• Lorem ipsum

Koudschuim topper

Van Cadsand Toppers
Van Cadsand
Toppers
945,-

  Koudschuim topper

  Een koudschuim topper voelt lekker koel aan. Het is een bijzonder ventilerende en vochtregulerende topper. Door zijn grote elasticiteit en tegendruk past deze topper zich geweldig goed aan je lichaam aan, waardoor je er lekker comfortabel en stevig op ligt. Een topper plaats je bovenop de matras van je bed, bijvoorbeeld om een beter ligcomfort te verkrijgen, je matras te beschermen of om geen last te hebben van de gleuf tussen twee matrassen. Twijfel je of een koudschuim topper iets voor jou is? Vraag dan gerust advies. Onze ervaren deskundigen staan dagelijks tot 23 uur telefonisch en in onze chatbox (rechts onderin beeld) voor je klaar.

  Wanneer kiezen voor een topper?

  Je plaatst een topper bovenop een matras. Het is een dun topmatras met een dikte van 5 tot 10 cm. Wanneer heb je een topper nodig?

  • Als je een beter ligcomfort wilt;
  • Als je last hebt van de gleuf tussen twee matrassen (bij een 2 persoons bed);
  • Als je je matras wilt beschermen: door het plaatsen van een topper wordt de onderliggende matras minder snel vies, waardoor deze langer mee gaat;
  • Als je oude matras niet (meer) stevig ligt;
  • Als je matras te hard is.

  Je kunt een topper niet alleen op het matras van een boxspring, maar ook op het matras van een bed leggen. Leg je je topper op een oud matras? Kijk dan goed naar je oude matras. Is deze erg versleten en zit er een flinke kuil in en ligt het oude matras hierdoor niet comfortabel meer? Koop dan liever een nieuw matras in plaats van een nieuwe topper.

  Wat is koudschuim?

  Koudschuim is een materiaal dat zich door zijn enorme elasticiteit en tegendruk geweldig goed aan je lichaam aanpast. Je geniet daarom op koudschuim van comfort en ondersteuning. Andere voordelen van koudschuim zijn de goede ventilatie en vochtregulatie. Niet voor niks draagt het materiaal de naam koudschuim: het materiaal voelt altijd lekker koel aan!

  Voordelen van een koudschuim topper

  Je kunt kiezen uit toppers van diverse materialen. Waarom is kiezen voor een koudschuim topper een goed idee?

  • Goed ventilerend en vochtregulerend: een topper van koudschuim voelt altijd heerlijk koel aan
  • Koudschuim is veerkrachtig en elastisch: past zich compleet aan je lichaam aan, waardoor je er heerlijk op ligt, maar ook geniet van steun
  • Een koudschuim topper biedt tegendruk: hoe meer druk de topper ontvangt, hoe meer tegendruk hij biedt
  • Hypo-allergeen
  • Recyclebaar

  Een koudschuim topper is niet altijd volledig gemaakt van koudschuim. Het kan ook zijn dat koudschuim een onderdeel is en dat de topper ook uit een of meerdere andere materialen bestaat.

  Pullman Silverline Comforttopper

  De Silverline Comforttopper van het merk Pullman heeft een kern van Comfortschuim en afdeklaag van Comfortfill. Deze topper is inclusief doorgestikte matrashoes met Sensity behandeling. De koudschuim topper heeft een dikte van ongeveer 6 cm. Je kunt kiezen voor een Pullman topper met of zonder split.

  Avek Noflik OptiFoam topper

  De 12 cm dikke koudschuim topper van het merk Avek is door de koudschuim comfortlaag een stevig topmatras dat goede ventilatie biedt. Het topmatras is voorzien van een afritsbare, 100% allergene tijk, die je chemisch kunt reinigen. De topper is verkrijgbaar in een standaard en splituitvoering.

  Diverse formaten

  Een koudschuim topper is niet alleen geschikt voor op een 2 persoons bed, maar ook voor op een 1 persoons bed of twijfelaar. De topper is verkrijgbaar in vele afmetingen:

  • 80x190, 80x200, 80x210 en 80x220 cm
  • 90x190, 90x200, 90x210 en 90x220 cm
  • 100x190, 100x200, 100x210 en 100x220 cm
  • 120x200, 120x210 en 120x220 cm
  • 140x190, 140x200, 140x210 en 140x220 cm
  • 160x190, 160x200, 160x210 en 160x220 cm
  • 180x190, 180x200, 180x210 en 180x220 cm
  • 200x200, 200x210 en 200x220 cm

  Uiteraard kies je voor een koudschuim topper die precies hetzelfde formaat heeft als het onderliggende matras. Niet alle bovenstaande formaten zijn verkrijgbaar als Pullman én Avek topper. Van sommige afmetingen kun je alleen een Pullman of Avek kopen.       

  Topper met split?

  Je hebt een koudschuim topper met split nodig als je deze bovenop een verstelbaar bed of verstelbare boxspring gaat leggen. De split zorgt ervoor dat de topper goed mee kan bewegen met het bed als je deze in een andere stand plaatst. Je koopt altijd een topper zonder split voor een vlak bed of vlakke boxspring.

  Geschikt voor elke matras

  Een koudschuim topper kun je op elk matras plaatsen (mits dit matras hetzelfde formaat heeft als de topper). Het maakt niet uit van welk merk dit matras is of van welk materiaal dit matras is gemaakt. Wel is het uiteraard belangrijk dat de topper en het matras samen bieden wat jij wenst. Weet je niet goed hoe je de juiste combinatie vindt? Twijfel dan zeker niet om ons om hulp te vragen.

  Hulp nodig bij jouw zoektocht?

  Weet je niet goed of je een topper nodig hebt of twijfel je of je voor een koudschuim topper of topper van een ander materiaal moet gaan? Schakel dan gerust onze hulp in. Door onze jarenlange ervaring in de beddenbranche weten we alles over de verschillende toppers en in welke gevallen je het beste voor een topper van koudschuim kunt kiezen. Je kunt ons elke dag tot 23 uur bereiken, zowel telefonisch als in onze chatbox (rechts onderin beeld). Wil je liever onze toppers zien en ervaren? Kom dan langs in onze showroom, waar je niet alleen plaats kunt nemen op een koudschuim topper, maar ook in gesprek kunt gaan met onze ervaren medewerkers.

  Topper bestellen bij Sleepfast

  Ben je eruit? Weet je welke van onze toppers het gaat worden? Dan kun je deze met een gerust hart bij Sleepfast bestellen. Wij bieden jou niet alleen vooraf aan jouw bestelling hulp bij jouw zoektocht naar een goede topper, maar staan ook na het plaatsen van je bestelling voor je klaar. Zodra jij je koudschuim topper hebt besteld, gaan wij direct voor je aan de slag. We bellen je al op korte termijn op voor het maken van een bezorgafspraak. Zo weet jij zeker dat je thuis bent als we langskomen. Je oude topper (of matras) mag je gratis meegeven aan de bezorger. Dat scheelt jou weer wat werk en zo heb jij direct een plekje vrij voor het plaatsen van jouw nieuwe koudschuim topper waar jij hopelijk overheerlijk op gaat slapen!

  Sleepfast.nl

  ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
  Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

  ✅ Grootste voorraad van Nederland!
  Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

  ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

  ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
  In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!