• Lorem ipsum

Medisch kussen

Een medisch kussen biedt veel voordelen als je last hebt van lichamelijke klachten. Bestel jouw kussen online bij Sleep Fast en geniet van een diepe slaap.

Sale
M Line Athletic Pillow hoofdkussen
M Line
Athletic Pillow hoofdkussen
Mline Atheletic Pillow kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€159,00 €119,25
Sale
M Line Pillow You blauw 10 cm kussen
M Line
Pillow You blauw 10 cm kussen
Mline Pillow You blauw 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €96,75
Mahoton Kussen Butterfly soft
Mahoton
Kussen Butterfly soft
Mahoton Butterfly kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00
Jonk Kussen Imperior
Jonk
Kussen Imperior
Jonk Imperior kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€159,00
Silvana Kussen Emerald Support
Silvana
Kussen Emerald Support
Silvana Support Emerald kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00
Sale
M Line Pillow You oranje 11 cm kussen
M Line
Pillow You oranje 11 cm kussen
Mline Pillow You Oranje 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €96,75
Sale
Tempur Comfort Original hoofdkussen
Tempur
Comfort Original hoofdkussen
Hoofdkussen Tempur Comfort Cloud firm 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00 €69,30
Mahoton Kussen Melody
Mahoton
Kussen Melody
Mahoton Melody kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€75,00
Sale
Tempur Comfort Cloud soft hoofdkussen
Tempur
Comfort Cloud soft hoofdkussen
Hoofdkussen Tempur Comfort Cloud soft 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00 €69,30
Sale
Tempur Sonata medium hoofdkussen
Tempur
Sonata medium hoofdkussen
Hoofdkussen Tempur Sonata medium 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€149,00 €104,30
Sale
M Line Pillow You roze  7,5 cm kussen
M Line
Pillow You roze 7,5 cm kussen
Mline Pillow You roze 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€129,00 €96,75
Silvana Kussen Fluorine Support
Silvana
Kussen Fluorine Support
Silvana Support Fluorine kussen 90 dagen uitproberen! Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!
€99,00

Medisch kussen

Het hebben van nekklachten is op zich al vervelend genoeg. Als je daardoor ook nog eens minder goed slaapt maakt dat de situatie niet beter. Het is daarom bij klachten erg belangrijk om te kiezen voor een kussen wat op de juiste manier steun biedt. Hiermee voorkom je dat de klachten verergeren en zal je weer beter slapen. Wij hebben in ons assortiment het medische kussen, deze voldoet aan andere eisen en is gevormd om op de best mogelijke manier steun te bieden en drukpunten te verminderen. Lees verder en ontdek meer over deze medische hoofdkussens in ons assortiment.

Een orthopedisch gevormd kussen

Bij het aanschaffen van een nieuw kussen is het erg belangrijk om goed op de vorm te letten. Zeker bij een medisch kussen is dit onwijs belangrijk. Het doel is om ervoor te zorgen dat jij in een goede houding ligt en de juiste steun krijgt. Daarom zie je bij dit soort hoofdkussens dat de vorm net wat anders is als bij reguliere opties. Zo zit er een boog in het kussen waar je schouder in komt te liggen wanneer je op je zij ligt. Hierdoor zal je in een rechtere houding liggen en is alle steun onder het hoofd waar het hoort. Ook is de rand van het kussen rechter waardoor dit beter past bij de natuurlijke vorm van je schouder en nek.

Betere slaap door goede steun

Wanneer je goede steun krijgt zal je merken dat je een stuk minder gespannen spieren hebt. Hierdoor zal je ook aanzienlijk minder last hebben van de klachten die je hebt. Op deze manier zal je dan ook zeker een betere nachtrust hebben. Naast de vorm van het kussen is het ook belangrijk om te kiezen voor een materiaal wat bij jou past. Zo is dons makkelijk te vormen en zijn synthetische materialen makkelijk te wassen. Een kussen van natuurlatex is door zijn stevigheid erg vormvast. Elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten waardoor het belangrijk is hier goed naar te kijken.

Een medisch kussen onderhouden

Bij elk soort kussen is het onwijs belangrijk om deze goed te onderhouden. Hierdoor blijft de kwaliteit langer goed en zal jouw kussen lekker fris blijven. Het verschilt per materiaal hoe je dit moet onderhouden dus bekijk hiervoor altijd goed de instructies op het label. Wij raden daarnaast ook altijd het gebruik van een molton kussenhoes aan, deze beschermt tegen vocht.

Bestel jouw nieuwe hoofdkussen online

Zoals je hebt kunnen lezen is een medisch kussen bij nekklachten de beste optie die zeker het uitproberen absoluut waard is. Als jij hebt besloten hebt dat dit voor jou de beste optie is om ervoor te zorgen dat jij ondanks je klachten beter te slapen, bekijk dan eens rustig de verschillende opties. Lees de omschrijvingen en kies zo de beste variant uit die bij jou past. Wanneer je de bestelling plaatst leveren wij deze binnen 48 uur al, zo kun je altijd snel gaan slapen op jouw nieuwe medische hoofdkussen. Probeer het kussen 90 dagen uit met de zekerheid dat je hem als het nodig is gratis retour kan zenden. Bestel jouw nieuwe medische kussen bij Sleep Fast.

Wij staan voor je klaar!

Familiebedrijf

✅ Waarom bestellen bij Sleepfast?
Het uitzoeken van het juiste matras kan een lastige opgaven zijn. Daarom neemt Sleepfast jouw volledige zorg uithanden. Persoonlijk advies via de chat, telefonisch of in één van onze showrooms. Binnen 48 uur jouw bestelling gratis bezorgt tot in de slaapkamer en 90 dagen gratis proefslapen. Het is heel simpel, ligt het matras (of kussen) niet naar wens, dan komen wij het gratis bij je ophalen en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Jouw oude matras nemen wij gratis voor je mee en wordt gerecycled tot een judomat. Neem vrijblijvend contact op via +31 33 – 455 20 47 of start een chatgesprek met één van onze slaapadviseurs.

✅ Grootste voorraad van Nederland!
Sleepfast heeft een uniek grote voorraad in matrassen van topmerken zoals; Auping, Tempur, M line en Pullman. Door de grote voorraad is jouw gewenste matras binnen 48 uur gratis bezorgt in jouw slaapkamer. Een grote voorraad betekent niet alleen super Fast geleverd, maar ook voor zeer scherpe prijzen! Bel +31 33 – 455 20 47 of chat met één van onze slaapadviseurs welk matras het beste bij jou past en ontvang de scherpste prijs van Nederland!

✅ Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij Sleepfast staat de klant écht op nummer één! Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt. Als jouw bestelling binnen 90 dagen toch niet naar wens is, dan halen wij het weer gratis bij jou thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen extra kosten of kleine lettertjes! Wil je jou bestelling liever omruilen voor een andere hardheid of ander soort merk, dan ruilen wij het gratis voor je om en wederom zonder extra kosten! Je kunt bij Sleepfast zelf telefonisch de lever/ophaal dag bepalen.

✅ Familiebedrijf, 28 jaar betrouwbaarheid
In onze fysieke showrooms en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door unieke service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reviews van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we uniek zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen. Met Sleepfast.nl kan je gewoon online je matras bestellen of via onze chatfunctie voor een extra scherpe prijs en persoonlijk advies. Niet goed, geld terug… dat geeft zekerheid!