• Lorem ipsum

Topper

Vernieuw jouw matras of vergroot het comfort door gebruik te maken van een topper. Bestel vandaag nog jouw topper online bij Sleep Fast en geniet hiervan.

sale
M Line Luxe Intense 8 cm topper
M Line
Luxe Intense 8 cm topper
Binnen 48 uur M Line Topper Luxe Intense 8 cm in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€599,00 €449,00
Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuim
Pullman
Silverline Comforttopper Comfortschuim
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper Comfortschuimin huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€360,00
sale
M Line Start Intense 5cm topper
M Line
Start Intense 5cm topper
Binnen 48 uur M Line Topper Start Intense 5cm in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€499,00 €374,00
Pullman Goldline Comforttopper Pocket
Pullman
Goldline Comforttopper Pocket
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Pocket in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€780,00
Pullman Goldline Comforttopper Natuurlatex
Pullman
Goldline Comforttopper Natuurlatex
Binnen 48 uur Pullman Topper Goldline Comforttopper Natuurlatex in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€540,00
Auping Comfort topper
Auping
Comfort topper
Binnen 48 uur Auping Topper Comfort in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€290,00
Pullman Silverline Comforttopper latex
Pullman
Silverline Comforttopper latex
Binnen 48 uur Pullman Silverline Comforttopper latex in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€420,00
Tempur Oplegmatras / topper 7cm
Tempur
Oplegmatras / topper 7cm
Binnen 48 uur Tempur oplegmatras / topper 7cm in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€898,00
Carpe Diem Topper Luxury
Carpe Diem
Topper Luxury
Binnen 48 uur Carpe Diem Topper Luxury in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€869,00
Auping Deluxe topper
Auping
Deluxe topper
Binnen 48 uur Auping Topper Deluxe in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€590,00
Auping Prestige Visco topper
Auping
Prestige Visco topper
Binnen 48 uur Auping Prestige Visco in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€690,00
Auping Prestige Rich topper
Auping
Prestige Rich topper
Binnen 48 uur Auping Prestige Rich in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude topper!
€690,00

Topper

Het hebben van een goed matras is onvoorstelbaar belangrijk. Je brengt hier veel tijd op door en hebt daarom de juiste ondersteuning nodig. Naast het hebben van een matras kun je aanvullend kiezen voor een topper. Deze leg je op het matras wat je hebt. Je vraagt je misschien af wat hier het nut van is en waarom je er een zou moeten aanschaffen. Wij vertellen je hier uiteraard graag meer over zodat je precies weet waarom dit nuttig kan zijn voor jouw bed.

Topper op een tweepersoons bed

Veel tweepersoonsbedden hebben niet een groot matras. Er wordt gebruik gemaakt van twee smalle matrassen zodat beide personen de juiste steun hebben en lekker liggen. Dit heeft veel voordelen maar ook een nadeel. Je hebt hierbij namelijk altijd te maken met een gleuf in het midden waar je niet in wilt komen te liggen. Door een topper over het geheel heen te leggen kom je hier nooit in te liggen en heb je overal in bed een comfortabele plek om te liggen. Dit biedt veel voordelen als je samen slaapt of als je graag het hele oppervlak van je matras wilt kunnen gebruiken. Op deze manier kun je optimaal genieten van je bed dankzij een topdekmatras.

Vernieuw en verbeter

Als je een tijd gebruik maakt van een matras zal deze sporen van veroudering gaan vertonen. Dit betekend niet dat je direct een nieuw matras moet kopen. Een topper kan er namelijk voor zorgen dat het matras wat je hebt weer even de nodige stevigheid krijgt. Hierdoor gaat het matras langer mee wat dus een hoop geld kan besparen. Wat een topdekmatras ook kan doen is het comfort verbeteren. Als u een soft of juist compact matras heeft waarvan je de stevigheid niet meer fijn vind kan dit makkelijk aangepast worden. Een topmatras kan namelijk zorgen voor meer stevigheid of juist een zachtere laag om op te liggen.

Het materiaal van uw topper

Als je een topmatras gaat aanschaffen heeft u onwijs veel opties om uit te kiezen. Dit heeft veel voordelen maar kan het kiezen ook lastiger maken. Het is namelijk zo dat elk materiaal andere eigenschappen heeft en dus heel anders aanvoelt. Het is dan ook belangrijk om hier vooraf informatie over in te winnen zodat u de beste optie kunt kiezen. Heb je het snel warm, kies dan voor een luchtig materiaal. Wil je veel stevigheid, kies dan voor een materiaal wat steun biedt op de juiste plekken. Een topper kan een wereld van verschil maken als je hierbij de juiste verwachtingen hebt.

Bestellen bij Sleep Fast

Je zou er misschien niet als eerst aan denken om toppers online te bestellen maar het heeft absoluut veel voordelen. Je hebt namelijk alle benodigde informatie direct tot jouw beschikking. Elk product heeft een duidelijke omschrijving zodat je precies weet of het bij jouw wensen past. Daarnaast is online bestellen tegenwoordig sneller dan ooit. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis en kin je gaan genieten van vernieuwd comfort in bed.je mag bij ons altijd 90 dagen proefslapen en als je dan niet tevreden bent mag je de topper gratis retour sturen. Bestel dus snel en zorgeloos jouw topmatras bij Sleep Fast!

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf