• Lorem ipsum

Dekbed 240x220

Een dekbed 240x220 wordt ook wel lits-jumeaux dekbed genoemd en is de breedste die er is. Bestel hem online bij Sleep Fast of kom langs in de showroom.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95

Dekbed 240x220

Voor een tweepersoons bed tot ongeveer 160 cm breed is een normale dekbed maat groot genoeg. Daarna zal je er echt profijt van hebben om te kiezen voor een maatje groter. Dit is de maat 240x220 centimeter. Doordat deze net wat breder en langer is, is het hele bed bedekt met deken, ook als er 2 mensen onder liggen. Dit is heerlijk omdat je jezelf lekker kan inwikkelen en nooit in de kou zal liggen. Wij bieden een erg uitgebreid assortiment aan waardoor je opties zat hebt om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende materialen die er verkrijgbaar zijn. Lees even verder voordat je overgaat tot het plaatsen van jouw bestelling. Dan heb je vast een idee van de opties voor het dekbed die bij jou zouden passen.

Een dekbed 240x220 onderhouden

Voor de hygiëne en kwaliteit is goed onderhoud onwijs belangrijk. Een groot dekbed als dit is misschien wat lastiger om zelf te wassen maar er zijn absoluut een aantal dingen die je wel kunt doen om het dekbed fris te houden. Schudt het dekbed uit of klop hem zachtjes op zodat het materiaal in de beste staat blijft. Verschoon het beddengoed regelmatig. Laat het dekbed regelmatig luchten maar doe dit niet in de volle zon. Door deze dingen te doen zal jij het hele jaar door een fris dekbed hebben en hoef je hem haast nooit naar de stomerij te brengen.

Lits-jumeaux dekbed

Het is je misschien wel al opgevallen zat wij in ons assortiment ook Lits-jumeaux dekbedden hebben. Dit zijn de producten met een breedte van 240 centimeter en de lengte kan 200 of 220 cm zijn. Deze zijn heerlijk om onder te slapen wanneer je een extra breed bed hebt. Ook als je een wat smaller bed hebt en je wilt genieten van heerlijk breed deken of als je langer als gemiddeld bent is een dekbed 240x220 perfect. Je hoeft hierbij in ieder geval nooit bang te zijn dat je niet helemaal bedekt wordt door het deken. De naam Lits-jumeaux is afkomstig vanuit een tijd dat de bedden maximaal 160 centimeter breed gemaakt werden. Toen werden er twee smallere bedden tegen elkaar geschoven van bijvoorbeeld 90 cm om de gewenste breedte te krijgen en dit werd zo genoemd.

Dekbed 240x220 bestellen

Wanneer er een bestelling bij ons binnen komt gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Hierdoor hoef jij niet lang te wachten op de bestelling en kan je hem al binnen 48 uur in ontvangst nemen. Ook als je kiest voor een extra groot dekbed als een lits-jumeaux. Als je de bestelling ontvangen hebt kun je pas echt gaan zien en merken of dit is wat je had verwacht. Daarom heb je 90 dagen proefslapen zodat je dit thuis in je eigen bed kunt testen. Als je niet tevreden bent mag je het dekbed kosteloos terug sturen. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug en wij kunnen je uiteraard ook helpen om een nieuw beter passend dekbed te kiezen. Als je interesse hebt kun je natuurlijk altijd langskomen in een van onze showrooms. Bestel jouw nieuwe dekbed 240x220 bij Sleep Fast of kom eerst een kijkje nemen in een van onze showrooms.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf