• Lorem ipsum

Biologisch kussen

Tuur Kussen
Tuur
Kussen
99,-
  Tuur Kussen Cocoon
  99,-

   Biologisch kussen

   Een biologisch kussen kopen is een uitstekend idee als je op zoek bent naar een comfortabel, hoogwaardig en duurzaam kussen dat geen schade aan je gezondheid en het milieu kan aanrichten. Het hoofdkussen is gemaakt van een natuurlijk materiaal, zoals wol, dons, of kapok. Aan dit natuurlijke materiaal zijn geen chemische middelen toegevoegd. Hulp nodig bij het uitkiezen van jouw biologisch kussen? Wil je bijvoorbeeld weten welk natuurlijk vulmateriaal het beste bij jou past? Schakel dan onze hulp in. De ervaren specialisten van Sleepfast staan dagelijks tot 23 uur voor je klaar in onze chatbox!

   Wat is een biologisch kussen?

   Een biologisch hoofdkussen heeft de volgende kenmerken:

   • Gemaakt van natuurlijke materialen
   • Zonder gebruik van chemische middelen
   • Onschadelijk voor je gezondheid en het milieu
   • Hoogwaardige kwaliteit
   • Duurzaam (gaat lange tijd mee)
   • Heerlijk ligcomfort en daardoor een goede nachtrust

   Natuurlijke materialen

   Een biologisch kussen is voor 100% gemaakt van een natuurlijk materiaal. Dat wil zeggen dat het materiaal afkomstig is uit de natuur, door de natuur wordt geproduceerd. Voorbeelden van natuurlijke materialen zijn:

   • Wol: Een kussen gemaakt van wol is heerlijk zacht en licht. Bovendien is het vulmateriaal goed ventilerend, vuil en bacterie werend. Prettig aan wol is ook dat het materiaal zichzelf reinigt, waardoor je er nauwelijks onderhoud aan hebt. Je schudt het kussen op in een vorm naar wens en vult het op in een gewenst volume.
   • Dons: Dit luchtige, soepele, antiallergische materiaal is niet alleen 100% natuurlijk, maar ook biologisch afbreekbaar. Dit biologisch kussen neemt transpiratievocht direct op, waardoor het kussen niet klam wordt en comfortabel blijft aanvoelen.
   • Kapok: Hoewel een kapok kussen licht, luchtig en zijdezacht is, biedt het kussen ook veel stevigheid. Het hoogwaardige materiaal kapok is afkomstig van de Kapokboom. Het is een hypoallergeen, goed vochtregulerend, ventilerend en zelfreinigend materiaal.

   Geen toegevoegde chemische middelen

   Er zijn aan een biologisch hoofdkussen geen chemische middelen toegevoegd. Dat wil zeggen dat ze voor 100% afkomstig zijn uit de natuur en hierdoor niet schadelijk voor je gezondheid en het milieu zijn. 

   Combineren met andere biologische producten!

   Als je kiest voor een biologisch kussen, dan wil je dit kussen natuurlijk graag combineren met andere biologische producten. Bij Sleepfast kun je kiezen voor het volgende:

   Uiteraard zijn deze producten gemaakt van een hoogwaardig, duurzaam natuurlijk materiaal, zonder gebruik van chemische middelen, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen en onschadelijk voor je gezondheid en het milieu zijn.

   Sleepfast staat voor je klaar!

   Wil je meer weten over een biologisch kussen of wil je weten welke van onze A merk kussens het beste bij jou past? Schakel dan gerust onze hulp in. De ervaren specialisten van Sleepfast kunnen je door hun jarenlange ervaring in de beddenbranche alles vertellen over onze verschillende kussens. Ook geven ze je graag advies op maat zodat jij zeker weet dat jij het juiste kussen in huis haalt. Je kunt ons dagelijks tot 23 uur bereiken: telefonisch en in onze chatbox. Ook langskomen in onze showroom behoort tot de mogelijkheden.

   Kussen kopen bij Sleepfast

   Ben je eruit? Weet je welk kussen het gaat worden? Dit kussen bij Sleepfast bestellen is een uitstekend plan. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst gaan we voor je aan de slag. Doordat wij in ons centrale magazijn over een ruime voorraad A merk kussens beschikken is de kans groot dat jouw bestelde kussen al snel kan worden geleverd. Als het kussen bij ons op voorraad ligt, staat PostNL al binnen 48 uur bij je op de stoep met jouw nieuwe biologisch kussen!

   Sleepfast.nl

   ✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
   Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

   ✅ Grootste voorraad van Nederland!
   Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

   ✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
   Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

   ✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
   In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!