• Lorem ipsum

Donzen dekbed

Bestel jouw hoge kwaliteit donzen dekbed online vanuit het assortiment van Sleep Fast en je bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit mogelijk.

Auping Cloud dekbed Dons
Auping
Cloud dekbed Dons
Het Auping Cloud dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons.
€299,00
Auping Nest dekbed Dons
Auping
Nest dekbed Dons
Het Auping Nest dekbed Dons is gevuld met 90% gerecycled dons en 10% gerecyclede veren en is heerlijk licht en luchtig.
€199,00
Silvana Royale dekbed Paars
Silvana
Royale dekbed Paars
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Medium Light
€149,00
Zenzo Outlast Dekbed Robyn
Zenzo Outlast
Dekbed Robyn
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo Robijn, ideale temperatuurregulatie!
€264,95
Silvana Royale dekbed Blauw
Silvana
Royale dekbed Blauw
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Medium
€169,00
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
Silvana Royale dekbed Groen
Silvana
Royale dekbed Groen
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Warm
€219,00

Donzen dekbed

Iedereen verdient een goed dekbed en dat is ook goed mogelijk als je de juiste optie weet te vinden. Zo heeft dons een aantal geweldige eigenschappen waardoor dit het zeer goed doet op het bed. Het houdt je warm en is in verschillende varianten verkrijgbaar. Voor veruit de meeste mensen zou een donzen dekbed een geweldige optie zijn. Wij gaan je meer vertellen over het onderhoud en het kiezen van het juiste dekbed gevuld met dons zodat je haast verzekerd bent dat je de beste keuze kunt maken. Je zal dan snel merken hoe heerlijk je kunt slapen wanneer de kwaliteit goed is.

De vulkracht in een donzen dekbed

Er is een aspect waar je bij andere materialen niet mee te maken zal krijgen en dat is de vulkracht. Dit heeft er niet mee te maken hoeveel dons je in een dekbed kunt stoppen. De vulkracht heeft te maken met de kwaliteit van het dons en hoeveel je hiervan nodig hebt om het dekbed warm te maken. Toch kan het kiezen voor een lage vulkracht ook voordelen hebben waarover wij je natuurlijk gaan vertellen. Vulkracht omschrijft het isolerend vermogen van het dons, dat wil zeggen hoe hoger de vulkracht is hoe hoger de kwaliteit is. Grotere donsjes hebben de beste kwaliteit en dus de langste levensduur. Dit herken je aan het gewicht van het dekbed. Een hoge kwaliteit donzen dekbed zal jou erg warm houden zonder dat deze zwaar weegt. Als je de voorkeur hebt voor een wat zwaarder deken dan kies je dus voor een optie met een lagere vulkracht.

Het onderhouden van dons

Kiezen voor een materiaal als dit heeft veel voordelen maar het vergt wel wat meer tijd en aandacht als het gaat om onderhoud. Om de vulkracht van het dons te behouden moet je het dekbed elke dag even goed opschudden. Dit zorgt ervoor dat het materiaal luchtig blijft en goed kan drogen. Dit dient op een voorzichtige manier te gebeuren zodat het materiaal niet beschadigd raakt. Een erg handige manier om dit te doen is door het donzen dekbed af en toe in de droger te stoppen met een tennisbal, zo wordt het weer goed opgeklopt. Je hoeft een dekbed niet heel vaak te wassen maar het is zeker mogelijk als je dit nodig vindt, let er bij het drogen wel goed op dat het materiaal door en door droog is en schudt het tijdens het drogen regelmatig op.

Bestel jouw donzen dekbed online

Slapen onder een dekbed wat gevuld is met heerlijk zacht dons is net zo lekker als het klinkt. Daarom wil je na het plaatsen van een bestelling vast niet lang wachten tot je jouw bestelling in ontvangst kan nemen. Daarom zorgen wij altijd voor een snelle levering, binnen 48 uur heb jij jouw dekbed al in huis. Vanaf dat moment mag je het dekbed 90 dagen uitproberen om te zien of deze echt bij jou past. Bestel jouw nieuwe dekbed vol hoge kwaliteit dons bij Sleep Fast met uiteraard een niet goed, geld terug garantie.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!