• Lorem ipsum

Biologisch kussen

Een biologisch kussen is gevuld met de beste natuurlijke materialen. Bestel jouw nieuwe biologische hoofdkussen online uit het assortiment van Sleep Fast.

Texeler Soezz Organic hoofdkussen
Texeler
Soezz Organic hoofdkussen
Soezz Organic hoofdkussen van Texeler geeft jou een heerlijk wollig gevoel en een échte groene keuze!
€98,00

Biologisch kussen

Het is vanzelfsprekend dat je het beste wilt wat er verkrijgbaar is. Een kussen wat niet vol zit met schadelijke chemische middelen. De vulling hoort van goede kwaliteit te zijn in een hoofdkussen, zeker als je bedenkt hoeveel uren je hierop zal doorbrengen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met biologische opties. Zulke kussens zijn veilig te gebruiken en zijn daardoor de beste optie voor jong en oud. Hierover gaan wij je uiteraard nog wat meer informatie geven. Zo weet jij wat een biologisch kussen eigenlijk is en meer. Lees daarom vooral even verder voordat je overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

Wat is een biologisch kussen

Een kussen wat je biologisch kan noemen is gemaakt van natuurlijke materialen zonder het gebruik van chemische middelen. Hierdoor zijn dergelijke kussens beter voor jou en het milieu. De verschillende opties zorgen ervoor dat er een gepaste optie verkrijgbaar is onafhankelijk van de wensen die je hebt. Ook zijn er verschillende prijsklassen zodat er voor iedereen een betaalbare variant verkrijgbaar is. Wij raden het gebruik van natuurlijke materialen absoluut aan door de kwaliteit en de geweldige eigenschappen hiervan. Je vindt hier onder andere kussens gemaakt van kapok, bio katoen, wol en natuurlatex.

Duurzame en kwalitatieve opties

Een groot voordeel aan natuurlijke materialen is, is dat er al heel goed duidelijk is welke eigenschappen deze hebben. Zo zal je met wol altijd een droog en fris kussen hebben en is dons perfect te vormen naar jouw hoofd en nek. Wat ook erg prettig is aan een biologisch kussen is dat deze erg duurzaam zijn. Dat is vooral als je hier goed zorg voor draagt en dit goed onderhoud. Door er goed voor te zorgen blijft de kwaliteit behouden en kan je jarenlang genieten van de beste eigenschappen hiervan.

Een bio hoofdkussen onderhouden

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden in dergelijke hoofdkussens. Hierdoor kan het per product verschillen hoe je deze moet onderhouden. Op elk kussen zit een label met daarop de wasvoorschriften. Als je deze opvolgt kan er niks mis gaan. Daarnaast zijn er een aantal dingen die je zelf kan doen buiten het wassen om, om het kussen fris te houden. Maak gebruik van een molton kussenhoes, deze zorgt ervoor dat er geen vocht in het kussen trekt waardoor het materiaal droog blijft. Schudt het kussen regelmatig op zodat het materiaal goed kan drogen en het luchtig blijft. Ook een zonnebadje op zijn tijd kan absoluut geen kwaad voor het een biologisch kussen.

Bestel jouw nieuwe hoofdkussen online

Het lijkt misschien ingewikkeld om een kussen te bestellen zonder eerst te kunnen voelen maar dat valt best mee. Bij elk product staat een omschrijving waardin je de eigenschappen en meer leest en ontdekt of het bij jou zou passen. Na het bestellen van een biologisch kussen wordt het hoofdkussen binnen 48 uur bij jou geleverd. Je kunt hem dan gaan uitproberen en voelen of hij echt bij jou past qua dikte en stevigheid. Je hebt 90 dagen om proef te slapen en in die tijd kun je dit dus gaan aanvoelen. Bevalt het kussen, dan kun je ervan blijven genieten en anders mag je hem gratis terugsturen. Bestel daarom vandaag nog jouw nieuwe kussen bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!