• Lorem ipsum

Profine waterbedden

Profine waterbedden

Profine waterbedden

Profine is al jaren één van de toonaangevende spelers op de markt van de waterbedden. Al vanaf het begin van deze eeuw fabriceert Profine waterbedden van een hoogwaardige kwaliteit in haar eigen fabriek in Grobbendonk (België). Waterbedden van Profine zijn geheel op maat te maken, zodat aan de wens van de klant voldaan kan worden. Door kwaliteitscontrole uit te voeren, en bezig te blijven met het continue ontwikkelen van haar producten, is Profine in staat om enkel het beste voor haar klanten te leveren. 

Het revolutionaire Zensleep is zo'n voorbeeld van een nieuwe ontwikkeling van Profine. Verder op deze pagina leest u meer over de techniek van Zensleep. Voelt u zich toch prettiger bij het 'traditionele' waterbedsysteem met fibermatten in het watermatras? Geen probleem, ook daarin kan Profine voorzien. 

De Zensleep techniek

Zenschuim is een speciaal ontwikkeld schuim met een opencellige structuur. Door de opencellige structuur van het schuim kan hier gemakkelijk lucht en water doorheen bewegen. Uit uitgebreide tests (Nen en Iso Test 1856) is gebleken dat de materialen van Profine Zensleep een beduidend langere levensduur kennen dan de traditionele stabilisatiesystemen. Het Zenschuim van Profine vertoont een minimale vormverandering van minder dan 4% over een looptijd van 10 jaar. 

De materialen van Profine Zensleep zijn Oekotex-gecertificeerd. Dit betekent dat bij fabricage gelet is op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de consument.

De buitenkant van het watermatras bestaat uit vinylfolie. Het vinyl van Profine is, mede door een jarenlange samenwerking met Bayer, van topkwaliteit. Het vinyl van Profine bevat de weekmaker Mesamoll 2, welke ervoor zorgt dat het matras soepel blijft. Uitgebreide tests hebben uitgewezen dat deze weekmaker de levensduur van het matras aanzienlijk verlengt. 

Simpel gezegd heeft Zensleep van Profine het beste van 2 werelden. Enerzijds het drukverlagende van het watermatras, en anderzijds de comfortzones en ondersteuning van een 'gewoon' matras. Andere voordelen van een waterbed, zoals temperatuurregeling en hygiëne, blijven behouden. 

Matrassen van Zensleep zijn volledig op maat te maken. Met behulp van de Profine Comfort Test wordt u gemeten en zo krijgt u een op maat gemaakt matras. Optioneel kunt u kiezen voor een extra lenden- en schouderzone.

Slapen op een bed van Profine is een weldaad voor uw lichaam. U ervaart perfecte ondersteuning en een aangenaam ligcomfort. Dat wil toch iedereen?!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Razendsnel wordt jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad wordt jouw gewenste matras razendsnel gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!