• Lorem ipsum

1 persoons dekbed

Een 1 persoons dekbed van hoge kwaliteit en geweldige materialen vind je in ons assortiment. Bestel jouw eenpersoons dekbed online bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
Texelwool Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
Texelwool
Dekbed Galjoen 4-seizoenen wol
€185,00
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95

1 persoons dekbed

Als je slaapt op een eenpersoonsbed heb je hierbij uiteraard ook een goed dekbed nodig. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan waardoor je uit veel mogelijkheden kunt kiezen. Gelukkig is de maat voor een 1 persoons dekbed altijd hetzelfde waardoor je hier verder niet naar hoeft te kijken. Als je verder leest ontdek je meer over de materialen waar je uit kunt kiezen en hoe je jouw eenpersoons dekbed het beste kunt onderhouden. Door hier rekening mee te houden zal de kwaliteit namelijk zo lang mogelijk goed blijven. Lees nog even verder voordat je overgaat tot het plaatsen van de bestelling. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste match.

Verschillende materialen

Net als bij alle soorten dekbedden heb je de keuze uit verschillende materialen. Hiertussen kunnen namelijk grote verschillen zitten. Elk dekbed beschikt hierdoor over andere eigenschappen en zal ook op een andere manier onderhouden moeten worden. Zo heb je bijvoorbeeld de optie dons. Dit is een geweldig natuurlijk materiaal met veel mooie eigenschappen. Zo is het erg luchtig en het ventileert goed. Het vergt echter wel wat meer onderhoud als andere materialen en moet bijvoorbeeld elke dag zacht opgeschud worden. Wol daarentegen is zelfreinigend en vergt nauwelijks onderhoud. Je laat het af en toe luchten en je hebt weer een heerlijk fris dekbed. Ook is het erg belangrijk om te bedenken of je een dekbed wilt kunnen wassen. Als dit het geval is moet je goed opletten of een bepaald materiaal gewassen kan worden. Een 1 persoons dekbed beschikt altijd over een label waarop je precies afleest hoe je hem eventueel kunt wassen en welke materialen er gebruikt zijn.

Heerlijk slapen voor jong en oud

Vaak wordt er bij een smal bed gedacht aan kinderen. Toch is dit bij lange na niet altijd zo. Een eenpersoons bed is namelijk ook zeer geschikt voor volwassenen. Je zal dan misschien kijken naar een iets bredere of langere versie maar je hoeft hierbij zeker niet op comfort in te leveren. Er zijn verschillende redenen waarom een smaller bed voordelen kan hebben zoals het besparen van onwijs veel ruimte. Een goed 1 persoons dekbed is hierbij erg belangrijk om comfortabel te slapen ongeacht van jouw leeftijd. Neem daarom absoluut even de tijd om je goed in te lezen over de verschillende materialen en een product te kiezen wat echt bij jou past.

Bestel een 1 persoons dekbed bij Sleep Fast

Wij bieden je een ruim assortiment dekbedden aan welke geschikt zijn voor eenpersoons bedden. Door bij ons te bestellen heb je meer voordelen als alleen uitstekende kwaliteit. Het online bestellen van iets als een dekbed kan best lastig zijn en daarom geven wij jou de mogelijkheid om 90 dagen proef te slapen. Probeer uit of het product wat je hebt besteld echt aan jouw wensen voldoen. Mocht dit toch niet helemaal het geval zijn dan kun je hem gratis retour sturen en krijg je het aanschaf bedrag terug. Als je van te voren leest over de materialen dan kan het haast niet mis gaan. Bestel jouw 1 persoons dekbed online bij Sleep Fast en geniet van een heerlijke nachtrust.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf