• Lorem ipsum

Dekbed

Het hebben van een goed dekbed is onwijs belangrijk voor iedereen die comfortabel wil slapen. Bestel daarom jouw hoge kwaliteit dekbed bij Sleep Fast.

Zenzo Outlast Dekbed Saffier
Zenzo Outlast
Dekbed Saffier
Lekker verkoelend dekbed van Zenzo, ideale temperatuurregulatie!
€129,95
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig.
€349,00 €296,65
Silvana Royale dekbed Oranje
Silvana
Royale dekbed Oranje
Een comfortabel en luxe 100% donzen dekbed, warmte: Light
€129,00
Polydaun Dekbed Liv
Polydaun
Dekbed Liv
Liv is een dekbed dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie.
€49,95
sale
Auping 4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Auping
4 Seizoenen dekbed Deluxe Natuur
Binnen 48 uur in jouw slaapkamer! Het Auping 4 Seizoenen dekbed Comfort Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig.
€479,00 €407,15

Dekbed

Er zijn onwijs veel verschillende soorten dekbedden dat het uitkiezen van een goede optie best lastig kan zijn. Er zijn verschillende materialen, diktes en maten waar je allemaal rekening mee moet houden. Ook bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment. De producten die wij aanbieden zijn allemaal van merken die producten maken van hoge kwaliteit. Zo weet je altijd dat je wanneer je bij ons besteld er een goed product naar je toe komt. Het kiezen van een goed dekbed lijkt misschien minder belangrijk als bijvoorbeeld een matras maar ook hierbij gaat er een groot stuk comfort verloren als hij niet goed bij jouw wensen past.

Een dekbed uitkiezen op materiaal

Er zijn verschillende materialen die gebruikt worden om mee te vullen. Al deze materialen hebben kwaliteiten waardoor ze op een bepaalde manier comfort en warmte bieden. Het is echter ook zo dat er regelmatig onderhoud nodig is en het materiaal wat jij kiest is bepalend hoeveel dit is en op welke manier dat dient te gebeuren. Zo is een wollen dekbed relatief onderhoudsvrij door het zelfreinigende vermogen van de wol. Een donzen dekbed vraagt daarentegen weer om meer onderhoud en moet ook regelmatig opgeschud worden om het materiaal droog en luchtig te houden.

Bekende merken in ons assortiment

Wij hebben in ons assortiment een aantal merken welke alleen maar producten van zeer hoge kwaliteit produceren. Een aantal daarvan zal je misschien ook wel kennen. Zo hebben wij het merk Ducky Dons, zij hebben de beste producten gevuld met het meest zachte dons. Als je meer een fan bent van plantaardige materialen dan zal je ongetwijfeld al eens van Yumeko gehoord hebben. Een dekbed van dit merk is gevuld met kapok wat afkomstig is uit een noot. Zo heeft elk merk eigenschappen waaraan hij te herkennen is.

Een dekbed zelf wassen

Het is mogelijk om een stomerij te gebruiken en hen het schoonmaak werk te laten doen. Het is echter ook heel goed mogelijk om de was thuis te doen als jouw wasmachine groot genoeg is. Elk product heeft een label eraan waarop de wasvoorschriften staan vermeld. Als je deze opvolgt kan er niks mis gaan. Wel is het erg belangrijk om bij bijvoorbeeld dons goed op te letten of het materiaal binnenin volledig droog is. Anders zou er een nare geur kunnen ontstaat en dan zal je toch niet meer zo lekker slapen.

De voordelen van bestellen bij Sleep Fast

Naast de garantie op de beste kwaliteit heeft het bestellen vanuit ons assortiment nog meer voordelen. Zodra jij een bestelling hebt geplaatst gaan wij ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat deze binnen 48 uur geleverd wordt. Hierdoor zal je nooit lang hoeven wachten op jouw nieuwe dekbed. Als je de bestelling hebt ontvangen mag je 90 dagen proefslapen om te ontdekken of het dekbed wel echt bij jou past. Mocht dit toch niet helemaal het geval zijn dan mag je hem zonder bijkomende kosten terug sturen. Bestel voor de meeste voordelen en met groot gemak jouw nieuwe dekbed bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf