• Lorem ipsum

Topper

Vernieuw jouw matras of vergroot het comfort door gebruik te maken van een topper. Bestel vandaag nog jouw topper online bij Sleep Fast en geniet hiervan.

Sale
M Line Luxe Intense  topper 8 cm
M Line
Luxe Intense topper 8 cm
Binnen 48 uur M Line Topper Luxe Intense 8 cm in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€599,00 €509,15
Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuim
Pullman
Silverline Comforttopper Comfortschuim
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuimin huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€360,00
Sale
M Line Start Intense  topper 5 cm
M Line
Start Intense topper 5 cm
Binnen 48 uur M Line Start Intense topper 5 cm in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€499,00 €424,15
Sale
Tuur Topper natuurlatex
Tuur
Topper natuurlatex
Niet goed, geld terug garantie op jouw Tuur topper natuurlatex
€369,00 €313,65
Sale
Tempur topper 7 cm
Tempur
topper 7 cm
Binnen 48 uur Tempur topper 7 cm in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€999,00 €749,00
Pullman Silverline Comforttopper Latex
Pullman
Silverline Comforttopper Latex
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper latex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€450,00
Pullman Goldline Comforttopper Pocket
Pullman
Goldline Comforttopper Pocket
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Pocket in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€900,00
Pullman Silverline Comforttopper Pocket
Pullman
Silverline Comforttopper Pocket
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€840,00
Pullman Goldline Comforttopper Natuurlatex
Pullman
Goldline Comforttopper Natuurlatex
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€600,00
Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex
Pullman
Silverline Comforttopper Natuurlatex
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Natuurlatex in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€540,00
Hml-Bedding Topper Nobile
Hml-Bedding
Topper Nobile
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Nobile in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€490,00
Hml-Bedding Topper Fuoco
Hml-Bedding
Topper Fuoco
Binnen 48 uur HML-Bedding Topper Fuoco in huis! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€345,00

Topper

Het hebben van een goed matras is onvoorstelbaar belangrijk. Je brengt hier veel tijd op door en hebt daarom de juiste ondersteuning nodig. Naast het hebben van een matras kun je aanvullend kiezen voor een topper. Deze leg je op het matras wat je hebt. Je vraagt je misschien af wat hier het nut van is en waarom je er een zou moeten aanschaffen. Wij vertellen je hier uiteraard graag meer over zodat je precies weet waarom dit nuttig kan zijn voor jouw bed.

De volgende toppers zijn populair bij Sleepfast:

Tempur topper
M line topper
Auping topper
Pullman topper

Topper op een tweepersoons bed

Veel tweepersoonsbedden hebben niet een groot matras. Er wordt gebruik gemaakt van twee smalle matrassen zodat beide personen de juiste steun hebben en lekker liggen. Dit heeft veel voordelen maar ook een nadeel. Je hebt hierbij namelijk altijd te maken met een gleuf in het midden waar je niet in wilt komen te liggen. Door een topper over het geheel heen te leggen kom je hier nooit in te liggen en heb je overal in bed een comfortabele plek om te liggen. Dit biedt veel voordelen als je samen slaapt of als je graag het hele oppervlak van je matras wilt kunnen gebruiken. Op deze manier kun je optimaal genieten van je bed dankzij een topdekmatras.

Vernieuw en verbeter

Als je een tijd gebruik maakt van een matras zal deze sporen van veroudering gaan vertonen. Dit betekent niet dat je direct een nieuw matras moet kopen. Een topper kan er namelijk voor zorgen dat het matras wat je hebt weer even de nodige stevigheid krijgt. Hierdoor gaat het matras langer mee wat dus een hoop geld kan besparen. Wat een topdekmatras ook kan doen is het comfort verbeteren. Als u een soft of juist compact matras heeft waarvan je de stevigheid niet meer fijn vind kan dit makkelijk aangepast worden. Een topmatras kan namelijk zorgen voor meer stevigheid of juist een zachtere laag om op te liggen.

Het materiaal van uw topper

Als je een topmatras gaat aanschaffen heb je onwijs veel opties om uit te kiezen. Dit heeft veel voordelen maar kan het kiezen ook lastiger maken. Het is namelijk zo dat elk materiaal andere eigenschappen heeft en dus heel anders aanvoelt. Het is dan ook belangrijk om hier vooraf informatie over in te winnen zodat je de beste optie kunt kiezen. Heb je het snel warm, kies dan voor een luchtig materiaal. Wil je veel stevigheid, kies dan voor een materiaal wat steun biedt op de juiste plekken. Een topper kan een wereld van verschil maken als je hierbij de juiste verwachtingen hebt.

Bestellen bij Sleep Fast

Je zou er misschien niet als eerst aan denken om toppers online te bestellen maar het heeft absoluut veel voordelen. Je hebt namelijk alle benodigde informatie direct tot jouw beschikking. Elk product heeft een duidelijke omschrijving zodat je precies weet of het bij jouw wensen past. Daarnaast is online bestellen tegenwoordig sneller dan ooit. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis en kun je gaan genieten van vernieuwd comfort in bed. Bestel dus snel en zorgeloos jouw topmatras bij Sleep Fast!

Sleepfast.nl

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw matras gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw matras binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag van het matras terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 30 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug. Dat geeft zekerheid!