• Lorem ipsum

Type

Sleepfast Lattenbodem vlak
Sleepfast
Lattenbodem vlak
Deze Sleepfast lattenbodem vlak is van TOP kwaliteit voor een MEGA scherpe prijs. Chat voor een mooie combi deal met jouw nieuwe matrassen!
€99,00
Sleepfast Boxspring bedbodem vlak
Sleepfast
Boxspring bedbodem vlak
Simpel, strak en comfortabel! De Sleepfast boxspring bedbodem vlak is een boxspring van super kwaliteit op pootjes, ideaal voor onder elk soort matras!
€570,00
Lattenbodem Emotion vlak
Lattenbodem Emotion vlak
De Mahoton Emotion lattenbodem vlak biedt duurzame kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.  Je kunt de latten in de middenzone verstellen in hardheid.
€175,00
Sleepfast lattenbodem elektrisch verstelbaar
Sleepfast
lattenbodem elektrisch verstelbaar
Deze Sleepfast lattenbodem elektrisch verstelbaar van TOP kwaliteit koop je voor een MEGA scherpe prijs. Chat voor een mooie combi deal met jouw nieuwe matrassen!
€329,00
Tempur Premium Flex 500 schotelbodem vlak
Tempur
Premium Flex 500 schotelbodem vlak
De Premium Flex 500 is een niet-verstelbare bedbodem met een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw TEMPUR® matras. Deze bodem is uit te breiden met een massageset inclusief draadloze afstandsbediening
€649,00
M Line Bedbodem Multi Motion elektrisch verstelbaar
M Line
Bedbodem Multi Motion elektrisch verstelbaar
De verfijnde M line bedbodem Multi Motion elektrisch verstelbaar biedt goede ventilatie en uitstekende veerkracht. Het frame heeft een hoge draagkracht en 7 comfortzones. De knieknik en neksteun zijn verstelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening.
€1.549,00
Sale
Sleepfast 1-persoons potenset voor lattenbodem (verstelbaar)
Sleepfast
1-persoons potenset voor lattenbodem (verstelbaar)
Met deze metalen potenset voor lattenbodem kun je je bedbodem vrijstaand in je bed plaatsen. Hierdoor wordt het bed niet belast en voorkomt het wiebelen en kraken.
€99,00 €69,30
Tempur Premium Flex 2000 schotelbodem elektrisch
Tempur
Premium Flex 2000 schotelbodem elektrisch
De TEMPUR Premium Flex 2000 schotelbodem elektrisch van is een bedbodem met een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan je TEMPUR® matras.
€1.499,00
Mahoton Lattenbodem Emotion elektrisch verstelbaar
Mahoton
Lattenbodem Emotion elektrisch verstelbaar
De Mahoton Emotion lattenbodem elektrisch verstelbaar biedt duurzame kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.  Je kunt de lattenbodem verstellen bij de knieknik en neksteun. Ook kun je de hardheid van de middenzone verstellen.
€450,00
Mahoton Lattenbodem Infusion elektrisch verstelbaar
Mahoton
Lattenbodem Infusion elektrisch verstelbaar
De Mahoton Infusion lattenbodem elektrisch verstelbaar biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm.
€549,00
Mahoton Lattenbodem Reflexion elektrisch verstelbaar
Mahoton
Lattenbodem Reflexion elektrisch verstelbaar
De Mahoton Reflexion lattenbodem elektrisch verstelbaar kan persoonlijk op lichaamsgewicht en lichaamsvorm worden ingesteld. Zo zijn alle lathouders verstelbaar in soft of hard. Daarnaast kunnen voeten, knieën, lumbale en nek zones in vijf standen in hoo
€799,00

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!