• Lorem ipsum

Kussen 50x70

Wij hebben een uitgebreid assortiment met een kussen 50x70 naar ieders smaak. Bestel daarom jouw nieuwe kussen bij Sleep Fast en geniet van een goede nachtrust.

Mahoton Kussen Butterfly soft
Mahoton
Kussen Butterfly soft
Mahoton Butterfly kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
Sale
M Line Energy Pillow 1 kussen
M Line
Energy Pillow 1 kussen
Mline Energy 1 kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€89,00 €66,75
Jonk Kussen Imperior
Jonk
Kussen Imperior
Jonk Imperior kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€159,00
Silvana Kussen Emerald Support
Silvana
Kussen Emerald Support
Silvana Support Emerald kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Auping Prestige Natuur kussen
Auping
Prestige Natuur kussen
Auping kussen Prestige Natuur 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
Sale
M Line Energy Pillow 2 kussen
M Line
Energy Pillow 2 kussen
Mline Energy 2 kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€89,00 €66,75
Silvana Kussen Fluorine Support
Silvana
Kussen Fluorine Support
Silvana Support Fluorine kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Sale
M Line Fit Pillow kussen
M Line
Fit Pillow kussen
Mline Fit Pillow 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€85,00 €63,75
Jonk Kussen Davinci
Jonk
Kussen Davinci
Jonk Davinci kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€169,00
Silvana Kussen Saphir Support
Silvana
Kussen Saphir Support
Silvana Support Saphir kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! GRATIS retourneren!
€99,00
Silvana Kussen Cristal Support
Silvana
Kussen Cristal Support
Silvana Support Christal kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Auping Prestige Synthetisch kussen
Auping
Prestige Synthetisch kussen
Auping kussen Prestige Synthetisch 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€89,00

Kussen 50x70

Bij het aanschaffen van een nieuw kussen zijn er meerdere dingen om op te letten. Een factor om te overwegen is de maat die je kiest. Hoeveel ruimte wil je op een kussen hebben om te kunnen draaien, hoe actief jij slaapt is hierbij erg belangrijk. Een kussen 50x70 heeft een erg prettige maat. Je hebt niet het idee dat je hele bed vol ligt door het formaat maar je hoeft je niet druk te maken dat je ernaast komt te liggen met je hoofd. Naast de maat is ook het materiaal en de vorm belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid assortiment met een geschikte optie voor iedereen. Lees verder en ontdek meer over het aanbod wat wij hebben.

Kiezen voor natuurlijke materialen

Binnen ons assortiment zijn er veel verschillende materialen verkrijgbaar waaronder ook een aantal natuurlijke. Dit zijn natuurlatex, wol, dons en kapok. Deze hebben allemaal verschillende eigenschappen welke ervoor zorgen dat ze zulke goede steun bieden. Ook hebben ze allemaal onderhoud nodig op een andere manier. Als je er niet veel zin in hebt om een kussen te onderhouden dan is wol een geweldige optie, dit is in grote mate zelfreinigend en droogt erg snel. Natuurlatex is een vormvast materiaal en is daardoor zeer duurzaam. Dons en kapok zijn wat zachter en hebben beide ene aparte manier van onderhoud nodig. Een kussen 50x70 van deze materialen moet regelmatig goed te drogen gelegd worden en ze zijn wat lastiger te wassen. De steun en het gevoel hiervan zijn echter geweldig waardoor ze de moeite zeker waard zijn.

Een orthopedisch kussen 50x70

Binnen ons aanbod met hoofdkussens in deze maat vind je ook verschillende orthopedische kussens. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met bijvoorbeeld klachten in de nek. Door de vorm hiervan bieden ze de best mogelijke steun en wordt de nek ontlast. Zo kun je ook met lichamelijke klachten genieten van de best mogelijke nachtrust. Natuurlijk kun je een dergelijk gezondheidskussen ook gebruiken als je wel eens last hebt van een stijve nek bij het opstaan of als je geen last van je nek hebt. Ze liggen namelijk voor iedereen erg lekker en er zijn veel opties verkrijgbaar. Een orthopedisch kussen kan jou dus precies het soort steun bieden waar je behoefte aan hebt voor een goede en diepe slaap.

Bestel jouw kussen 50x70 bij Sleep Fast

Het aanschaffen van een nieuw kussen kan best even lastig zijn. Het is daarom belangrijk om goed de informatie te lezen bij de producten waar je interesse in hebt. Op die manier leer je meer over de eigenschappen en kan je bepalen of dit bij jou past. De maat 50x70 cm is erg prettig om op te slapen maar daarnaast zijn er nog meer factoren die een even belangrijke rol spelen. Als je weet welk kussen je wilt hebben plaats je de bestelling en dan doen wij de rest voor je. Wij verpakken het kussen zorgvuldig voor je in en leveren deze binnen 48 uur. Je mag hier 90 dagen op proefslapen om te bepalen of het bij je past en mocht dit niet zo zijn kun je hem gratis retour sturen. Bestel jouw kussen 50x70 online uit het assortiment van Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw bestelling gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras (of kussen) niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw bestelling binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 28 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug… dat geeft zekerheid!