaatsen van je bestelling bieden wij een uitstekende service. Als jouw bestelde product bij ons op voorraad ligt, dan staan onze eigen bezorgers al binnen 48 uur bij je op de stoep. Vooraf word je door ons gebeld voor het maken van een bezorgafspraak op een moment dat jou het beste uitkomt. Jouw bestelling wordt gratis bezorgd, niet tot bij de voordeur maar helemaal tot in je slaapkamer. Hier wordt jouw nieuwe boxspring bedbodem voor jou gemonteerd, zodat je er direct op plaats kun nemen!

   Sleepfast.nl

   ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
   Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

   ✅ Grootste voorraad van Nederland!
   Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

   ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
   Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

   ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
   In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!