• Lorem ipsum

Viking topper

Geen producten gevonden...

Viking topper

Voor de aanschaf van een Viking topper ben je bij Sleepfast.nl aan het juiste adres. Wij bieden verschillende toppers van dit merk aan. De toppers worden ontworpen en handgemaakt in Småland, Zweden en tijdens de productie wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van Zweedse materialen. Bekijk hierboven ons complete assortiment en bestel eenvoudig.

Over Viking – Beds of Sweden

Viking – Beds of Sweden streeft er naar om voorop te lopen met de nieuwste technieken en een modern design van hun bedden en toppers. Elk product is het resultaat van een lang werkproces om de perfecte nachtrust te bereiken. Het bedrijf steekt veel tijd en energie in het onderzoeken hoe nieuwe soorten materialen gecombineerd kunnen worden met traditioneel vakmanschap. Omdat het bedrijf uit de Zweedse provincie Småland komen - wiens inwoners bekend staan om hun gezond verstand - mag het geen verrassing zijn dat Viking – Beds of Sweden nooit meer in rekening brengen dan nodig is voor hun slaapproducten. Dat is een van de redenen waarom Viking, drie jaar op rij, door een grootschalig onderzoek in de meubelindustrie werd uitgeroepen tot het beste beddenmerk. Het bedrijf is trots, maar zoals ze zelf zeggen hechten ze het meeste waarde aan de nachtrust van hun klanten.

Een Viking topper

Een Viking topper is verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten, maar welke variant je ook kiest je bent altijd verzekerd van topkwaliteit. Een topmatras kan bijdragen aan een goede nachtrust, doordat een topmatras zorgt voor extra ondersteuning en ervoor zorgt het lichaam kan ademen. Hieronder zullen we de verschillende varianten even kort toelichten.

Tagel

De Tagel Viking topper is uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is er bij de productie van deze topper gebruikt gemaakt van katoen, wol en paardenhaar. Slapers hebben de mogelijkheid om dit topmatras aan twee zijden te beslapen. Zo heb je een koelere zijde tijdens de zomerdagen en een warme zijde tijdens de winterdagen. Dit topmatras is verkrijgbaar in een standaard uitvoering (zonder split) of in een uitvoering met een split.

Talalay DL

Dit topmatras beschikt over een kern van Talalay latex. Dit materiaal vormt zich perfect naar de contouren van je lichaam en daarnaast beschikt dit materiaal over een open celstructuur. Door deze open celstructuur ademt het matras en wordt vocht op een goede en snelle manier afgevoerd. Deze Viking topper is verkrijgbaar in een uitvoering met of zonder split.

Supersoft

De Supersoft Viking topper heeft een superzachte kern gemaakt van zeer elastisch koudschuim. Ook koudschuim staat bekend om het feit dat het materiaal zich volledig vormt naar de contouren van het lichaam. Hierdoor geniet je dus van perfecte ondersteuning, de gehele nacht door. De comfortlaag van het matras bestaat uit holle polyester vezels waardoor vocht en warmte goed afgevoerd kunnen worden. Verkrijgbaar in uitvoering met of zonder split.

DL

De DL Viking topper beschikt over verschillende zones van natuurlatex. Natuurlatex zorgt voor een optimale drukverdeling en past zich aan aan de vorm van het lichaam. Daarnaast beschikt dit DL matras over een extra antibacteriële laag. Verkrijgbaar in een uitvoering met of zonder split.

Talalay Blu

De Talalay Blu Viking topper is gemaakt van katoen, talalay latex en wol. Dit topmatras is net als de Talalay DL tot de meest luxe matrassen uit het assortiment van Viking. Doordat de ene zijde van dit topmatras is afgewerkt met katoen en de andere zijde met wol kan je in zowel de zomer als de winter genieten van een comfortabele nachtrust. In de zomer raden we je aan om voor de koele katoenen zijde te kiezen en de wollen zijde is lekker warm in de winter. De kern van talalay latex heeft een lange levensduur en zorgt voor een goede lucht- en vochtregulering.

SL

De SL Viking topper heeft een kern die bestaat uit verschillende zones, van natuurlatex. Natuurlatex vormt zich naar het lichaam en daardoor krijg je voldoende ondersteuning tijdens de nachtrust. De comfortlaag van dit topmatras bestaat uit holle vezels. Deze vezels zorgen ervoor dat vocht en warmte snel en efficiënt worden afgevoerd. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

BLU

De BLU Viking topper is gemaakt van in totaal drie verschillende materialen, namelijk: katoen, latex en wol. Deze materialen maken deze topper tot één van de meest luxueuze toppers in het assortiment van Viking. Doordat het matras aan de ene kant is afgewerkt met katoen en aan de andere kant met wol geniet in de zomer van voldoende koeling en in de winter van genoeg warmte. De kern van deze topper is gemaakt van natuurlatex waardoor dit matras lang mee zal gaan. Daarnaast wordt vocht en warmte snel afgevoerd. Verkrijgbaar in uitvoeringen met of zonder split.

Garantie

Op iedere Viking topper die wij aanbieden geldt een standaard garantietermijn van drie jaar. Mocht er iets binnen deze drie jaar kapot gaan aan de topper dan leveren wij een nieuw exemplaar bij je af. Uiteraard nemen wij de kapotte topper mee terug.

Levering

Over het algemeen kan je bij Sleepfast.nl uitgaan van een maximale levertermijn van twee werkdagen, mits de voorraad dit toelaat. Het kan voorkomen dat de toppers niet op voorraad zijn en dat we een andere levertijd hanteren. Raadpleeg hiervoor de productpagina van de topper die je wilt bestellen.

Contact opnemen met Sleepfast.nl

Voor meer informatie over een Viking topper is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Het is mogelijk om te bellen naar 033 – 455 20 47 of je kunt een e-mail sturen naar [email protected] Wij helpen je graag verder met meer informatie over een Viking topper of over één van onze andere producten.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!