• Lorem ipsum

Donzen dekbed

Bestel jouw hoge kwaliteit donzen dekbed online vanuit het assortiment van Sleep Fast en je bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit mogelijk.

Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15
sale
Auping Zomerdekbed Comfort Natuur
Auping
Zomerdekbed Comfort Natuur
De vulling van het Auping Comfort Natuur dekbed bestaat voor 90% uit Europese eendendons en 10% Europese eendenveren, door de eendenveren is het dekbed iets zwaarder.
€149,00 €126,65
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Prestige Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Prestige Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Prestige Natuur 4 seizoenen dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons.
€599,00 €509,15
Silvana Royale dekbed Groen
Silvana
Royale dekbed Groen
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Warm
€219,00
sale
Auping All Year dekbed Climat Natuur
Auping
All Year dekbed Climat Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Climat Natuur enkel dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig.
€449,00 €381,65

Donzen dekbed

Iedereen verdient een goed dekbed en dat is ook goed mogelijk als je de juiste optie weet te vinden. Zo heeft dons een aantal geweldige eigenschappen waardoor dit het zeer goed doet op het bed. Het houdt je warm en is in verschillende varianten verkrijgbaar. Voor veruit de meeste mensen zou een donzen dekbed een geweldige optie zijn. Wij gaan je meer vertellen over het onderhoud en het kiezen van het juiste dekbed gevuld met dons zodat je haast verzekerd bent dat je de beste keuze kunt maken. Je zal dan snel merken hoe heerlijk je kunt slapen wanneer de kwaliteit goed is.

De vulkracht in een donzen dekbed

Er is een aspect waar je bij andere materialen niet mee te maken zal krijgen en dat is de vulkracht. Dit heeft er niet mee te maken hoeveel dons je in een dekbed kunt stoppen. De vulkracht heeft te maken met de kwaliteit van het dons en hoeveel je hiervan nodig hebt om het dekbed warm te maken. Toch kan het kiezen voor een lage vulkracht ook voordelen hebben waarover wij je natuurlijk gaan vertellen. Vulkracht omschrijft het isolerend vermogen van het dons, dat wil zeggen hoe hoger de vulkracht is hoe hoger de kwaliteit is. Grotere donsjes hebben de beste kwaliteit en dus de langste levensduur. Dit herken je aan het gewicht van het dekbed. Een hoge kwaliteit donzen dekbed zal jou erg warm houden zonder dat deze zwaar weegt. Als je de voorkeur hebt voor een wat zwaarder deken dan kies je dus voor een optie met een lagere vulkracht.

Het onderhouden van dons

Kiezen voor een materiaal als dit heeft veel voordelen maar het vergt wel wat meer tijd en aandacht als het gaat om onderhoud. Om de vulkracht van het dons te behouden moet je het dekbed elke dag even goed opschudden. Dit zorgt ervoor dat het materiaal luchtig blijft en goed kan drogen. Dit dient op een voorzichtige manier te gebeuren zodat het materiaal niet beschadigd raakt. Een erg handige manier om dit te doen is door het donzen dekbed af en toe in de droger te stoppen met een tennisbal, zo wordt het weer goed opgeklopt. Je hoeft een dekbed niet heel vaak te wassen maar het is zeker mogelijk als je dit nodig vindt, let er bij het drogen wel goed op dat het materiaal door en door droog is en schudt het tijdens het drogen regelmatig op.

Bestel jouw donzen dekbed online

Slapen onder een dekbed wat gevuld is met heerlijk zacht dons is net zo lekker als het klinkt. Daarom wil je na het plaatsen van een bestelling vast niet lang wachten tot je jouw bestelling in ontvangst kan nemen. Daarom zorgen wij altijd voor een snelle levering, binnen 48 uur heb jij jouw dekbed al in huis. Vanaf dat moment mag je het dekbed 90 dagen uitproberen om te zien of deze echt bij jou past. Bestel jouw nieuwe dekbed vol hoge kwaliteit dons bij Sleep Fast met uiteraard een niet goed, geld terug garantie.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf