• Lorem ipsum

Latex matras

Een latex matras is stevig en duurzaam wat het een zeer goede optie maakt om voor te kiezen. Bestel jouw latex matras vandaag nog bij Sleep Fast.

Pullman Silverline Excellence matras
Pullman
Silverline Excellence matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Excellence matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€799,00
Pullman Silverline Royal matras
Pullman
Silverline Royal matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Royal matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.250,00
sale
Auping Cresto matras
Auping
Cresto matras
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Maestro matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.095,00 €930,75
sale
Auping Vivo Latex matras
Auping
Vivo Latex matras
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Vivo matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.595,00 €1.355,75
sale
Auping Matras Maestro
Auping
Matras Maestro
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Maestro matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€1.395,00 €1.185,75
Pullman Silverline Master matras
Pullman
Silverline Master matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Master matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.150,00
Pullman Silverline Luxury matras
Pullman
Silverline Luxury matras
Binnen 48 uur Pullman Silverline Luxury matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€899,00
Pullman Goldline Premier matras
Pullman
Goldline Premier matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Premier matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€999,00
Pullman The Original matras
Pullman
The Original matras
Binnen 48 uur Pullman The Original matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€899,00
Pullman Goldline Grandeur matras
Pullman
Goldline Grandeur matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Grandeur matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.699,00
Pullman Goldline Luxury matras
Pullman
Goldline Luxury matras
Binnen 48 uur Pullman Goldline Luxury matras in huis! 90 dagen bedenktijd! Niet goed, geld terug! Gratis bezorging tot in de slaapkamer en retour oude matras!
€1.499,00
sale
Auping Adagio matras
Auping
Adagio matras
Gratis retour, 90 dagen bedenktijd! Probeer nu Auping Adagio matras! Gratis bezorging en retour oude matras!
€795,00 €675,75

Latex matras

Misschien ben je opzoek naar een matras wat lang meegaat en veel stevigheid biedt. Een latex matras kan dan precies zijn wat je nodig hebt. Ze hebben een aantal voordelen die geen enkel ander matras heeft en kan dus een goede optie zijn. Het is belangrijk dat je hierbij eerst goed de informatie doorleest zodat je zeker weet dat dit bij je past. Wij vertellen je uiteraard graag meer over de eigenschappen van dit materiaal en hoe je de optie kiest die het beste bij jou past. Een matras kiezen kan even wat tijd in beslag nemen maar je zal hier dan ook veel profijt van hebben.

De eigenschappen van een latex matras

Latex is misschien een materiaal wat je niet snel zou verwachten in een matras. Toch bezit het over bepaalde eigenschappen die veel voordelen hebben. Het materiaal is een rubbersoort waarvan bekend staat dat het sterk en buigzaam is. Hierdoor is de kwaliteit erg sterk en zal een dergelijk matras lang meegaan. Misschien vraag je je nu af of je niet onwijs gaat zweten op een matras gemaakt van latex. Dat zou namelijk erg goed kunnen als je kiest voor een goedkoop matras. Het soort latex wat wordt gebruikt in het matras is namelijk onwijs belangrijk. Wij bieden slechts matrassen aan van goede kwaliteit en waarmee je dus mag verwachten dat het materiaal goed ventileert.

Kiezen uit de extra opties

Bij het kiezen voor een matras heb je naast het materiaal nog meer opties om te overwegen. Een belangrijke factor is de maat. Als je al een bed hebt staan is het belangrijk dat alles goed bij elkaar past. Bij een 1 persoons matras is dit erg eenvoudig. Bij een tweepersoon matras heb je echter meerdere opties. Je kunt kiezen voor een groot matras die past binnen de breedte van het bed. Wat je ook kunt doen is twee smallere matrassen naast elkaar leggen. Dit kun je los doen of met een duo-rits koppeling. Naast de afmetingen heb je ook de keuze uit soft en compact wat gaat om de stevigheid van het matras. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je besteld bij Sleep Fast.

Bestel jouw latex matras online

Tegenwoordig is online bestellen van eigenlijk alles mogelijk. Matrassen zijn groot en onhandig om zelf te vervoeren en dat maakt online bestellen een erg goede optie. Je kunt op je gemak de eigenschappen van elk matras lezen en een keuze maken die het best bij jou past. Na het plaatsen van een bestelling kun je jouw bestelling al binnen 48 uur in huis verwachten. Als je wilt nemen we zelfs jouw oude matras mee zodat deze niet meer in de weg staat. Als je online besteld twijfel je misschien of jouw beslissing voor een latex matras wel de juiste is. Daarom mag je bij ons altijd 90 dagen proefslapen. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan kun je het matras altijd gratis retour zenden. Bestel daarom zonder zorgen bij Sleep Fast en slaap altijd comfortabel.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf