• Lorem ipsum

Wasbaar dekbed

Het hebben van een wasbaar dekbed biedt veel voordelen en er zijn erg veel verschillende opties van verkrijgbaar. Bestel jouw dekbed bij Sleep Fast.

Auping Dekbed Dew Synthetisch
Auping
Dekbed Dew Synthetisch
Duurzaam en milieuvriendelijk, dat slaapt al een stuk beter! Dit Auping dekbed is geschikt voor de koudste winternachten en de zwoele warme zomernachten.
€99,00
Auping Cloud dekbed Dons
Auping
Cloud dekbed Dons
Het Auping Cloud dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons.
€299,00
Auping Nest dekbed Dons
Auping
Nest dekbed Dons
Het Auping Nest dekbed Dons is gevuld met 90% gerecycled dons en 10% gerecyclede veren en is heerlijk licht en luchtig.
€199,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€79,95
Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€139,95
Zenzo Outlast Dekbed Onyx
Zenzo Outlast
Dekbed Onyx
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€164,95
Silvana Royale dekbed Paars
Silvana
Royale dekbed Paars
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Medium Light
€149,00
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€99,95

Wasbaar dekbed

Iedereen heeft een dekbed in huis. Daarbij hebben verschillende mensen allemaal andere voorkeuren en zo is er een zeer uitgebreid assortiment ontstaan. Een aantal keuzes zijn vrij makkelijk te maken zoals de maat van een dekbed. Ook is het altijd een groot voordeel als je een dekbed makkelijk zelf kunt wassen. Normaal gesproken is dit niet heel vaak nodig maar denk aan een situatie waarbij je lekker een kopje koffie op bed drinkt en er wat morst. Dan is het toch wel zo prettig als het dekbed makkelijk wasbaar is. Daarom is het een absolute aanrader om te kiezen voor een wasbaar dekbed. Toch zijn hierin erg veel opties verkrijgbaar waardoor je er verstandig aan doet om nog even verder te lezen. Wij vertellen je dan wat meer over ons assortiment en over het wassen van dekbedden.

De voordelen van een wasbaar dekbed

Zoals je hebt kunnen lezen hierboven kan het altijd gebeuren dat je bijvoorbeeld drinken knoeit op het dekbed. Dan zal je deze moeten wassen. Toch zijn er meer redenen waarom het wel prettig is om hem af en toe lekker in de was te kunnen stoppen. Neem bijvoorbeeld een allergie voor huisstofmijt. Je kunt dekbedden uitkloppen en laten luchten maar op een gegeven moment kan het zijn dat je toch last krijgt van de allergie. Door een dekbed dan even lekker te kunnen wassen zal dit al snel weer een stuk minder worden. Je hebt het gevoel weer in een heerlijk fris bed te liggen en eventuele nare geurtjes maken plaats voor een lekker luchtje.

Hoe vaak moet je wassen?

Hoe frequent je een dekbed moet wassen is afhankelijk van het gebruik. Eet en drink je vaak op bed dan zal dit misschien wat vaker zijn. Over het algemeen hoeven dekbedden echt niet vaak gewassen te worden omdat je hier gebruik van maakt in combinatie met een dekbedovertrek. Afhankelijk van het materiaal in jouw dekbed zal het wat vaker of misschien haast nooit nodig zijn. Neem bijvoorbeeld een wollen dekbed, dit materiaal is zelfreinigend tot op zekere hoogte. Als je hier op de juiste manier mee om gaat hoef je het haast nooit te wassen. Synthetische materialen daarentegen hebben die eigenschap niet en daarbij zal wassen dus iets vaker nodig zijn. Draag zorg voor jouw wasbaar dekbed en bekijk eens per zoveel tijd hoe hij eruit ziet en hoe het ruikt en bepaal op die manier of hij wel weer eens gewassen mag worden.

Bestel jouw wasbare dekbedden online

Wij bieden een ruim assortiment met geweldige dekbedden aan waaronder het wasbaar dekbed. Het kiezen hiervoor heeft zoals je hebt kunnen lezen een aantal voordelen. Wij kunnen ons best voorstellen dat online bestellen wat lastig lijkt omdat je niet eerst kan voelen. Daarom bieden wij jou 90 dagen proefslapen aan. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst rustig uit te testen of het product echt bij jou past. Is dit niet het geval dan mag je hem gratis retour sturen en krijg je uiteraard het volledige aankoopbedrag terug. Als je besteld heb je het dekbed al binnen 48 uur in huis en zo hoef je dus nooit lang te wachten om hem lekker te gaan uitproberen. Bestel vandaag nog jouw wasbaar dekbed bij Sleep Fast.

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!