• Lorem ipsum

Kussen 50x70

Jonk Kussen Imperior
199,-
  Silvana Comfort kussen Geel
  79,95

   Kussen 50x70

   Het kussen 50x70 cm heeft een prettig formaat, omdat je niet het gevoel hebt dat je hele bed vol ligt, maar je ook niet druk hoeft te maken dat je naast je kussen komt te liggen. Je hebt bij Sleepfast ruime keuze uit diverse soorten kussens 50x70 cm. Het kussen is verkrijgbaar van diverse merken, verschillende materialen en in een vormvaste-, vervormbare-, nekrol-, biologische-, medische- en gezondheidsvariant.

   Wanneer kiezen voor een kussen 50x70 cm?

   Je kunt bij Sleepfast kiezen voor vijf formaten kussens: 40x60, 45x65, 50x60, 50x70 en 60x70 cm. Het kussen 50x70 cm is een mooi tussenformaat kussen, dat niet al te klein, maar ook niet al te groot is. Hierdoor lig je niet snel met je hoofd naast je kussen, maar voelt je bed tegelijkertijd ook niet te vol aan. Dat maakt het kussen voor veel mensen een zeer geschikt kussen. Let bij je kussenkeuze wel goed op de breedte van je bed. Op een smaller 1-persoonsbed (van 70 of 80 cm) of smaller 2-persoons twijfelaar bed (van 100 of 120 cm) kun je beter een smaller kussen gebruiken met een breedte van 60 of 65 cm.

   Ruime keuze

   Het assortiment aan kussens bij Sleepfast is groot en divers. Je hebt ruime keuze als je op zoek bent naar een kussen 50x70 cm. Waar kun je allemaal uit kiezen?

   • Diverse merken
   • Verschillende materialen
   • Vormvast of vervormbaar kussen
   • Nekrol kussen
   • Biologisch-, medisch- en gezondheidskussen

   Diverse merken

   Je kunt bij Sleepfast kiezen uit deze merken:

   • Silvana: het Silvana kussen dat bekend staat om zijn afbeelding van de drie gezichten, is van hoogwaardige kwaliteit. Dit kussen 50x70 cm is ontworpen met de hulp van fysiotherapeuten, helpt verkrampte spieren voorkomen en staat garant voor een optimale slaaphouding. De kleur van het kussen laat zien hoe hard het kussen is.
   • M line: een M line kussen is gevuld met visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat het kussen zich optimaal naar je lichaam vormt. Het kussen biedt perfecte ventilatie en hygiëne. Er zijn diverse soorten M line kussens verkrijgbaar, allemaal met eigen unieke kenmerken, waardoor er voor iedereen een geschikt M line kussen is te vinden.
   • Mahoton: op een Mahoton kussen 50x70 cm kun je lange tijd genieten, omdat dit kussen is gemaakt van natuurlatex, een bijzonder sterk en duurzaam materiaal dat vrijwel altijd zijn originele vorm behoudt.
   • Jonk: je koopt een Jonk kussen in twee varianten. Het Imperior kussen gemaakt van latex en dons is bijzonder vormvast en zacht. Het ergonomische Davinci kussen gemaakt van natuurlatex biedt de juiste ondersteuning.

   Verschillende materialen

   Een kussen 50x70 cm kan gemaakt zijn van diverse materialen, namelijk van één materiaal of van meerdere materialen. Hier staan de verschillende kussenmaterialen op een rij:

   • Wol: een zacht, natuurlijk materiaal dat je nauwelijks hoeft te wassen, omdat wol zichzelf reinigt.
   • Dons: dit materiaal is bijzonder comfortabel, omdat je het kunt opschudden, waardoor je het kussen van dons compleet naar wens kunt maken.
   • Traagschuim: traagschuim dat elke nacht opnieuw reageert op jouw lichaamswarmte en zich compleet naar jouw slaaphouding vormt.
   • Latex: latex is een perfect materiaal voor mensen met een allergie, omdat dit sterke, duurzame, vormvaste materiaal niet snel stoffig wordt.
   • Synthetische materialen: deze materialen zijn gemaakt van aardgas of aardolie; synthetische kussens zijn lekker goedkoop, licht en eenvoudig wasbaar.
   • Kapok: een kussen 50x70 cm gemaakt van het stevige materiaal Kapok ondersteunt je hoofd en nek optimaal.

   Vormvast of vervormbaar kussen?

   Je hebt bij Sleepfast keuze uit een vormvast kussen en vervormbaar kussen. Wil je een stevig kussen dat zijn vaste vorm behoudt? Ga dan voor een traagschuim of latex kussen. Deze vormvaste materialen herstellen zich na elke nacht slapen weer naar de oorspronkelijke vorm. Je kunt er hierdoor telkens weer heerlijk op slapen. Liever een kussen dat je steeds weer in een voor jou perfecte vorm op kunt schudden of buigen? Dan is het vervormbare kussen 50x70 cm beter voor jou. Dit zachtere kussen kan bijvoorbeeld zijn gemaakt van wol of dons. Wil je ervaren wat het verschil is tussen een vormvast en vervormbaar kussen? Kom dan langs in onze showroom. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over het verschil tussen de twee kussen. En uiteraard krijg je in onze showroom de kussens ook te zien en mag je ze uitproberen.

   Nekrol kussen

   Heb je vaak last van je nek tijdens en/of na het slapen? Dan is een nekrol kussen 50x70 cm iets voor jou. Dit kussen is harder en hoger en vult de holling in je nek op. Hierdoor ontvangt je nekwervel meer steun dan bij een ander type kussen. In de nekrol bevindt zich traagschuim dat zich keer op keer herstelt naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor je elke nacht opnieuw perfecte nekondersteuning ontvangt.

   Biologisch, medisch en gezondheidskussen

   Naast de keuze uit een vormvast, vervormbaar en nekrol kussen 50x70 cm, kun je bij Sleepfast ook nog kiezen voor de volgende drie typen kussens:

   1. Biologisch kussen: in dit kussen zitten geen chemische middelen. Een biologisch kussen is voorzien van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Dat maakt het kussen beter voor het milieu en voor jezelf.
   2. Medisch kussen: dit kussen is er voor mensen die langere tijd op bed moeten liggen door ziekte en/of voor mensen die kampen met lichamelijke klachten. Een medisch kussen 50x70 cm biedt perfecte steun aan je nek, schouders en hoofd. Drukpunten worden verminderd.
   3. Gezondheidskussen: op dit kussen heb je minder last van lichamelijke klachten. Het kussen heeft een speciale orthopedische vorm waarin je schouders perfect liggen, waardoor je maximale ondersteuning ontvangt in je nek. Hierdoor geniet je op dit gezondheidskussen van een betere nachtrust.

   Sleepfast staat voor je klaar!

   Wil je een nieuw kussen 50x70 cm kopen? Dan ben je bij Sleepfast aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar jouw ideale kussen. Je kunt ons dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox (rechts onderin beeld) bereiken. Onze specialisten kunnen je niet alleen alles vertellen over al onze kussens, maar geven je ook graag een advies op maat. Heb je jouw ideale kussen 50x70 cm besteld, dan gaan we voor je aan de slag. Als het kussen voorradig is, staat PostNL al binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling bij jou op de stoep met jouw nieuwe kussen 50x70 cm.

   Sleepfast.nl

   ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
   Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

   ✅ Grootste voorraad van Nederland!
   Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

   ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
   Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

   ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
   In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!