• Lorem ipsum

Matras 90x200

Een matras 90x200 uit ons assortiment kun je zorgeloos bestellen door de hoge kwaliteit van al onze producten. Bestel het materiaal wat het beste bij jou past!

Pullman Silverline Premier matras
Pullman
Silverline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€699,00
sale
M Line Cool Motion 8 matras
M Line
Cool Motion 8 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 8 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00
Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
sale
M Line Cool Motion 6 matras
M Line
Cool Motion 6 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 6 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
sale
Tempur Original Elite Cooltouch 25cm matras
Tempur
Original Elite Cooltouch 25cm matras
Matras Tempur Original Cooltouch Elite 25cm uitproberen? 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.598,00 €1.159,00
Auping Matras Maestro
Auping
Matras Maestro
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Maestro matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.395,00
sale
M Line Cool Motion 4 matras
M Line
Cool Motion 4 matras
Gratis retour, 100 dagen bedenktijd! Probeer nu M Line Cool Motion 4 matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.049,00 €786,00
M Line Wave matras
M Line
Wave matras
Gratis retour, 125 dagen bedenktijd! Probeer nu Wave by M Line matras! Gratis bezorging en super Fast in huis!
€359,00
sale
M Line Cool Motion 5 matras
M Line
Cool Motion 5 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 5 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.399,00 €1.049,00
Auping Vivo Latex matras
Auping
Vivo Latex matras
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Vivo matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.595,00
Auping Cresto matras
Auping
Cresto matras
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Maestro matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.095,00
sale
M Line Cool Motion 7 matras
M Line
Cool Motion 7 matras
Binnen 48 uur M Line Cool Motion 7 matras in huis! 100 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00 €1.274,00

Matras 90x200

Jij zal veel baat hebben bij een goed matras in een maat die bij jou past. Deze maat is voor de meeste mensen erg prettig te gebruiken. Je hebt ruimte om te kunnen draaien zonder het gevoel dat je eraf zal vallen. Behalve de maat zijn er echter nog meer factoren die in overweging genomen moeten worden bij het aanschaffen van een matras. Denk hierbij aan het materiaal en de stevigheid welke verantwoordelijk zijn voor het comfort. Wij vertellen je graag meer over de aanschaf van een matras 90x200 dus lees vooral even verder.

Het juiste materiaal kiezen voor een matras 90x100

Er zijn veel materialen waar je uit kunt kiezen als het gaat om matrassen. Wij geven je hier graag wat meer uitleg over zodat het kiezen van een goede optie wat eenvoudiger wordt. Om te beginnen hebben wij koudschuim matrassen. De naam koudschuim vertelt eigenlijk al een beetje de meest belangrijke eigenschap hiervan. Het materiaal ventileert zeer goed waardoor het matras de hele nacht koel aanvoelt en je niet overmatig gaat zweten. Daarnaast zal het zich enigszins vormen naar het lichaam waardoor het je erg goed steunt. Traagschuim werkt weer net even wat anders. Dit materiaal vormt zich langzaam naar jouw lichaam wanneer het in aanraking komt met lichaamswarmte. Afhankelijk van het soort schuim kan dit enigszins verschillen. Hierbij voelt het alsof je zweeft tijdens het slapen wat natuurlijk erg goed klinkt. Een pocketvering matras biedt steun op verschillende plekken van het lichaam door de veren in verschillende diktes en dus andere weerstanden. De ventilatie hierbij is erg goed. Ten slotte bieden wij matrassen aan van latex. Dit materiaal is misschien niet het eerste waar u aan zou denken bij het aanschaffen van een matras. Het is een sterk en zeer duurzaam materiaal wat bij de juiste kwaliteit ook nog eens goed ventileert.

Door al deze materialen met elkaar te vergelijken kun je makkelijk bepalen welke het beste bij jou past. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen maar van allemaal is de kwaliteit erg goed. Wij vinden het onwijs belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en een goede nachtrust hebben.

Bestel een matras bij Sleep Fast

Online bestellen is vandaag de dag makkelijker dan ooit en het neemt nauwelijks tijd in beslag. Zeker als je besteld vanuit ons assortiment is het erg eenvoudig omdat kwaliteit geen punt van zorgen is. Wij bieden namelijk alleen kwalitatief zeer goede producten aan. Wanneer je hebt gekozen voor een matras 90x200 kun je deze eenvoudig bij ons bestellen. Binnen 48 uur kan jouw matras al bij jou thuis zijn. Zodra je het matras hebt ontvangen mag je hier 90 dagen op proefslapen om te kijken of dit is wat voor jou echt lekker ligt. Als het bevalt kan je het matras gewoon blijven gebruiken en anders mag je hem gratis retour zenden en eventueel een nieuwe uitkiezen. Zo weet je altijd zeker dat je niet eindigt met een matras waarmee je niet geheel tevreden bent. Bestel vandaag nog een matras 90x200 uit het assortiment van Sleep Fast en merk het grote comfort.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf