• Lorem ipsum

Wasbaar dekbed

Het hebben van een wasbaar dekbed biedt veel voordelen en er zijn erg veel verschillende opties van verkrijgbaar. Bestel jouw dekbed bij Sleep Fast.

Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
Polydaun Dekbed Lotus
Polydaun
Dekbed Lotus
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€89,95
Silvana Royale dekbed Rood
Silvana
Royale dekbed Rood
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Light
€119,00
Polydaun Dekbed Elke
Polydaun
Dekbed Elke
Het wasbare dekbed met luxe isolatie voor een perfecte warmteregulatie!
€74,95
Silvana Royale dekbed Groen
Silvana
Royale dekbed Groen
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Extra Warm
€219,00
Auping All Year dekbed Comfort Natuur
Auping
All Year dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping Comfort Natuur enkel dekbed is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€219,00
Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00

Wasbaar dekbed

Iedereen heeft een dekbed in huis. Daarbij hebben verschillende mensen allemaal andere voorkeuren en zo is er een zeer uitgebreid assortiment ontstaan. Een aantal keuzes zijn vrij makkelijk te maken zoals de maat van een dekbed. Ook is het altijd een groot voordeel als je een dekbed makkelijk zelf kunt wassen. Normaal gesproken is dit niet heel vaak nodig maar denk aan een situatie waarbij je lekker een kopje koffie op bed drinkt en er wat morst. Dan is het toch wel zo prettig als het dekbed makkelijk wasbaar is. Daarom is het een absolute aanrader om te kiezen voor een wasbaar dekbed. Toch zijn hierin erg veel opties verkrijgbaar waardoor je er verstandig aan doet om nog even verder te lezen. Wij vertellen je dan wat meer over ons assortiment en over het wassen van dekbedden.

De voordelen van een wasbaar dekbed

Zoals je hebt kunnen lezen hierboven kan het altijd gebeuren dat je bijvoorbeeld drinken knoeit op het dekbed. Dan zal je deze moeten wassen. Toch zijn er meer redenen waarom het wel prettig is om hem af en toe lekker in de was te kunnen stoppen. Neem bijvoorbeeld een allergie voor huisstofmijt. Je kunt dekbedden uitkloppen en laten luchten maar op een gegeven moment kan het zijn dat je toch last krijgt van de allergie. Door een dekbed dan even lekker te kunnen wassen zal dit al snel weer een stuk minder worden. Je hebt het gevoel weer in een heerlijk fris bed te liggen en eventuele nare geurtjes maken plaats voor een lekker luchtje.

Hoe vaak moet je wassen?

Hoe frequent je een dekbed moet wassen is afhankelijk van het gebruik. Eet en drink je vaak op bed dan zal dit misschien wat vaker zijn. Over het algemeen hoeven dekbedden echt niet vaak gewassen te worden omdat je hier gebruik van maakt in combinatie met een dekbedovertrek. Afhankelijk van het materiaal in jouw dekbed zal het wat vaker of misschien haast nooit nodig zijn. Neem bijvoorbeeld een wollen dekbed, dit materiaal is zelfreinigend tot op zekere hoogte. Als je hier op de juiste manier mee om gaat hoef je het haast nooit te wassen. Synthetische materialen daarentegen hebben die eigenschap niet en daarbij zal wassen dus iets vaker nodig zijn. Draag zorg voor jouw wasbaar dekbed en bekijk eens per zoveel tijd hoe hij eruit ziet en hoe het ruikt en bepaal op die manier of hij wel weer eens gewassen mag worden.

Bestel jouw wasbare dekbedden online

Wij bieden een ruim assortiment met geweldige dekbedden aan waaronder het wasbaar dekbed. Het kiezen hiervoor heeft zoals je hebt kunnen lezen een aantal voordelen. Wij kunnen ons best voorstellen dat online bestellen wat lastig lijkt omdat je niet eerst kan voelen. Daarom bieden wij jou 90 dagen proefslapen aan. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst rustig uit te testen of het product echt bij jou past. Is dit niet het geval dan mag je hem gratis retour sturen en krijg je uiteraard het volledige aankoopbedrag terug. Als je besteld heb je het dekbed al binnen 48 uur in huis en zo hoef je dus nooit lang te wachten om hem lekker te gaan uitproberen. Bestel vandaag nog jouw wasbaar dekbed bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf